julekstep Opublikowano 5 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 (edytowane) PRZYPOMINAM O DAWANIU GRACZY NA IL JEŚLI W ROSTERZE JEST 12 + X ZAOWDNIKÓW (GDZIE X = ILOŚĆ IL JAKICH TRZEBA USTAWIĆ). BĘDĘ TU OZNACZAŁ WSZYSTKICH CO TEGO NIE ZROBILI A POWINNI! @Tecu @kolader @Principe @eMeS (masz Battiera na IL i w taktyce ) @Sylvinho. Edytowane 5 Września 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 @julekstep chyba nigdy tego nie robiłem. Skąd teraz problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 2 minuty temu, Tecu napisał: @julekstep chyba nigdy tego nie robiłem. Skąd teraz problem? Bo wcześniej tankowałeś, może teraz zależy Ci kogo masz w rotacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Zmieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Cytat masz Battiera na IL i w taktyce bo to wielozadaniowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 @Qcin_69 jesteś pijany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 6 minut temu, julekstep napisał: @Qcin_69 jesteś pijany? Jak Francis niepotrzebny, to chętnie kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 1 godzinę temu, julekstep napisał: @Qcin_69 jesteś pijany? zapracowany, a co się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: zapracowany, a co się stało? Francis nie doleciał do LA (wg Twojej taktyki) (chociaż i tak wygrałeś lol) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 17 minut temu, julekstep napisał: Francis nie doleciał do LA (wg Twojej taktyki) (chociaż i tak wygrałeś lol) a to sorry, myślałem ze jest kontuzjowany, albo o nim zapomniałem, nie pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 2 godziny temu, julekstep napisał: Francis nie doleciał do LA (wg Twojej taktyki) (chociaż i tak wygrałeś lol) Oszczędza na po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 @Krzemo @julekstep @SlaKB Czy mogę teraz zmienić pozycje, żeby mój rooster na stronce był bardziej przejrzysty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 5 minut temu, Pablo81 napisał: @Krzemo @julekstep @SlaKB Czy mogę teraz zmienić pozycje, żeby mój rooster na stronce był bardziej przejrzysty? nope - dopiero przy asg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: simka o 21 Nie ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Kiedy można teraz zwalniać pierwszorundowcow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 8 minut temu, kuba2419 napisał: Kiedy można teraz zwalniać pierwszorundowcow? za free po ich drugim sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 2 godziny temu, julekstep napisał: za free po ich drugim sezonie I po trzecim też,tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 9 minut temu, cvbe napisał: I po trzecim też,tak? nope, nic takiego nie było ogłaszane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: nope, nic takiego nie było ogłaszane Czaję, czyli po 2 roku gwarantuje się kolejne 2 lata? Myślałem, że po prostu jak w RL czyli można zrezygnować po 2 albo po 3 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi