Mikowal83 Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Ja jebie ale misz masz się zrobił Gdyby nie to że w III Atlantic wciąż nie odzywa się jeden GM to najlepiej byłoby gdyby @COACH R jednak grał tylko w II lidze a @T-Pro82 jednak został w Atlantic żebyśmy mieli 12 drużyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Po licznych perturbacjach dołączyłem do ligi. LGW CREW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COACH R Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 40 minut temu, Mikowal83 napisał: Ja jebie ale misz masz się zrobił Gdyby nie to że w III Atlantic wciąż nie odzywa się jeden GM to najlepiej byłoby gdyby @COACH R jednak grał tylko w II lidze a @T-Pro82 jednak został w Atlantic żebyśmy mieli 12 drużyn Jeżeli macie w III Lidze komplet to mnie wykreślcie i zostnę tylko w II a jeżeli potrzebujecie manegera do III Ligi to mogę też zostać z wami by nie było problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 14 minut temu, COACH R napisał: Jeżeli macie w III Lidze komplet to mnie wykreślcie i zostnę tylko w II a jeżeli potrzebujecie manegera do III Ligi to mogę też zostać z wami by nie było problemu. Wszystko wkrótce się okaże czy będzie potrzeba/konieczność żebys grał tez w III Atlantic lub III North czy jednak będziesz mógł grać tylko tam gdzie powinieneś czyli w II lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 klekoty, witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COACH R Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 9 godzin temu, Mikowal83 napisał: Wszystko wkrótce się okaże czy będzie potrzeba/konieczność żebys grał tez w III Atlantic lub III North czy jednak będziesz mógł grać tylko tam gdzie powinieneś czyli w II lidze. Jeżeli o Mnie chodzi to wolałbym zagrać tylko w II Lidze jednak nie chce Wam psuć pomysłu na III Ligę i jeżeli Mnie potrzebujecie to mogę też tam zagrać. Pozdrawim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Czekamy jeszcze z zamknieciem skladu na rozwiazanie sytuacji z ligi rownoleglej, ale draft u nas odbedzie sie 17.10 o godz. 21.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 (edytowane) @eMeS wywalaj @Dida.84 z ligi. On idzie do nas (III Atlantic) Wyślij zaproszenie do ligi do @Szuwar jemu pasuje termin draftu na 17/10 o 21:00 Edytowane 3 Października 2021 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Ok, po roznych przygodach mamy ostateczny skład ligi, jak ktoś zmieni jeszcze nazwe druzyny to edytuje eMes [komisz] - eM's Cubes Evitacre - Holy Grail Buu - Niepelnosprytni Szuwar - Szuwar's Standout Team Alonzo - Turtle Crazy bulls2006 - Bulls's Brilliant Team pdxpl - lewa strona 123 - PHX Basketball Gawron - LAGawronLAKERS ozzy110 - FrankieSmokesRules karl - klekoty JarenGOAT - Maczeta Kraków draft 17.10 godz. 21.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Informacyjnie @eMeS Próbuje załatwić sobie podmiankę/transfer do ligi III South, jako że oni draftują 12.10.. a niestety ja nie będę w stanie draftować 17.10 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 (edytowane) @eMeS ja się zamieniam z Buu wiec wyślij mi na priv linka do ligi. @Alonzo @eMeSi @ozzy110 @evitacre to jedni z moich największych rywali w beGM w konferencji wschodniej wiec z przyjemnością wpuszczę wam podwójny wpierdol w obu grach w tym roku!! ;] Edytowane 7 Października 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 @RonnieArtestics wieczorem będzie na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 @eMeS już się usunąłem z ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Godzinę temu, RonnieArtestics napisał: @eMeS ja się zamieniam z Buu wiec wyślij mi na priv linka do ligi. @Alonzo @eMeSi @ozzy110 @evitacre to jedni z moich największych rywali w beGM w konferencji wschodniej wiec z przyjemnością wpuszczę wam podwójny wpierdol w obu grach w tym roku!! ;] Tu mamy równe szanse - w BeGM - sam wiesz .. ale fajnie, że dołączasz, bo taki @Qcin_69 spękał jak zobaczył z kim mu tu przyjdzie rywalizować ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 7 minut temu, Alonzo napisał: Tu mamy równe szanse - w BeGM - sam wiesz .. ale fajnie, że dołączasz, bo taki @Qcin_69 spękał jak zobaczył z kim mu tu przyjdzie rywalizować ;] byku ja odszedlem z każdej gry w tym roku internetowej zostawiłem tylko dwa samograje, po prostu nie mam czasu, jak go odzyskam to chętnie wrócę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 38 minut temu, Qcin_69 napisał: byku ja odszedlem z każdej gry w tym roku internetowej zostawiłem tylko dwa samograje, po prostu nie mam czasu, jak go odzyskam to chętnie wrócę Rozumiem, rozumiem Kaczafi dał popalić niestety gastronomii.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 9 minut temu, Alonzo napisał: Rozumiem, rozumiem Kaczafi dał popalić niestety gastronomii.. nie jo w robocie to jest akurat eldorado Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Draft o 21? Bo mi kalendarz podpowiada 20 30.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 7 minut temu, karl napisał: Draft o 21? Bo mi kalendarz podpowiada 20 30.. Draft room otwiera się 30 min przed startem, ale draft zaczyna się o 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 dzieki eMeS, ale wlasnie ogarnalem, ze to dopiero za tydzien... a szkoda, bo juz mentalnie sie przygotowalem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi