wilson44 Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 2 minuty temu, jordan20 napisał: jeszcze odnosnie pensji graczy kontuzjowanych: jesli teraz kawhi ma pensje 61$ i przypuscmy,ze opusci 60 meczow=zagra w 22,to jaka bedzie mial pensje w nastepnym sezonie ? 61 x 0.9 jeśli zagra od 20 do 30 meczów 61 x 0.8 jeśli zagra od 10 do 20 meczów 61 x 0.7 jeśli zagra od 0 do 10 meczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 (edytowane) 2 minuty temu, jordan20 napisał: jeszcze odnosnie pensji graczy kontuzjowanych: jesli teraz kawhi ma pensje 61$ i przypuscmy,ze opusci 60 meczow=zagra w 22,to jaka bedzie mial pensje w nastepnym sezonie ? Jeśli zagra w 22, to 90% z 61. Edytowane 23 Września 2021 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 (edytowane) Warren + Mann za Kelly Olynyk @wilson44 + update: U mnie dostepni wszyscy procz Hardena, Killiana, Nurkica, Bridgesa oraz Olynyka. Wciąż mogę wziąć na siebie sporo salary! dostepni : pick 3 w drafcie rookie Gordon Hayward 34$ Finney Smith 17$ Royce o’neale 15$ ennis 4$ Tillman 4$ jaxson hayes 3$ Jalen Smith 3$ jarret culver 3$ Edytowane 23 Września 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 (edytowane) Do sprzedania wciąż mam: T.Bryant 20$ M.Brown 10$ D.Rose 16$ T.Gibson 12$ muszę zjeść z sałaty więc interesują mnie gracze raczej max do 10$ a najlepiej ci najtańsi.Wybrzydzac nie będę Potrzebuje trójek, asyst, bloków i zbiórek najlepiej przy przyzwoitym FT% Najlepiej kogos na pozycje PG/SG, SF/PF Niestety nie dysponuje pickiem w tegorocznym drafcie ale mogę dorzucić troche kasy do budżetu Waivers/FAsów Bryant ma wrócić do gry w Grudniu i mimo ze wraca po poważnej kontuzji i z początku będzie dzielił minuty z Gaffordem i Harrellem to myśle że w ciągu sezonu jest w stanie nabijac cyferki rzędu: 13pkt, 1 3PTM, 6zb 1,5as, 1blk przy nawet 60% FG i 75% FT wiec po sezonie będzie kosztował troche mniej niż aktualne 20$ ale za to w kolejnym sezonie będzie wart więcej a ktoś kto go ode mnie weźmie będzie go wtedy miał pewnie za jakies 15$ Jestem w trakcie jednych negocjacji z jego udziałem wiec nie zwlekajcie z ofertami Edytowane 23 Września 2021 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Godzinę temu, RonnieArtestics napisał: Warren + Mann za Kelly Olynyk @wilson44 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Liga założona. @wilson44 i @RonnieArtestics dostali po komisarzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowiak86 Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Muszę zejść z salary i na handel mam Lebrona, Mcconnela, JRicha albo Meltona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Jestem otwarty na negocjacje, właściwie każdy do ruszenia za odpowiednią cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 (edytowane) Lillard i Vucevic do oddania za picki i młode talenty. Zapraszam jeżeli ktoś planuje walkę o podium. Ja idę w tank. PS. Mamy picki przeliczone? Edytowane 23 Września 2021 przez Tocheck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 @Tizz wysłałem Ci już 2 wiadomosci. dalej nie odczytane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 21 minut temu, Tocheck napisał: Lillard i Vucevic do oddania za picki i młode talenty. Zapraszam jeżeli ktoś planuje walkę o podium. Ja idę w tank. PS. Mamy picki przeliczone? tak, mamy przeliczone, są w excelu. Masz siódemkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Hayward dostępny za pick w mini drafcie panowie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chyzio Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 biere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 CP3 też dostępny za pick w minidrafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Oddam irvinga za pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Kawhi trędowaty jakiś czy coś ? Nikt nie tankuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chyzio Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 ja tankuje, ale Kawaja wezmę jak się skończą gracze, 61$ - czyli nawet jak nic nie zagra to jest 50$ w przyszłym roku za gre w kratke prawdopodobnie, można na razie lepiej wydać te pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Tym bardziej, ze liga jest mega wyrównana i na moje oko 17 drużyn spokojnie może bić sie o mistrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi_24 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Wymiana pomiędzy Celtics a Pacers: - do Bostonu idzie Gordon Hayward - do Indiany idzie Kemba Walker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Zgadza się powyższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi