kuba2419 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Kogo obchodzą tankujace zespoły chociaż może poczekać bo będę uzupełniać brakującą luke na rotacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: zaczynamy od tyłu O, to sobie poczytam o Spurs dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Teraz, Pablo81 napisał: O, to sobie poczytam o Spurs dzisiaj przecież nie jesteś w bottom10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 (edytowane) 3 minuty temu, julekstep napisał: przecież nie jesteś w bottom10 Jestem Top 7 - trzecia siła Zachodu! @julekstep Zrobiłbys próbną simkę z tymi ustawieniami, jakie są. Edytowane 4 Września 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Jestem Top 7 - trzecia siła Zachodu! pierwsze raczej nie, drugie pewnie dyskusyjne (bo zachód jest jeszcze gorszy niż zwykle ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 8 minut temu, Pablo81 napisał: @julekstep Zrobiłbys próbną simkę z tymi ustawieniami, jakie są. O! To dobra jest! Wczoraj simowałem i zrobiłem finał ligi. Przegrałem 2-4 z Rockets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: O! To dobra jest! Wczoraj simowałem i zrobiłem finał ligi. Przegrałem 2-4 z Rockets To wrzuć coś, jak będziesz jeszcze simował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 11 minut temu, Pablo81 napisał: @julekstep Zrobiłbys próbną simkę z tymi ustawieniami, jakie są. średnio bo na chwilę obecną 0 taktyk jest wprowadzone do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Teraz, julekstep napisał: średnio bo na chwilę obecną 0 taktyk jest wprowadzone do gry No to dawaj! Jutro przed południem będziesz miał mniej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Teraz, Pablo81 napisał: No to dawaj! Jutro przed południem będziesz miał mniej pracy nah, średnio się czuję i wklepywanie taktyk do simki jest teraz daleko na moje liście 'co chce mi się robić w sobotni wieczór z lekką temperaturą' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 5 minut temu, MarcusCamby napisał: O! To dobra jest! Wczoraj simowałem i zrobiłem finał ligi. Przegrałem 2-4 z Rockets Dawaj screeny! Chce to zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Czy jeśli teraz cutnę Lance'a to zostanie mi w salary tylko ten jeden jego sezon zgodnie z nowymi zasadami wyrzucania rookiech? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 A to nie tyczyło się tylko w okresie draftowym albo FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 (edytowane) 46 minut temu, cvbe napisał: Czy jeśli teraz cutnę Lance'a to zostanie mi w salary tylko ten jeden jego sezon zgodnie z nowymi zasadami wyrzucania rookiech? nie - musisz go przetrzymac do kolejnego FA, wtedy bedziesz mogl go wywalic za free Edytowane 5 Września 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Kiedy w końcu początek nowego sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 18 minut temu, Ice23 napisał: Kiedy w końcu początek nowego sezonu? zapewne wieczorem jbc tylko @Qcin_69 nie ustawił składu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Teraz, julekstep napisał: zapewne wieczorem jbc tylko @Qcin_69 nie ustawił składu On i tak tankuje, czyli możemy grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 O której simka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: O której simka? pewnie 22 najwcześniej @ignazz Anfernee Hardaway to był błąd bazy - nie masz go w składzie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Oczywiście jest nowe ustawienie. Hamilton + Singelton na zbawienie Heat. 7 minut temu, julekstep napisał: pewnie 22 najwcześniej @ignazz Anfernee Hardaway to był błąd bazy - nie masz go w składzie xD Coś tam pod stołem dogadywałem ale widzę ze nie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi