wilson44 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 19 minut temu, Mikowal83 napisał: A wiadomo ile komu zostało z zeszłego sezonu? tak, ale nie powiem CI tyle lat grasz w fantasy, ze takie rzeczy powinienes sam wiedziec gdzie sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Hehehe.piszac mojego posta to samo pomyślałem ale stary już się robię i wygodnicki pokombinuje i może znajdę to info a jak nie to będę się kajał o pomoc Juz se znalazłem Ale rozumiem że drużyny "przechwycone" przez nowych GMów dostają po 100$ nawet jesli poprzedni właściciel druzyny nie wykorzystał całego budżetu Waivers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 1 godzinę temu, Mikowal83 napisał: Hehehe.piszac mojego posta to samo pomyślałem ale stary już się robię i wygodnicki pokombinuje i może znajdę to info a jak nie to będę się kajał o pomoc Juz se znalazłem Ale rozumiem że drużyny "przechwycone" przez nowych GMów dostają po 100$ nawet jesli poprzedni właściciel druzyny nie wykorzystał całego budżetu Waivers? skoro nie dziedziczyli drużyn 1:1 tylko był minidraft to jakby mieli przejąć ich kasę Waiverową? nie ma jak nawet, po 100$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chyzio Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Oddam Horforda za kogoś mlodszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Danny Green do oddania za mniejszy $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chyzio Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 proponowałem pick 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 dobra, to startujemy z draftem rookies w powyższym temacie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chyzio Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Oddam TJ Warrena za kogokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Król bańki za niezły talent czyli TJ Warren za Hortona Tuckera @chyzio przy okazji Beverley i Watanabe out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chyzio Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Oddam Dort oraz Walker IV, obaj po 3$, za wybory w przyszłym drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chyzio Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 @bulls2006 to ja bym wziął Dorta jeżeli mój wybór Ci pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Godzinę temu, chyzio napisał: @bulls2006 to ja bym wziął Dorta jeżeli mój wybór Ci pasuje Dzięki za zainteresowanie. Dort wlasnie poszedł w innej wymianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 @jordan20 oddaje bookera ,a @bulls2006 sextona i patricka williamsa @jordan20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 4 minuty temu, jordan20 napisał: @jordan20 oddaje bookera ,a @bulls2006 sextona i patricka williamsa @jordan20 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 2 pytania: do kiedy musimy zejść z salary ? Ile w końcu można mieć w składzie 13 czy 14 zawodników, bo w regulaminie jest inaczej w 1.6 - 14, 2.10 - 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 (edytowane) 6 minut temu, Buu napisał: 2 pytania: do kiedy musimy zejść z salary ? Ile w końcu można mieć w składzie 13 czy 14 zawodników, bo w regulaminie jest inaczej w 1.6 - 14, 2.10 - 13 praktyka była taka, że do startu FA trzeba zejść z salary i do 13 graczy. 14 typów mozna mieć, ale juz jak zaczniemy sezon, czyli po FA. a Start FA do dogadania. Zawsze zaraz po drafcie. Dość późno ogarneliśmy się z ligą, więc trzeba wyznaczyc jakiś sensowny termin, żeby każdy miał czas na zejście z salary i zawodników. Mi to akurat obojętne, bo zejście z salary mam już z banii, ale no dla mnie to naturalne, logiczne i sensowne, że czasu było mało, bo gramy od paru dni w zasadzie i proponuje jakiś 8 października jako data graniczna do zejścia z salary i do 13 grajków i odpalamy FA. Edytowane 27 Września 2021 przez wilson44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 (edytowane) No to wywalam M.Brown (10$) @wilson44 sorki. Wywalam na razie tylko M.Brown. Szybko zareagowałes. A ja raptem 2 minuty po wpisie go edytowalem. Sorry za zamieszanie Edytowane 27 Września 2021 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowiak86 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 (edytowane) Szukam centra Dostępni: Bojan, Mcdermott, Beasley, Melton, JRich Edytowane 27 Września 2021 przez Kowiak86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 oddam ewentualnie #19 tegoroczny oraz moge wymienić każdego poza Lamelo, Cobym, Porterem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi