Krzemo Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Piszecie o tych pickach, a ja mam obecnie kadrę zbudowaną z takich picków i prawdopodobnie 50-60% z tego poleci na bruk w następnym offseason. Przecież niektóre z tych pickow są tak odległe, że równie dobrze mogą być loteryjne w niezłych drfatach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 (edytowane) 4 minuty temu, Pablo81 napisał: A skoro zarzucasz nam działanie na szkodę Rockets poprzez złamanie timeline Rakiet, to jakie były Twoje intencje przy wymianie Green - Martin? eeeee gdzie tak napisałem?!? Ty czytać umiesz? xDDD przecież o tym timelinie pisałem w kontekście Martina? xD a moje intencje przy wymianie Green - Martin były takie żeby zyskać Greena, który mi się podoba jako grajek Edytowane 29 Sierpnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 (edytowane) 16 minut temu, Krzemo napisał: Przecież niektóre z tych pickow są tak odległe, że równie dobrze mogą być loteryjne w niezłych drfatach. Picki Houston na pewno nie będą w loterii, GS 36 też nie, Orl 37 tak na oko ~#15. @julekstep Tak w tym sezonie chcę tankować, ale jakbym wystawił s5: Ridnour - Mayo - Dirk - Blejk - Timmy, to nie wiem, czy nie byłbym wyżej od Magic że Speightsem na PF Edytowane 29 Sierpnia 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 (edytowane) 3 godziny temu, Qcin_69 napisał: k**** zapomniałem o nim xd w zeszłym roku zreszta tez ze go mam xd Zapomnieć to ty niedługo o po będziesz mógł Godzinę temu, Alonzo napisał: Kto podpisał z kim Krzemo napisał w ostatnim poście III etapu FA .. ale rozumiem ideę zapierd$#lu, gdyż ostatnio tez mam więcej na głowie .. a brak czasu na zwilżenie ust boskim nektarem to niezaprzeczalnie ból .. Simka>>>alko i pisze to pod wplywem wiec wiem co mówię Godzinę temu, Pablo81 napisał: Sam na początku swojej przygody z simka bardzo liczyłem się z opinią komiszy. Wielki błąd, komisze jak każda władza to zło we czystej postaci @mac czytasz co piszem+ djoko goat Ps to musiala być faktycznie podwójna siła perswazji że rox tyle tych pickow wydali za tego iznoguda Edytowane 29 Sierpnia 2021 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Godzinę temu, Pablo81 napisał: Picki Houston na pewno nie będą w loterii, GS 36 też nie, Orl 37 tak na oko ~#15. @julekstep Tak w tym sezonie chcę tankować, ale jakbym wystawił s5: Ridnour - Mayo - Dirk - Blejk - Timmy, to nie wiem, czy nie byłbym wyżej od Magic że Speightsem na PF dobrze że ułatwiasz mi pracę jeśli chodzi o trade requesty kto tam jeszcze dobry u Ciebie i powinien grać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Wycofalem LLE za Baxtera bo w 2 turze Brooks dostał juz LLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Spurs wysłuchają ofert za: Ridnoura - świetny rozgrywający - 17.5/5.2/9.7 Nowitzki - aktualny All-Star Mayo - już solidny SG, a jeszcze 65 potencjału Nie sprzedaję bubli, wszyscy moi zawodnicy posiadają birdy. Poszukuję szrotu, najgorszych kontraktów w lidze. Mogą być też picki lub prospecty Czyli z tym że masz już dobre propsy i zbierasz do niedzieli to była taka ściema? NO SZOK I NIEDOWIERZANIE! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Teraz, julekstep napisał: Czyli z tym że masz już dobre propsy i zbierasz do niedzieli to była taka ściema? NO SZOK I NIEDOWIERZANIE! xD Yyyyy, a mam Dalemberta i Odoma w składzie? Za Ridnoura też coś jest ale z końcem FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Yyyyy, a mam Dalemberta i Odoma w składzie? Za Ridnoura też coś jest ale z końcem FA aaaa true już wyrzuciłem z pamięci ten przekręt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: aaaa true już wyrzuciłem z pamięci ten przekręt A wiesz, że CWeb jest na bloku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 2 minuty temu, Pablo81 napisał: A wiesz, że CWeb jest na bloku? a wiesz że mam przyszłego HoFa Farieda w składzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 5 minut temu, julekstep napisał: a wiesz że mam przyszłego HoFa Farieda w składzie? No ogłaszałeś się, że kupisz Webbera. Jeszcze lepiej byś timeline zgrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 3 minuty temu, Pablo81 napisał: No ogłaszałeś się, że kupisz Webbera. Jeszcze lepiej byś timeline zgrał na dwuletnim kontrakcie 3 lata to o rok za długo w jego przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 @julekstep W rankingu_Julka moja S5 ma 348,64 pkt, a Twoja 342,41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: @julekstep W rankingu_Julka moja S5 ma 348,64 pkt, a Twoja 342,41 no spoko poczekamy na campy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: no spoko poczekamy na campy No tylko, że ja kompletując swoją kadrę odzyskałem praktycznie wszystkie swoje picki, 5 dodatkowych 1stów i cały worek drugorzędnych prospektów. A kiedy mierzylismy się w finałach, to.miałem praktycznie samą geriatrię, a Ty zawodników z potencjałem ~60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 5 minut temu, Pablo81 napisał: No tylko, że ja kompletując swoją kadrę odzyskałem praktycznie wszystkie swoje picki, 5 dodatkowych 1stów i cały worek drugorzędnych prospektów. A kiedy mierzylismy się w finałach, to.miałem praktycznie samą geriatrię, a Ty zawodników z potencjałem ~60 jednym słowem jesteś doskonałym GMem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: jednym słowem jesteś doskonałym GMem! Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Kurcze nie sądziłem że takie poruszenie będzie po tym trejdzie xD co do samego trejdu to się zastanawiałem bo o takiego Thabeeta było mi trochę za dużo l, co do pickow to wiem sporo ale jeżeli uda się zrobić finał w przeciągu 2-3 sezonów to było warto. Co do kasy to spokojnie wszystko się będzie spinać. I tak nawet bez Iggiego by mnie było jedynie stać na FA aby wyłożyć MLE albo minimum Niby jest Butler na tą samą pozycję ale zobaczymy czy się po pierwszych campach rozwinie i jak bo ostatnio George jakoś nie podziałał xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 9 minut temu, kuba2419 napisał: Kurcze nie sądziłem że takie poruszenie będzie po tym trejdzie xD co do samego trejdu to się zastanawiałem bo o takiego Thabeeta było mi trochę za dużo l, co do pickow to wiem sporo ale jeżeli uda się zrobić finał w przeciągu 2-3 sezonów to było warto. Co do kasy to spokojnie wszystko się będzie spinać. I tak nawet bez Iggiego by mnie było jedynie stać na FA aby wyłożyć MLE albo minimum Niby jest Butler na tą samą pozycję ale zobaczymy czy się po pierwszych campach rozwinie i jak bo ostatnio George jakoś nie podziałał xD W skrócie - jak Butler osiągnie poziom Iguodali, to Iguodali akurat skończy się kontrakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi