kuba2419 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 1 godzinę temu, january napisał: Ale poszły nazwiska na Trading block... ZERO KULTURY ORGANIZACJI. Sporo się dzieje na TB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, january napisał: Ale poszły nazwiska na Trading block... ZERO KULTURY ORGANIZACJI. Są przecieki, że po RS będzie głosowanie i 3 zespołom z najniższa kulturą organizacji zostaną objęte 2W i przyznane 3 z najlepszą. Docelowo ma też nastąpić rezygnacja z generowania wyników przez gierkę. Są zbyt losowe. Jak komisarz uzna, że Griffin to kasztan, to ten przestanie robić w PO przeciwko trudnym rywalom 23/12/4. Będzie robił np. 13/9/2 (ile wskaże komisarz). Edytowane 7 Grudnia 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 (edytowane) 9 minut temu, Pablo81 napisał: Są przecieki, że po RS będzie głosowanie i 3 zespołom z najniższa kulturą organizacji zostaną objęte 2W i przyznane 3 z najlepszą. Docelowo ma też nastąpić rezygnacja z generowania wyników przez gierkę. Są zbyt losowe. Jak komisarz uzna, że Griffin to kasztan, to ten przestanie robić w PO przeciwko trudnym rywalom 23/12/4. Będzie robił np. 13/9/2 (ile wskaże komisarz). przecież jak chcę żeby Griffin grał jak kasztan (czyli jak mało efektywny volume-scorer, tracący dużo piłkę, przegrywający zbiórki i totalnie bez D) to nic nie muszę zmieniać xD Edytowane 7 Grudnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: przecież jak chcę żeby Griffin grał jak kasztan (czyli jak mało efektywny volume-scorer, tracący dużo piłkę, przegrywający zbiórki i totalnie bez D) to nic nie muszę zmieniać xD Masz sukces indywidualny, masz sukces drużynowy, a Ty jak niewierny Tomasz jeszcze tego palucha pchasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 6 minut temu, Krzemo napisał: Tyle tu rozważań... Rozważę oddanie Ilyasowy Jak dorzucisz Arizę to biorę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 @cvbe Ty chyba lubisz brać tych wysokich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 1 minutę temu, kuba2419 napisał: @cvbe Ty chyba lubisz brać tych wysokich Zrobię skład z samych centrów i będę wtedy grał Drummondem na centrze i Julek nic nie będzie mógł zrobić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 DOBRZE ŻE TEGO O'QUINNA TAK DOPAKOWAŁEM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 47 minut temu, julekstep napisał: DOBRZE ŻE TEGO O'QUINNA TAK DOPAKOWAŁEM! Powinienes bana dostać na pare draftow do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 dość egzotyczne nazwiska jak na tak wysokie nr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 W pracy jestem, dopiero tak około 18-19 wybiorę. Można pisać jakby ktoś był zainteresowany pickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 11 godzin temu, cvbe napisał: 11. Evan Fournier Next: @kolader Dajta mi czas jak wrócę z tripu czyli wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 49 minut temu, kolader napisał: Dajta mi czas jak wrócę z tripu czyli wieczorem A to robota a to wycieczki no naprawdę tu potrzebne sa sankcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 39 minut temu, elwariato napisał: A to robota a to wycieczki no naprawdę tu potrzebne sa sankcje Dawaj kase to rzucę robotę od ręki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 (edytowane) uuu, skąpcy z Chicago sięgnęli do kieszeni nie spodziewałem się QO dla Holidaya tbh (jak na swój wiek ma potworny overall, ale to ciągle jest ni to PG ni to SG, więc jak się na kolejnych campach nie ukierunkuje to może być ciężki kontrakt, szczególnie że tam jest Bledsoe czyli grajek o identycznym profilu a w dalszej perspektywie jeszcze Klay, który powinien wyrosnąć na 'true' SG -> no chyba że tam jakiś trejdzik idzie ) Edytowane 9 Grudnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 9 minut temu, julekstep napisał: uuu, skąpcy z Chicago sięgnęli do kieszeni nie spodziewałem się QO dla Holidaya tbh (jak na swój wiek ma potworny overall, ale to ciągle jest ni to PG ni to SG, więc jak się na kolejnych campach nie ukierunkuje to może być ciężki kontrakt, szczególnie że tam jest Bledsoe czyli grajek o identycznym profilu a w dalszej perspektywie jeszcze Klay, który powinien wyrosnąć na 'true' SG -> no chyba że tam jakiś trejdzik idzie ) Lillard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 (edytowane) 5 minut temu, Koelner napisał: Lillard ahaha no i Lillard (patrzyłem w excela z zeszłego sezonu) wkurwiają mnie ci Bulls bo mają chyba z 7 zajebistych prospektów (a Harden to już w tym sezonie pewnie wejdzie na półkę superstarów) ehhh SZKODA ŻE KULTURY ORGANIZACJI NIE DA SIĘ WYDRAFTOWAĆ @Tecu Edytowane 9 Grudnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 17 minut temu, julekstep napisał: ehhh SZKODA ŻE KULTURY ORGANIZACJI NIE DA SIĘ WYDRAFTOWAĆ @Tecu Gdybym miał więcej szczęścia w loterii to by się dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Godzinę temu, eMeS napisał: Dawaj kase to rzucę robotę od ręki A pan co kolader plus nie moge ci w takim razie dać kasy jeszcze by sie w twojej robocie obrazili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 2 godziny temu, elwariato napisał: A to robota a to wycieczki no naprawdę tu potrzebne sa sankcje Tripy po lekarzach po robocie to fajne combo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi