TryczekSzukarek Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 29 minut temu, RonnieArtestics napisał: No i długo się nie nacieszyles wolnością, pobraniem otto przekroczyłeś salary o 0,4 ban do 07.01 przywrocilem ci te 10$ Z waivers które wydałeś na powrot poole Miałem do Ciebie pisać w sprawie bana ale ciagle coś no niestety szybkie pobranie portera i o 0,4 przekroczone salary. Z tymi banami to u mnie jakiś rekordowy sezon. Wydaje mi sie ze powinieneś jednak zabrać mi te 10 $ - to niestety cena za przekroczenie salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 5 minut temu, TryczekSzukarek napisał: Miałem do Ciebie pisać w sprawie bana ale ciagle coś no niestety szybkie pobranie portera i o 0,4 przekroczone salary. Z tymi banami to u mnie jakiś rekordowy sezon. Wydaje mi sie ze powinieneś jednak zabrać mi te 10 $ - to niestety cena za przekroczenie salary. Wydaje mi się ze ten ruch był po prostu niedozwolony i gdybym aktualizowal i sprawdzał codziennie to byś nie mógł tego zrobić, wiec chyba powinienem zwrócić, ale może ktoś bardziej obeznany i doświadczony w roli komisza się wypowie. @t_omko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Jeżeli ktoś chciałby zarobić jakieś $ w zamian za zawodników z FA to napiszcie PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 W dniu 26.12.2021 o 14:37, RonnieArtestics napisał: Wydaje mi się ze ten ruch był po prostu niedozwolony i gdybym aktualizowal i sprawdzał codziennie to byś nie mógł tego zrobić, wiec chyba powinienem zwrócić, ale może ktoś bardziej obeznany i doświadczony w roli komisza się wypowie. @t_omko Nie oddawaj temu cwaniakowi wydanych $ Nagrodą za przyznanie się do przekroczenia progu jest kara od dnia przyznania się.... oraz uniemożliwienie wydania pieniędzy na nieuprawnione pobranie zawodnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 A jaką pensję ma Monroe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Godzinę temu, matek napisał: A jaką pensję ma Monroe? Pytanie to zadałem jednemu z komisarzy nie dostałem odpowiedzi. Takich nazwisk może być więcej ze względu na kontuzję, może uznajmy wtedy że mają 15? Z reguły to jacyś undrafted leszcze lub odkrurzone leśne dziadki jak Monroe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Undrafted to nie problem, tutaj jest jasne. Monroe trochę inny case. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 13 minut temu, matek napisał: Undrafted to nie problem, tutaj jest jasne. Monroe trochę inny case. Wiem, zle się wyraziłem. Będą też zawodnicy z poprzednich lat tacy jak Monroe, których już nie ma na Yahoo i proponowałbym im dawać z automatu 15 (tych co nie ma liście z początku sezonu). To chyba lepiej niż grzebanie w starych tematach z salary i odejmowanie po 20% z pensji na każdy rok. Co Wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Ja założyłem, ze jak go nie ma na liście, to 15 (pobierając w fbx3). 55 minut temu, antek napisał: Wiem, zle się wyraziłem. Będą też zawodnicy z poprzednich lat tacy jak Monroe, których już nie ma na Yahoo i proponowałbym im dawać z automatu 15 (tych co nie ma liście z początku sezonu). To chyba lepiej niż grzebanie w starych tematach z salary i odejmowanie po 20% z pensji na każdy rok. Co Wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 W dniu 31.12.2021 o 16:08, matek napisał: A jaką pensję ma Monroe? 15,00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 W dniu 26.12.2021 o 13:57, RonnieArtestics napisał: No i długo się nie nacieszyles wolnością, pobraniem otto przekroczyłeś salary o 0,4 ban do 07.01 przywrocilem ci te 10$ Z waivers które wydałeś na powrot poole Proszę o odblokowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 17 minut temu, TryczekSzukarek napisał: Proszę o odblokowanie Ja okolo 16:00 Najwcześniej, ale napisałem do @bulek na Facebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Mój trade z @bulek bez dodatków. @Tecu bardzo proszę o przyklepanie, kasa się zgadza. Lub @RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 11 minut temu, matek napisał: Mój trade z @bulek bez dodatków. @Tecu bardzo proszę o przyklepanie, kasa się zgadza. Lub @RonnieArtestics Poszło. pezypomniales mi ze muszę te pieprzone salary sprawdzic znowu dziś spodziewajcie się update i bana ewentualnie jak coś przekroczyliście od 27.12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Ktoś chętny na Hot Monka? niskie salary a ostatnie 2 tygodnie 50+ fpp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Knicks - Bulls Do Bulls z McCollumem leci jeszcze pick Toronto ode mnie @cvbe potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 4 minuty temu, matek napisał: Knicks - Bulls Do Bulls z McCollumem leci jeszcze pick Toronto ode mnie @cvbe potwierdzi Zgadza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Trade z @Szulim Do mnie Malik Monk oraz 28 dolarów. Do Szulima Terrance Mann. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 W dniu 8.01.2022 o 10:00, RonnieArtestics napisał: Poszło. pezypomniales mi ze muszę te pieprzone salary sprawdzic znowu dziś spodziewajcie się update i bana ewentualnie jak coś przekroczyliście od 27.12 Jak coś to zapomniałem xD może dziś to zrobie a jak nie to jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi