cvbe Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 W Hawks do wywalenia Christie i Ellis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, julekstep napisał: jak tu będzie 29 @Qcin_69 @elwariato @cvbe @matiwrona @Principe @kolader @Sylvinho. @MarcusCamby @Braveheart22 Julek szuka zajęcia na sobotni wieczór Edytowane 4 Września 2021 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Proszę mi usunąć z taktyki Foxa i O'Bryanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 3 minuty temu, Krzemo napisał: @Qcin_69 @elwariato @cvbe @matiwrona @Principe @kolader @Sylvinho. @MarcusCamby @Braveheart22 Julek szuka zajęcia na sobotni wieczór Moja już ustawiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 U mnie cichy bohater simki Gary Grant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 4 godziny temu, MarcusCamby napisał: Proszę mi usunąć z taktyki Foxa i O'Bryanta W sumie po co my to piszemy? Przecież ja o usunięcie O'Bryanta rok temu prosiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 gramy czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 25 minut temu, Koelner napisał: gramy czy co ? Czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 6 godzin temu, Krzemo napisał: @Qcin_69 @elwariato @cvbe @matiwrona @Principe @kolader @Sylvinho. @MarcusCamby @Braveheart22 Julek szuka zajęcia na sobotni wieczór Ilu jeszcze zostało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 51 minut temu, kuba2419 napisał: Ilu jeszcze zostało? @Qcin_69 i @matiwrona wydaje mi się, że tylko oni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 5 minut temu, Pablo81 napisał: @Qcin_69 i @matiwrona wydaje mi się, że tylko oni. skandal, nałożyć sankcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 32 minuty temu, Pablo81 napisał: @Qcin_69 i @matiwrona wydaje mi się, że tylko oni. Myślę, że nawet przy takim układzie jutro odpalamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 @julekstep Jako, że i tak nie ruszamy, to mógłbyś wrzucić aktualny power ranking excelowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Teraz, Pablo81 napisał: @julekstep Jako, że i tak nie ruszamy, to mógłbyś wrzucić aktualny power ranking excelowy? nie aktualizuję na bieżąco - za mało istotnych ruchów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Teraz, julekstep napisał: nie aktualizuję na bieżąco - za mało istotnych ruchów A bo chciałem zobaczyć jak jestem na 7 miejscu przed Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 nie jesteś może dziś wrzucę pierwszą część prawdziwego power rankingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: nie jesteś może dziś wrzucę pierwszą część prawdziwego power rankingu Skąd wiesz, skoro: 6 minut temu, julekstep napisał: nie aktualizuję na bieżąco - za mało istotnych ruchów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Wrzucaj najlepsza 4-5 dzisiaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Teraz, kuba2419 napisał: Wrzucaj najlepsza 4-5 dzisiaj! Dokładnie. Reszta się i tak nie liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 7 minut temu, kuba2419 napisał: Wrzucaj najlepsza 4-5 dzisiaj! zaczynamy od tyłu 8 minut temu, Pablo81 napisał: Skąd wiesz, skoro: ? jestem jasnowidzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi