Alonzo Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 6 minut temu, kuba2419 napisał: Jutro wszyscy jesteśmy NETS!!! Kuba! Z dumą, z głowa do góry! Dla mistrza nie powinno mieć znaczenia jakiego mu dają sparingpartnera przed ostatecznym uniesieniem w górę Pucharu Larrego O'Briana Mistrz może być tylko z Zachodu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Teraz, Alonzo napisał: Kuba! Z dumą, z głowa do góry! Dla mistrza nie powinno mieć znaczenia jakiego mu dają sparingpartnera przed ostatecznym uniesieniem w górę Pucharu Larrego O'Briana Mistrz może być tylko z Zachodu! Od matiego przejąłem Rockets i jakiś mamy kontakt w miarę. A z kim zagram w finale to jest mi to obojętne! Z Nets i Raptors mam średni bilans po RS... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Jak bym zrobił finał to chyba największa niespodzianka sezonu by byłą co nie @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 11 minut temu, matiwrona napisał: Jak bym zrobił finał to chyba największa niespodzianka sezonu by byłą co nie @julekstep yup ale Raptors już dwa razy wygrali g7 w tych PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 36 minut temu, kuba2419 napisał: Jutro wszyscy jesteśmy NETS!!! Pisze go go nets od 3 tygodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 24 minuty temu, julekstep napisał: yup ale Raptors już dwa razy wygrali g7 w tych PO Ja mogę nie muszę jestem underdogiem w tej serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Godzinę temu, kuba2419 napisał: Jutro wszyscy jesteśmy NETS!!! Pojutrze też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 A Gortatowi nikt nie kibicuje? Niepolsko tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 6 minut temu, eMeS napisał: A Gortatowi nikt nie kibicuje? Niepolsko tak Tak to u nas bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 10 minut temu, eMeS napisał: A Gortatowi nikt nie kibicuje? Niepolsko tak Ja kibicuje. Każdy sukces zbudowany na krzywdzie Magic daje mi duża satysfakcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 To kto dziś dołącza do Spurs na Florydzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 (edytowane) za 10 min transmisja nie ma zainteresowania to będzie klik Dzień 155 (na pierwszym miejscu goscie) (#2) Rockets vs Spurs (#4) Bilans serii: 4 - 0 awans Rockets! (#1) Raptors vs Nets (#2) Bilans serii: 3 - 4 awans Nets! Nets 100 - Raptors 84 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Edytowane 29 Listopada 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 36 minut temu, julekstep napisał: za 10 min transmisja nie ma zainteresowania to będzie klik Dzień 155 (na pierwszym miejscu goscie) (#2) Rockets vs Spurs (#4) Bilans serii: 4 - 0 awans Rockets! (#1) Raptors vs Nets (#6) Bilans serii: 3 - 4 awans Nets! Nets 100 - Raptors 84 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Twgo się nie spodziewałem Dzięki @Sylvinho. Za serię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 7 minut temu, matiwrona napisał: Twgo się nie spodziewałem Dzięki @Sylvinho. Za serię Graty i widzimy się jutro w News Jersey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Graty i widzimy się jutro w News Jersey Butler już zdrowy jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Teraz, julekstep napisał: Butler już zdrowy jbc Właśnie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Gratulacje @matiwrona Piękna sprawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 22 minuty temu, matiwrona napisał: Twgo się nie spodziewałem Dzięki @Sylvinho. Za serię Również dzięki i życzę powodzenia w finale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Go Nets!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 gratki @matiwrona, super historia szczególnie zważywszy na opinie niektórych domorosłych ekspertów na temat Nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi