Kołczu33 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 3 godziny temu, Qbajag napisał: Całe zamieszanie z Covid protocols w Phoenix, bardzo ładnie wykorzystał Smith. I Biyombo, już myślałem że wybiera się do europy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 (edytowane) W dniu 30.11.2021 o 00:04, ely3 napisał: Pytanie tylko czy Suns nie weszło za szybko na wysoki poziom i czy to utrzymają po ASG bo obecnie grają najlepszy kosz w lidze .CP3 w Suns jest najlepszy od lat ekslerta to i miło posłuchać Suns this season: November: 16-0 (1.000 win pct) January: 13-1 (.929 win pct) Phoenix has now recorded a win percentage of .900+ in 2 calendar months this season. No other team has done this once. trzeba przyznać, ze to srogo pojebane proszę użytkownika @LAF o stosowny komentarz w temacie Utah Jazz Edytowane 31 Stycznia 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 niesamowite, zdecydowanie najlepsza drużyna NBA ostatnich dwóch lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Co ten McGee?! https://www.youtube.com/watch?v=KGpW9Ej2b74 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 5 godzin temu, Raven2156 napisał: Co ten McGee?! https://www.youtube.com/watch?v=KGpW9Ej2b74 Normalny JaVale. Mam wrażenie, że większość jego bloków tak wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 (edytowane) Mecz z Millwauke oglądałem dopiero od half time. Ale w drugiej części meczu Bucks w zasadzie nie istnieli. Ayton, McGee, a nawet Biyombo rządzili w pomalowanym. Słaby mecz Bookera. A Biyombo skontuzjował Connaughtona. Ruchy Phoenix przed trade deadline: The Phoenix Suns have agreed to trade Jalen Smith and a future second-round pick to the Indiana Pacers to reacquire forward Torrey Craig, the team announced Thursday. The Phoenix Suns have acquired point guard Aaron Holiday from the Washington Wizards in exchange for cash considerations, the team announced Thursday. And in corresponding moves, the Suns also waived forward Abdel Nader released forward Justin Jackson. Edytowane 11 Lutego 2022 przez Qbajag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Przyjemnie dziś z Kozłami pograliśmy - ważne zwycięstwo - szczególnie ze zeszłoroczny finał może się powtórzyć również w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dmb Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 W dniu 2.02.2022 o 08:10, Koelner napisał: niesamowite, zdecydowanie najlepsza drużyna NBA ostatnich dwóch lat .... najlepsze druzyny wygrywają ligę:) a Suns nie wygrał. Ciekawe czy potwierdzi się, że w regular season łatwiej jest być najlepszym niż przebić się do finału w PF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Phoenix dziś parę razy odjechało Clippers, by potem dać się złapać. Słabo wchodzili w 3 i 4 kwartę na szczęście dobrze kończyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Od jakiegoś czasu zastanawiam się kto to Ceglarz? MB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 1 minutę temu, ignazz napisał: Od jakiegoś czasu zastanawiam się kto to Ceglarz? MB? mb to od parunastu spotkan 20 ppg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 On ma bardzo efektywne rzuty i jest w % jednym z najlepszych w sezonie wiec mi nie pasuje do oceny ale z narracji wychodzi mi właśnie on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suns Fever Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Ja do dziś myślałem, że Ceglarz to Booker. Sunsi grali wg mnie na pół gwizdka, więcej właściwie nie musieli. Świetna końcówka Chris Paula, dwa alley oopy (do Aytona i Bookera), rzut za 2 pkt. i podanie do Ceglarza na 3 pkt Marcus Morris zawsze taki wk... jak gra przeciwko Phoenix. Fajna atmosfera na ławce Suns. Cieszy mnie widok Sarica i Kamiskiego na każdym meczu jak dopingują drużynę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuseppe Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Jak zobaczyłem, że CP3 dzisiaj tylko 19 minut w close meczu z Rockets to mnie zimne poty oblały, ale na szczęcie żadna poważna kontuzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Godzinę temu, Dziuseppe napisał: Jak zobaczyłem, że CP3 dzisiaj tylko 19 minut w close meczu z Rockets to mnie zimne poty oblały, ale na szczęcie żadna poważna kontuzja. Oby. To chyba jeszcze nie jest pewne czy nic powaznego, miał mieć MRI robione dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Btw Suns idą po nowy rekord bilansu w RS organizacji, i to z palcem w nosie. Nash i spółka zrobili tylko 62-20, a myślałem ze to było 64-18. Dwa najważniejsze rekordy RS dla klubu będą pobite, pozostaje tylko dopiąć ten sezon mistrzostwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suns Fever Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 8 godzin temu, RonnieArtestics napisał: Btw Suns idą po nowy rekord bilansu w RS organizacji, i to z palcem w nosie. Nash i spółka zrobili tylko 62-20, a myślałem ze to było 64-18. Dwa najważniejsze rekordy RS dla klubu będą pobite, pozostaje tylko dopiąć ten sezon mistrzostwem. Mam nadzieję, że odpuszczą rekordy sezonu regularnego i jak najmniejszym kosztem dowiązą najlepszy bilans w lidze na play-offy. Jedyne czego sie boję to kontuzji, zwłaszcza kogoś z pierwszej piątku. Ławkę mają głęboką i mocną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Ktoś coś wie o CP3? Bo w necie widziałem info zarówno o tym, że zagra w All Star Game jak i o tym, że minimum 6 tygodni przerwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Jeśli niczego nie zmienili to w momencie gdy zagrałeś w ostatnim meczu przed ASG to nie możesz być już wycofany ze składu nawet w przypadku kontuzji. Tak było z Kobem w 2008, który też palca sobie uszkodził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suns Fever Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Chris Paul wygląda, że ma jakąś grubszą kontuzję (pewnie z miesiąc out), ale w meczu gwiazd "zagra" ? Jakieś zapisy w umowie, że jak wystąpi to jakiś extra hajs dostanie? Troche to dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi