mac Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Anwil w finale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Jestem fanem Paula George’a i James Bell mocno mi go przypomina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Kiedy się zaczynaja playoffy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 16 godzin temu, mac napisał: Jestem fanem Paula George’a i James Bell mocno mi go przypomina. Bell jest spoko, ale tak dużo fauluje ze doprowadza mnie co mecz do szału. Mam wrażenie że co mecz ma foul trouble. No i George to jednak bardziej Chase Simon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Nie nastawiam się mimo ze gramy fajny basket bo co chwila ktoś odchodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 44 minuty temu, ignazz napisał: Nie nastawiam się mimo ze gramy fajny basket bo co chwila ktoś odchodził Do Anwilu przyszedł Dimec i stał się najlepszym centrem ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 każdy wyrwany mecz przez Toruń to będzie sukces a przejście Anwilu to mega niespodzianka. playoff w PLK pokazuje, że to nie tylko czas weteranów ale i czas .....polaków. tutaj widzę jedyne szanse Torunia ponieważ Diduszko pewnie zagra jeden mega mecz i Cel. może jakiś typerek dla PLK? Słupsk - Szczecin 3:2 Włocławek - Toruń 3:1 Ostrów - Warszawa 3:1 Zielona Góra-Wrocław 3:2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Wg mnie: Czarni-King 3:2 Stal-Legia 3-2 Anwil-Twarde Pierniki 3-1 Zastal-Śląsk 1-3 Swoją drogą rozdano nagrody wg głosowania trenerów: Oczywiście Dziewa w All-PLK to żart no ale jakiś Polak musiał się znaleźć, Garrett też nie wiem czy na pewno był lepszy od Palmera ale ktoś z lidera ligi też się musiał znaleźć (ja dałbym bardziej jak już to Beecha w miejsce Dziewy właśnie). Ramljak jako DPOTY tez dyskusyjne chociaż Ivana uwielbiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 (edytowane) @ignazz bedziesz w Toruniu na meczu G3? Mozliwe, ze sie wybiore jesli urlop pozwoli. Powinienem byc na G1 we Wloclawku jak dobrze pojdzie tez. No, chyba ze klub z Torunia znowu bedzie odpierdalal z biletami dla ludzi z Wloclawka :]. Edytowane 14 Kwietnia 2022 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Nom, Matthews > Trice imo, Jonah czesto mial wyjebane w mecze ze scrubami i nie punktowal, ale jak trzeba bylo to wjebal 38 Stali. Nie bez powodu Fenerbahce sie nim interesowalo. Szkoda, ze raczej nie ma co liczyc na przedluzenie go, chociaz kto wie - bajerka Frasunkiewicza i porzadne puchary za rok. Ale DPOY w PLK ciezko zmierzyc, bo tu sie broni glownie zespolowo i faulami :] (kazdy zawodnik przychodzacy do PLK jest w szoku na ile sedziowie pozwalaja), takze nie wiem kogo masz na mysli, Matthews tez jest kozakiem w obronie, ale w Anwilu wazniejszy jest chyba Petrasek, ktory powinien miec nagrode glue guy of the year, jakby cos takiego istnialo. Stipe Modric vibes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 7 minut temu, LAF napisał: Jak to jest kurw a możliwe, że ani MVP ani DPOTY nie należą się graczom Anwilu ? Skandal i kompromitacja Jedynie COTY oraz Polski zawodnik jest w miarę sensowne. A kto tam głosuje? Jeśli tak jak w 1 i 2 lidze to robią to trenerzy, więc myślę że wiedzieli kogo wybierają i kogo by najbardziej chcieli u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 3 minuty temu, cvbe napisał: A kto tam głosuje? Jeśli tak jak w 1 i 2 lidze to robią to trenerzy, więc myślę że wiedzieli kogo wybierają i kogo by najbardziej chcieli u siebie Trenerzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Godzinę temu, Pepis21 napisał: Wg mnie: Czarni-King 3:2 Stal-Legia 3-2 Anwil-Twarde Pierniki 3-1 Zastal-Śląsk 1-3 Swoją drogą rozdano nagrody wg głosowania trenerów: Oczywiście Dziewa w All-PLK to żart no ale jakiś Polak musiał się znaleźć, Garrett też nie wiem czy na pewno był lepszy od Palmera ale ktoś z lidera ligi też się musiał znaleźć (ja dałbym bardziej jak już to Beecha w miejsce Dziewy właśnie). Ramljak jako DPOTY tez dyskusyjne chociaż Ivana uwielbiam. W RS 2x górą Zastal, ostatnio też sporo wygranych i nawet biorąc pod uwagę baty w Słupsku, to dziwny typ na tę parę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 7 godzin temu, Pablo81 napisał: W RS 2x górą Zastal, ostatnio też sporo wygranych i nawet biorąc pod uwagę baty w Słupsku, to dziwny typ na tę parę. Kontrowersyjny typ to na pewno, ale Gargamel może dobrze poukładać Śląsk na play-offy, szczególnie, że ostatni mecz ze Startem odpuścili sobie i wysłali tam drugą drużynę właśnie aby już szykować się na Zastal. Jak dla mnie to może być nawet na korzyść Czarnych, bo hala przy Twardowskiego to jest podobny PRL co Gryfii, natomiast w kwestii publiki to bez różnicy, bo na Wilkach z kibicami jest lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 16 godzin temu, Reikai napisał: Ale DPOY w PLK ciezko zmierzyc, bo tu sie broni glownie zespolowo i faulami :] (kazdy zawodnik przychodzacy do PLK jest w szoku na ile sedziowie pozwalaja), takze nie wiem kogo masz na mysli, Matthews tez jest kozakiem w obronie, ale w Anwilu wazniejszy jest chyba Petrasek, ktory powinien miec nagrode glue guy of the year, jakby cos takiego istnialo. Stipe Modric vibes. Jego bloki z pomocy są świetne, ale IMO brakuje mu fizyczności i za często daje się mijać na switchach. Ja bym przed nim wymienił Bella i Dimeca. Tak czy inaczej to jest nieporozumienie, że najlepsza defensywa ligi nie ma żadnego zawodnika w czołówce głosowania na DPOTY, ani Frasunkiewicza w top 3 trenerów. No i Milicic drugi w głosowaniu, bo wywalczył trzecie miejsce w tabeli z największym budżetem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 19 godzin temu, Reikai napisał: @ignazz No, chyba ze klub z Torunia znowu bedzie odpierdalal z biletami dla ludzi z Wloclawka :]. "Sprzedaż biletów dla posiadaczy biletów z 5 ostatnich meczy Twardych Pierników z sezonu 2021/2022. Aby przejść do zakupu należy podać kod znajdujący się na bilecie. Ceny biletów: 45,00 zł - normalny 35,00 zł - ulgowy Na 2 godziny przed rozpoczęciem meczu ceny biletów wzrosną o 5 zł. Sprzedaż stacjonarna będzie uruchomiona w kasie biletowej Areny Toruń na 1,5 godziny meczem." :] tymczasem bilety na g1 we Włocławku poszły w 30 min :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Jeszcze jedno - z MVP dla Trice'a nie miałbym problemu, gdyby nie fakt, że chłop zagrał tylko w 18 meczach, podczas gdy Matthews we wszystkich 30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, LAF napisał: Powoli już się zbieram na hale aby zobacz jak to @mac napisał włocławskiego Paula George’a ; ] Ty jesteś z Włocławka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Nie oglądam PLK w ogóle Toruń wygląda na głębsza drużynę każdy kto wchodzi jest pozytywny i broni Anwil padaka w ataku, dobra obrona ale Toruń tez broni dobrze Fajny mecz ogólnie Toruń lepszy na moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi