Skocz do zawartości

[FBX] FBX#2 - Sezon 2021/22

Tecu

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 26.12.2021 o 12:57, RonnieArtestics napisał(a):

No i długo się nie nacieszyles wolnością, pobraniem otto przekroczyłeś salary o 0,4 :) ban do 07.01

przywrocilem ci te 10$ Z waivers które wydałeś na powrot poole 

Rozwiń  

Miałem do Ciebie pisać w sprawie bana ale ciagle coś 😕 no niestety szybkie pobranie portera i o 0,4 przekroczone salary. 

Z tymi banami to u mnie jakiś rekordowy sezon. Wydaje mi sie ze powinieneś jednak zabrać mi te 10 $ - to niestety cena za przekroczenie salary. 

W dniu 26.12.2021 o 13:31, TryczekSzukarek napisał(a):

Miałem do Ciebie pisać w sprawie bana ale ciagle coś 😕 no niestety szybkie pobranie portera i o 0,4 przekroczone salary. 

Z tymi banami to u mnie jakiś rekordowy sezon. Wydaje mi sie ze powinieneś jednak zabrać mi te 10 $ - to niestety cena za przekroczenie salary. 

Rozwiń  

Wydaje mi się ze ten ruch był po prostu niedozwolony i gdybym aktualizowal i sprawdzał codziennie to byś nie mógł tego zrobić, wiec chyba powinienem zwrócić, ale może ktoś bardziej obeznany i doświadczony w roli komisza się wypowie. @t_omko

W dniu 26.12.2021 o 13:37, RonnieArtestics napisał(a):

Wydaje mi się ze ten ruch był po prostu niedozwolony i gdybym aktualizowal i sprawdzał codziennie to byś nie mógł tego zrobić, wiec chyba powinienem zwrócić, ale może ktoś bardziej obeznany i doświadczony w roli komisza się wypowie. @t_omko

Rozwiń  

Nie oddawaj temu cwaniakowi wydanych $ 😏
Nagrodą za przyznanie się do przekroczenia progu jest kara od dnia przyznania się.... oraz uniemożliwienie wydania pieniędzy na nieuprawnione pobranie zawodnika. 

W dniu 31.12.2021 o 15:08, matek napisał(a):

A jaką pensję ma Monroe?

Rozwiń  

Pytanie to zadałem jednemu z komisarzy nie dostałem odpowiedzi.

Takich nazwisk może być więcej ze względu na kontuzję, może uznajmy wtedy że mają 15? Z reguły to jacyś undrafted leszcze lub odkrurzone leśne dziadki jak Monroe.

W dniu 31.12.2021 o 16:52, matek napisał(a):

Undrafted to nie problem, tutaj jest jasne. 

Monroe trochę inny case. 

Rozwiń  

Wiem, zle się wyraziłem. Będą też zawodnicy z poprzednich lat tacy jak Monroe, których już nie ma na Yahoo i proponowałbym im dawać z automatu 15 (tych co nie ma liście z początku sezonu). To chyba lepiej niż grzebanie w starych tematach z salary i odejmowanie po 20% z pensji na każdy rok.

Co Wy na to ? 

Ja założyłem, ze jak go nie ma na liście, to 15 (pobierając w fbx3).

W dniu 31.12.2021 o 17:08, antek napisał(a):

Wiem, zle się wyraziłem. Będą też zawodnicy z poprzednich lat tacy jak Monroe, których już nie ma na Yahoo i proponowałbym im dawać z automatu 15 (tych co nie ma liście z początku sezonu). To chyba lepiej niż grzebanie w starych tematach z salary i odejmowanie po 20% z pensji na każdy rok.

Co Wy na to ? 

Rozwiń  

W dniu 8.01.2022 o 08:47, matek napisał(a):

Mój trade z @bulek bez dodatków. 

@Tecu bardzo proszę o przyklepanie, kasa się zgadza. 

Lub @RonnieArtestics :)

Rozwiń  

Poszło. 

pezypomniales mi ze muszę te pieprzone salary sprawdzic znowu :( dziś spodziewajcie się update i bana ewentualnie jak coś przekroczyliście od 27.12 :)

W dniu 8.01.2022 o 09:00, RonnieArtestics napisał(a):

Poszło. 

pezypomniales mi ze muszę te pieprzone salary sprawdzic znowu :( dziś spodziewajcie się update i bana ewentualnie jak coś przekroczyliście od 27.12 :)

Rozwiń  

Jak coś to zapomniałem xD może dziś to zrobie a jak nie to jutro 

• Roger zablokował(a) i odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.