cvbe Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 1 minutę temu, bulek napisał: O kurde, podmianka drużyn mnie zmyliła i wywaliłem @cvbe zamiast Kolka, @cvbe prześle Tobie link, dołączysz ponownie. Oho, już represje za rezygnację z komiszowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 2 minuty temu, cvbe napisał: Oho, już represje za rezygnację z komiszowania... To przez to, że błędnie odczytałem, że Spurs jest wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Jrue Holiday do wzięcia tanio. Brandon Clarke bardzo tanio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Zostało mi tylko powrzucać rookasów. Straszna praca Reszta składów w tabelce i yahoo wprowadzone, jak jakiś babol to zgłaszajcie. Wiek zawodników olałem jbc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 OUT: Dwight Powell 22,7 Torrey Craig 21,85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Jakiś transfer potrzebuje żeby zrzucić coś, chociaż kilka fp bo mi szkoda dwóch moich zrzucać a chciałbym tylko jednego. Dostepni bardzo: jamal Murray, Kyle lowry, ivica Zubac, xavier Tillman, mój pick 2022,pick lakers 2022 dostępni: isaiah roby, Mitchell robinson, slabo dostepni: Siakam, Martin jr Raczej niedostępni : Bridges, Davis, lavert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Teoretycznie tabelka gotowa. Jutro dokończę Yahoo. Wyznaczamy czas do końca tygodnia na zejście z salary. Do roboty. Jeżeli nic nie pochrzanilem (małe szanse) to z salary muszą zejść: @antek @Tecu @RonnieArtestics @Tizz @cvbe @bulek @Sylvinho. @Muslii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Panowie sprzedam za $ cluvert bol bol nesmith littie praktycznie wszyscy waza w okolicach 15fpp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 @Tecu w temacie draftowym przy wyborze Murphyego wyrzuciłem Wanamakera i jestem juz wtedy w limicie płac Dodatkowo w wymianie z Szulimem za Simonsa pozyskałem 12 $ i powinienem mieć maxa, czyli 300 $. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 W dniu 8.09.2021 o 21:16, TryczekSzukarek napisał: Wymiana między NYK i GSW Do NY wędruje - Kuminga + Kiria Lewis + pik15 + fultz do GSW Kevin Durant @matek potwierdzi @Tecu - kuminga powinien być u @matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 3 Cole Anthony 21 34,7 6 Theo Maledon 20 26,8 9 Cam Reddish 22 23,6 Tanio bym nawet powiedział za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 GSW in: 20$ OKC in: A. Nesmith @TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Ja zrzucam na pewno Jordana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 (edytowane) @cvbe Chicago Bulls in: Meladon + Cole + Thybule @evitacre Denver In: Jrue Holiday @RonnieArtestics Phx Suns In: Cam Reddish @evitacre Denver In: Xavier Tillman + 5$ -------------------------------------------------- Grant Riller out, także mam jeszcze 1 ziomka do zrzucenia Edytowane 16 Września 2021 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Taka ogólna prośba. Piszcie jak coś zrzucacie czy handlujecie, nazwy drużyn. Ułatwi mi to sprawę. Dzięki. Yahoo wklepane bez tego na górze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 5 minut temu, evitacre napisał: @cvbe in: Meladon + Cole + Thybule @evitacre In: Jrue Holiday @RonnieArtestics In: Cam Reddish @evitacre In: Xavier Tillman + 5$ Potwierdzam. Bulls in: Meladon + Cole + Thybule Nuggets in: Jrue Holiday Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Potwierdzam deal z evi. zrzuciłem to co chciałem to teraz: Zubac dostępny za $$$ lub jakaś 15tke, za kogos fajnego dorzuce pick. Jak nic się nie uda wykminic to będzieta się bili o niego na waivers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Maledon do wzięcia za 20$ - kto pierwszy ten lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał: będzieta się bili o niego na waivers Warto się bić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 50 minut temu, Tecu napisał: GSW in: 20$ OKC in: A. Nesmith @TryczekSzukarek Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi