Pablo81 Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 5 minut temu, kuba2419 napisał: @julekstep dawaj simke a nie siedzisz na politycznym 11 godzin temu, julekstep napisał: jutro wieczorem z ciekawostek - będzie 5ciu debiutantów w ASG @julekstep ale jakieś przecieki co do skladow możesz dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 8 minut temu, kuba2419 napisał: @julekstep dawaj simke a nie siedzisz na politycznym zgodnie z feng-shui tutaj robi dobro a tam zło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Teraz, Koelner napisał: zgodnie z feng-shui tutaj robi dobro a tam zło Dyskusyjna teza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 TO MACIE przeciek: Pierwsze piątki meczu gwiazd: Zachód: Wschód C - Robin Lopez C - Emeka Okafor PF - Brook Lopez PF - Josh Smith SF - LeBron James SF - Grant Hill SG - Vince Carter SG - Kobe Bryant PG - Baron Davis PG - Allen Iverson jakieś zaskoczenia? (dla mnie na pewno Brook i Iverek jako starterzy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 6 minut temu, julekstep napisał: TO MACIE przeciek: Pierwsze piątki meczu gwiazd: Zachód: Wschód C - Robin Lopez C - Emeka Okafor PF - Brook Lopez PF - Josh Smith SF - LeBron James SF - Grant Hill SG - Vince Carter SG - Kobe Bryant PG - Baron Davis PG - Allen Iverson jakieś zaskoczenia? (dla mnie na pewno Brook i Iverek jako starterzy) Nikogo z Nets hmm czemu mnie to nie dziwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Teraz, matiwrona napisał: Nikogo z Nets hmm czemu mnie to nie dziwi sugerujesz że Lowry gra lepszy sezon od Iverka albo Roy od Kobiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 7 minut temu, julekstep napisał: TO MACIE przeciek: Pierwsze piątki meczu gwiazd: Zachód: Wschód C - Robin Lopez C - Emeka Okafor PF - Brook Lopez PF - Josh Smith SF - LeBron James SF - Grant Hill SG - Vince Carter SG - Kobe Bryant PG - Baron Davis PG - Allen Iverson jakieś zaskoczenia? (dla mnie na pewno Brook i Iverek jako starterzy) O kurde Byłem pewny, że w S5 będzie Curry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Sylvinho. napisał: O kurde Byłem pewny, że w S5 będzie Curry. ja też w ogóle te s5 meczu gwiazd dobrze obrazują dysproporcje między konferencjami w 4 na 5 przypadków grajek ze wschodu jest lepszy Edytowane 7 Października 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 4 minuty temu, julekstep napisał: ja też Dawaj s5 rookasow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Teraz, Pablo81 napisał: Dawaj s5 rookasow taki dobry nie będę ale łapcie w zamian grajków wybranych do konkursów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 6 minut temu, julekstep napisał: ja też w ogóle te s5 meczu gwiazd dobrze obrazują dysproporcje między konferencjami w 4 na 5 przypadków grajek ze wschodu jest lepszy Ja bym powiedział że 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 (edytowane) 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Ja bym powiedział że 3/5 Okafor jest lepszy od Robina (assetowo pewnie Robin bardziej wartościowy bo wiek + kontrakt, ale na tu i teraz Okafor to dużo lepszy center) Edytowane 7 Października 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 10 minut temu, julekstep napisał: ja też w ogóle te s5 meczu gwiazd dobrze obrazują dysproporcje między konferencjami w 4 na 5 przypadków grajek ze wschodu jest lepszy Dali Iversonowi S5 na koniec kariery 10 minut temu, julekstep napisał: ja też w ogóle te s5 meczu gwiazd dobrze obrazują dysproporcje między konferencjami w 4 na 5 przypadków grajek ze wschodu jest lepszy Dali Iversonowi s5 na koniec kariery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 1 minutę temu, Sylvinho. napisał: Dali Iversonowi S5 na koniec kariery on jest jeszcze na rok pod dużym kontraktem, więc raczej nie skończy ew za rok może zrobić Shaqa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 (edytowane) 17 minut temu, julekstep napisał: ja też w ogóle te s5 meczu gwiazd dobrze obrazują dysproporcje między konferencjami w 4 na 5 przypadków grajek ze wschodu jest lepszy Tylko wynik będzie jak zawsze Spurs, nie dość, że lider Konfy, to jeszcze bardzo fun2watch - Rip, Blejk i odrodzony na SF Larry w konkursach! Edytowane 7 Października 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 10 minut temu, julekstep napisał: Okafor jest lepszy od Robina (assetowo pewnie Robin bardziej wartościowy bo wiek + kontrakt, ale na tu i teraz Okafor to dużo lepszy center) Jedynie lekko w D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 25 minut temu, julekstep napisał: TO MACIE przeciek: Pierwsze piątki meczu gwiazd: Zachód: Wschód C - Robin Lopez C - Emeka Okafor PF - Brook Lopez PF - Josh Smith SF - LeBron James SF - Grant Hill SG - Vince Carter SG - Kobe Bryant PG - Baron Davis PG - Allen Iverson jakieś zaskoczenia? (dla mnie na pewno Brook i Iverek jako starterzy) Seattle SuperSonics #kulturaorganizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 42 minuty temu, julekstep napisał: sugerujesz że Lowry gra lepszy sezon od Iverka albo Roy od Kobiego? Patrzę chociaż by na średnią Punktów i widzę Roya przed Bryantem.... patrzę na bilans drużyn i widzę Nets przed 76ers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 1 minutę temu, matiwrona napisał: Patrzę chociaż by na średnią Punktów i widzę Roya przed Bryantem.... patrzę na bilans drużyn i widzę Nets przed 76ers nie no pls Roy - 31.9 ppg, 5.5 rpg, 4.6 apg, 1.7 spg, 0.2 bpg, 1.4 tpg 46/83/43 Kobe - 30,9 ppg, 7.4 rpg, 4.5 apg, 2.2 spg, 1.0 bpg, 2.5 tpg 50/92/44 więc generalnie Kobe ma lepszego boxa (odrobinę, but still) + nie opuścił żadnego meczu, kiedy Roy miał kontuzję przez chwilę podsumowując - Kobe w s5 to żadne zaskoczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Godzinę temu, julekstep napisał: taki dobry nie będę ale łapcie w zamian grajków wybranych do konkursów! Brand ledwo co wyleczył kontuzje i już SDC, aha, fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi