eMeS Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 @karl ? co to za zrzucanie doncica? przypadek, wkurw czy sabotaż? tak czy inaczej wiadomo, nie mozna tak robic - komisyjnie go przywrocilem do skladu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Pisalem chwile później na czacie ze pomyłka i prosiłem o szybkie przywrócenie dzięki za szybka reakcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Weźcie ode mnie Tatuma albo Beala błagam nie wytrzymam z tymi clownami, dziś mi dojebali 16/45 a do tego avdija się dołożył swoim 2/12 w ogóle mamy pół sezonu a zadnego transferu, wszyscy zadowoleni z wyników chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Jako ze wreszcie odskoczylem esemesowi w blk to chętnie oddałbym któregoś z trójki RobWill adavis Mobley - w zamian chciałbym elitarnego podającego który nie psuje za bardzo fg. Ostatnia szansa dla was poprawić bloki i zbiórki panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Wrzuci ktoś link do ligi? Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) Wstyd wrzucać, pięciu olewusów niestety https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/40010/standings Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Rzutem na taśmę wywalczyłem tobie-breakerem 4. Miejsce, wiec będę na liście rezerwowej do awansów. Niestety koszmarny sezon i betonowa liga w której każdy się bal wykonać transfer. Wydatek prawie 100$ na duet Beal-Davis okazał się być jednak fatalnym wyborem. I z samych FA już nie udało się więcej wyrzeźbić. Miałem też za dużo wahań taktycznych, raz chciałem odrabiać trójki, raz asysty, a raz zbiórki i w efekcie nie odrobiłem niczego. Gratulacje dla awansujących. Co roku ktoś się wykrusza wiec może się jeszcze spotkamy za rok w drugiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 U mnie mocna końcówka sezonu i awans na ...6 miejsce, gdzie cały czas kręciłem się na szarym końcu. Gdyby sezon troche dluzej jeszcze trwal to walczylbym o TOP3. Rzeczywiście wszyscy zachowawczo (w tym ja), ale czasami tak bywa. Czekałem na Irvinga, szybko złapałem dobrych FAs i wystarczyło mi ruchów. Może 6. miejsce też będzie wystarczyc na awans? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 14 godzin temu, karl napisał: Może 6. miejsce też będzie wystarczyc na awans? ;] Do tego by musialo zrezygnowac 7-9 osob w ligach I i II... teoretycznie mozliwe, ale nie wiem co by wtedy bylo z rozgrywkami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 (edytowane) W dniu 7.10.2021 o 17:00, RonnieArtestics napisał: @eMeS ja się zamieniam z Buu wiec wyślij mi na priv linka do ligi. @Alonzo @eMeSi @ozzy110 @evitacre to jedni z moich największych rywali w beGM w konferencji wschodniej wiec z przyjemnością wpuszczę wam podwójny wpierdol w obu grach w tym roku!! ;] Hmmmmmmmmmmmmmmmm Edytowane 13 Kwietnia 2022 przez eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 W dniu 13.04.2022 o 08:18, eMeS napisał: Hmmmmmmmmmmmmmmmm Ej no bez jaj 7 pts różnicy, łomot ok ale żeby od razu wpierdol to nazywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Godzinę temu, evitacre napisał: Ej no bez jaj 7 pts różnicy, łomot ok ale żeby od razu wpierdol to nazywać To Ronnie obiecał łomot U mnie draft był dobry, dwa, trzy dobre picki jak np maxey i spokojny win. Inna sprawa, że dużo olewajacych, podziekowania dla tych wytrwałych : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi