cvbe Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 1 minutę temu, Koelner napisał: a ile kosztuje wyprodukowanie takiej grafiki ? czy przypadkiem nie z 20% tej nagrody ? To co tydzień ta sama, wyprodukowali jedną przed sezonem tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Podejrzewam, że robił ją ktoś wewnątrz ligi czyli za pensję miesięczną. Ja wam powiem tak, w NBA za zawodnika tygodnia czyli za więcej spotkań nie dają nic poza tytułem, więc PLK i PLKK w tym względzie górują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Przemek Karnowski wraca do treningów z Twardymi Piernikami, podobno jest zdrowy, chudy i jest duża szansa na debiut jeszcze w tym sezonie. Nie wiem jak wy ale ja trzymam kciuki aby mu się udało wrócić. Tymczasem 60km dalej Jonah Mathews (tak przez jedno T) z Anwilu miał ofertę z Fenerbache, ale że nie ma opcji buy-outu w kontrakcie to Anwil na razie się nie zgodził, gdyż oferta miała ich nie zadowalać. No i na koniec: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 7 godzin temu, Pepis21 napisał: Przemek Karnowski wraca do treningów z Twardymi Piernikami, podobno jest zdrowy, chudy i jest duża szansa na debiut jeszcze w tym sezonie. Nie wiem jak wy ale ja trzymam kciuki aby mu się udało wrócić. Tymczasem 60km dalej Jonah Mathews (tak przez jedno T) z Anwilu miał ofertę z Fenerbache, ale że nie ma opcji buy-outu w kontrakcie to Anwil na razie się nie zgodził, gdyż oferta miała ich nie zadowalać. No i na koniec: Fener ma kontuzje i dało mało kwotę odstępnego , wysyła propozycje w całej Europie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 W dniu 21.01.2022 o 07:58, Koelner napisał: Fener ma kontuzje i dało mało kwotę odstępnego , wysyła propozycje w całej Europie. Nie aż tak mało, ale za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 25 minut temu, Dunk Fan napisał: Nie aż tak mało, ale za mało ooo trochę Cie nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 W dniu 21.01.2022 o 00:32, Pepis21 napisał: Przemek Karnowski wraca do treningów z Twardymi Piernikami, podobno jest zdrowy, chudy i jest duża szansa na debiut jeszcze w tym sezonie. Nie wiem jak wy ale ja trzymam kciuki aby mu się udało wrócić. Tymczasem 60km dalej Jonah Mathews (tak przez jedno T) z Anwilu miał ofertę z Fenerbache, ale że nie ma opcji buy-outu w kontrakcie to Anwil na razie się nie zgodził, gdyż oferta miała ich nie zadowalać. No i na koniec: jak trenowałem z nim w październiku to mocno chudszy był, chyba rzucił tryb imprezowania co tydzień w pewnym toruńskim klubie. Chociaż to stare czasy, jak się imprezowalo z drużyna pierników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Ciekawostka Iffe Lundberg, który od 07.2020 do 02.2021 grał w Zastalu, podpisał two-way z Phoenix Suns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 12 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Niesamowity awans, z Zastalu do CSKA i teraz z CSKA do Suns. Oby mu się powiodło, bo świetnie się go oglądało. Tak na marginesie to ciekawe czy gdyby nie wiadome okoliczności to by trafił do NBA już teraz czy może dopiero w kolejnym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 1 minutę temu, Pepis21 napisał: Niesamowity awans, z Zastalu do CSKA i teraz z CSKA do Suns. Oby mu się powiodło, bo świetnie się go oglądało. Tak na marginesie to ciekawe czy gdyby nie wiadome okoliczności to by trafił do NBA już teraz czy może dopiero w kolejnym sezonie. Na pewno sytuacja, która mamy pomogła mu rozwiązać umowę z CSKA. Świetnie się oglądało Iffe, wyglądał b. dobrze nawet na tle silnej konkurencji w VTB (20.4p/3.8r/5.4a). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAA Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Z nim Duńczycy prawie awansowali na Eurobasket a teraz już w ogóle będzie im ciężko o cokolwiek bez głównej strzelby. Szkoda, ale z jego perspektywy super sprawa. Niech mu się wiedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Czas aby Polskie zespoły w końcu coś w BCL pokazały. Swoją drogą Euroliga ma na dłużej wyrzucić rosyjskie zespoły (niby CSKA wraz z Gazpromem chcą stworzyć swoją Euroligę, która miałaby bardziej wyglądać jak VTB plus o ile Turecke zespoły by się zgodziły tam zagrać, bo są plany ich ściągnięcia), Panathinaikos ma z nimi też jakąś kosę ostatnio, więc może powrót Polaków się zdarzy? Fakt Euroliga w tej chwili to za wysoki poziom skoro w BCL jest lipa ale sam prestiż występowania tam jest ogromny. Iffe rzucił swoje pierwsze punkty dla Suns Do tego dołożył 5 asyst co było drugim wynikiem w zespole po A. Holidayu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zastal Śląsk w 1 rundzie. od dawna PO nie zapowiadało się tak dobrze, nie ma faworytów ba nawet nie jestem w stanie wskazać finału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 28 minut temu, LAF napisał: Ja jestem. Zastal vs ktoś tam Poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 50 minut temu, LAF napisał: Ja jestem. Anwil vs ktoś tam „Na Kuuuuujaaaawach…..” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Polscy Pistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) W dniu 10.04.2022 o 14:19, LAF napisał: Kto ? Detroit. Edytowane 12 Kwietnia 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 8 minut temu, Pablo81 napisał: Polscy Pistons Lakers też już byliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi