cvbe Opublikowano 18 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Jednak o 0,4 się machnąłem, klasa xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 W Bulls Maledon out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Miami Heat zrzucają Sterlinga Browna. Dodatkowo oddam Harrisa za rookie lub future picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Do końca dnia czas na zejście pod salary 480. Jeżeli czegoś nie pochrzanilem (mało prawdopodobne) to powyżej są jeszcze: @Tizz, @Sylvinho. @Muslii Proszę o zgłaszanie nieprawidłowości - rozpatruje tylko te związane z tabelką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Mosesa Browna wyrzuciłem już wcześniej jak coś. Wyrzucam Fournier i jestem pod kreską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Miami Heat zrzucają Harrisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Deal pomiędzy Cavs i Kings Jalen Johnson <-> pick Kings @Tocheck potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Zgadza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Właśnie zauważyłem, że zrzuciłem a tu nie napisałem OKC zwalnia Miltona, Davisa. Jakby co to chyba kara mi się należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 8 godzin temu, Tecu napisał: Właśnie zauważyłem, że zrzuciłem a tu nie napisałem OKC zwalnia Miltona, Davisa. Jakby co to chyba kara mi się należy Za karę musisz komiszowac w tym roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 15 minut temu, cvbe napisał: Za karę musisz komiszowac w tym roku! Postaram się jakoś ogarnąć Yahoo, bo chyba coś pokręciłem. W sezonie to zobaczymy czy ogarnę. Nie zszedł z salary @Tizz. Co robimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 4 minuty temu, Tecu napisał: Postaram się jakoś ogarnąć Yahoo, bo chyba coś pokręciłem. W sezonie to zobaczymy czy ogarnę. Nie zszedł z salary @Tizz. Co robimy? jak to nie, zrzucaem Jacksona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 1 minutę temu, Tizz napisał: jak to nie, zrzucaem Jacksona To chyba nie w tej lidze ale ja i tak bym był za wywaleniem tych graczy których wystawiałeś na trade block, tak więc wyszłoby podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 (edytowane) 3 minuty temu, cvbe napisał: To chyba nie w tej lidze ale ja i tak bym był za wywaleniem tych graczy których wystawiałeś na trade block, tak więc wyszłoby podobnie w innej lidze go nie mam a wywalac mozesz sobie swoich graczy Edytowane 20 Września 2021 przez Tizz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 19 minut temu, Tizz napisał: w innej lidze go nie mam a wywalac mozesz sobie swoich graczy A możesz po prostu zacytować jego wywalenie. Będę wiedział gdzie popełniłem błąd. Oczywiście kary nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 36 minut temu, Tizz napisał: w innej lidze go nie mam a wywalac mozesz sobie swoich graczy Wszyscy chcą Ci pójść na rękę zamiast wyrzucać Ci Mitchella i Gogę zgodnie z regulaminem, a Ty się jeszcze rzucasz, szacun xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Panowie kiedy start? @Tecu Drugi temat, mam trzysta kola papieru, wiec nie myslcie ze za 10,15 dolarow bedziecie buszowac po Waiverach. Na pewno bede gral grubo, rzucajac stowkami na lewo i prawo. To tylko tak, żeby nie bylo ze nie mówiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Dziś wieczorem postaram się ogarnąć Yahoo, bo chyba nie wszystko jeszcze wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 W dniu 20.09.2021 o 17:08, Tecu napisał: Dziś wieczorem postaram się ogarnąć Yahoo, bo chyba nie wszystko jeszcze wiem Chyba byłem za dużym optymistą Pytanie - jeżeli bym dzisiaj ogarnął Yahoo i wcisnął przycisk (jak ogarnę jak) to kiedy będą waivers? @cvbe @t_omko @bulek Jakie są zasady tego terminu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 (edytowane) 46 minut temu, Tecu napisał: Chyba byłem za dużym optymistą Pytanie - jeżeli bym dzisiaj ogarnął Yahoo i wcisnął przycisk (jak ogarnę jak) to kiedy będą waivers? @cvbe @t_omko @bulek Jakie są zasady tego terminu? To chyba tez trza ustawić, inaczej będą FA. Ale nie pytaj jak Edytowane 21 Września 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi