Stromile Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Antek, jesteś jedynym spośród dotychczasowych GMów, który jeszcze nie dopisał się do ligi bogans, Andrew23, Kraso, Rigel - dane do ligi poszły na PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 :oops: Po prostu keepera mam na drugim koncie na ktore dawno nie zagladalem. Juz jestem na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Po prostu keepera mam na drugim koncie na ktore dawno nie zagladalem. Juz jestem na miejscu. A nie możesz skorzystać z pierwszego konta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Mysle że to odpowiedni temat na moje pytanie, jesli nie możecie przenieśc lub skasować post. W związku z tym że wolnego miejsca do waszej ligi juz nie znajde, a chętnie bym spróbował, może uda się znaleźć paru chętnych osób i stworzyć Keeper League #2. Z tym pytaniem kieruję się głównie do Stromile'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Po prostu keepera mam na drugim koncie na ktore dawno nie zagladalem. Juz jestem na miejscu. A nie możesz skorzystać z pierwszego konta? 6 lig niestety. A konto na yahoo ma limit 4 lig. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Mysle że to odpowiedni temat na moje pytanie, jesli nie możecie przenieśc lub skasować post. W związku z tym że wolnego miejsca do waszej ligi juz nie znajde, a chętnie bym spróbował, może uda się znaleźć paru chętnych osób i stworzyć Keeper League #2. Z tym pytaniem kieruję się głównie do Stromile'a. Raczej będziemy dążyli do powiększenia obecnie istniejącej 12-osobowej ligi w przyszłym sezonie. Także do Keepera zapraszam gorąco za rok (najlepiej szybko się zgłosić ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 bogans, Andrew23, Kraso, Rigel - może czytam nieuważnie i coś przegapiłem, ale nie zauważyłem, żebyście zaczęli dogadywanie się ws. terminu Expansion Draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 A ja nie zauważyłem, żeby wszyscy "starzy" GM-owie zastrzegli już swoich graczy A poważnie, dobrze byłoby uściślić zasady draftu, bo draft będzie pewnie trwał kilka dni, ustalimy jeszcze ile będzie czasu na wybórOd tego sporo zależy. Jak dużo czasu będziemy mieć na wybór, do kiedy musimy zakończyć cały draft? Nie wiem poza tym, jak technicznie będzie wyglądał sam draft, jeszcze w takim nie uczestniczyłem :wink: I drugie pytanie: czy w ED można wybierać TYLKO niezastrzeżonych zawodników istniejących zespołów, czy także z FA? Bo na FA będą łakome kąski z rozwiązanej drużyny Kily'ego. Czy z FA będzie można wybierać dopiero po tych 8 rundach ED? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 2 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 A ja nie zauważyłem, żeby wszyscy "starzy" GM-owie zastrzegli już swoich graczy A poważnie, dobrze byłoby uściślić zasady draftu, bo draft będzie pewnie trwał kilka dni, ustalimy jeszcze ile będzie czasu na wybórOd tego sporo zależy. Jak dużo czasu będziemy mieć na wybór, do kiedy musimy zakończyć cały draft? Nie wiem poza tym, jak technicznie będzie wyglądał sam draft, jeszcze w takim nie uczestniczyłem :wink: I drugie pytanie: czy w ED można wybierać TYLKO niezastrzeżonych zawodników istniejących zespołów, czy także z FA? Bo na FA będą łakome kąski z rozwiązanej drużyny Kily'ego. Czy z FA będzie można wybierać dopiero po tych 8 rundach ED? Wybierać można będzie tylko z puli niezastrzeżonych graczy istniejących drużyn. FA będą dopiero dostępni podczas klasycznego draftu. Jeśli chodzi o skład Kily'ego - będzie on jak najbardziej dostępny podczas Expansion Draft. Co do czasu ba wybór - myślę, że najlepiej by było, żebyście się umówili na jakąś jedną konkretną godzinę i zrobili cały draft w ciągu godziny-dwóch (wszak to tylko 32 zawodników, po 8 dla każdej drużyny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew23 Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Jeżeli chodzi o termin draftu, to ( jeszcze nie na 100 %, ale bardzo prawdopodobne ), że dwa inne drafty będę miał 18 X i 25 X wieczorem, więc te terminy w moim przypadku by odpadały. W obojętnie jaki inny dzień postaram się dostosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Ja mam 11.X, więc wtedy odpada, ale w innych terminach powinno się dać to urządzić. Tylko mam prośbę, aby było to raczej w godzinach wieczornych, tzn. nie przed 21:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 4 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Przypominam o obowiązku zastrzeżenia 6 swoich graczy. Termin mija po dniu jutrzejszym. Zalegają: PI3TR45[/*:m:xvr55bxd] Spabloo[/*:m:xvr55bxd] Stromile[/*:m:xvr55bxd] Szak[/*:m:xvr55bxd] W przypadku nie zastrzeżenia graczy zarezerwowani zostaną Wam z automatu gracze (6ciu) którzy w ubiegłym sezonie uzyskali największe średnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 * Chris Bosh * Elton Brand * Monta Ellis * Pau Gasol * Al Horford * Dwyane Wade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 4 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Zastrzegam: Jose Calderon[/*:m:2mvzou2r] Dwight Howard[/*:m:2mvzou2r] David Lee[/*:m:2mvzou2r] Rajon Rondo[/*:m:2mvzou2r] Derrick Rose[/*:m:2mvzou2r] Josh Smith[/*:m:2mvzou2r] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 ok wiekszosc zastrzezona moze by ustalic date expansion draft? w sumie malo nas wiec dlugo ten draft nie powinien trwac wiec.. moze zrobic go w tym tygodniu np. w piatek?? i jak ten draft wogole ma wygladac bo w sumie nie wiem? to jest offline draft czyli piszemy kogo chcemy na forum, czy live przez yahoo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Może być piątek, ale tak jak pisałem wcześniej, w godzinach wieczornych, proponuję 22:00. A chyba pisanie na forum byłoby nieco kłopotliwe, może dałoby się to zrobić na jakimś chacie albo coś w tym rodzaju, bo jest nas czterech, osiem rund, to już robi się 32 posty. Zresztą jak komu pasuje, mnie tam wszystko jedno :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 No moze byc i na czacie, mi tez wszystko jedno. I niech nam komisarz zapoda liste zawodnikow z ktorych bedziemy wybierac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew23 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 W piątek może być, w jakiej formie się to odbędzie ( forum, czat...) też mi jest obojętne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Szczerze mówiąc wolałbym jakiś dzień w środku tygodnia. Pora wieczorna, najlepiej po 22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Tak też może być, mnie to nawet bardziej pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi