cvbe Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 5 minut temu, julekstep napisał: to czemu Baker w LAL? na serwerku wrzuciłem aktualny jbc i zawrotne 0,3 bloku! Blok to błąd w obronie!!! Więc Blake niemal bezbłędny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 (edytowane) 32 minuty temu, Pablo81 napisał: Ale kusi ten Boozer, marketing tip-top Polecam! Edytowane 3 Września 2021 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 1 minutę temu, january napisał: Seria postów zawierająca reklamę produktu level hard ;d Zbuduj swoją kampanię na G-Force 6th Man OTY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 2 minuty temu, january napisał: Seria postów zawierająca reklamę produktu level hard ;d noooo strasznie chce się go pozbyć xD a bloki to w ogóle bez sensu! dlatego szuka defensywnego klocka! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Malone bez bloku miał całkiem fajną karierę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Dobrze wiedzieć bo dzisiaj przez chwile chciałem pół składu za niego wyjebać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 3 minuty temu, Koelner napisał: Dobrze wiedzieć bo dzisiaj przez chwile chciałem pół składu za niego wyjebać W twoim przypadku jakbyś oddał pewnie wszystko po za Monroe to deal i tak byś wygrał A przepraszam, jest jeszcze Marbury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 19 minut temu, cvbe napisał: Blok to błąd w obronie!!! Więc Blake niemal bezbłędny a co jakby blok był na rzucie który był niecelny?!? wartość bloku idzie ostro na minus! 16 minut temu, SlaKB napisał: Malone bez bloku miał całkiem fajną karierę no super całe życie w Detroit tu mieszkał (obok Iverka): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: a co jakby blok był na rzucie który był niecelny?!? wartość bloku idzie ostro na minus! no super całe życie w Detroit tu mieszkał (obok Iverka): Co nie zmienia faktu, że był kozakiem, a to że nie chciał się obnosić swoim bogactwem świadczy tylko na jego korzyść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 14 minut temu, january napisał: Ja simki nie ogarniam, ale Griffina miałem troszkę, więc z tego co zauważyłem to on faktycznie robi fajne cyfry jako pierwsza opcja, ba nawet meczyki sam wygrywał, ale jak tylko trafiał na mocniejszego PFa (Shaq, Smith, Webber, Al) to zlatywał do bazy w niecałe 20 min z statami typu 4 pkt, 2/5 z gry i tyle było Blakea ;d Nawet taka faja jak Boozer z tego co pamiętam potrafiła nim przeorać parkiet;) Ja tam pamiętam jak z kontuzjowanym Ridnourem doszedł do drugiej rundy, a Smith nie wytrzymał presji w pierwszej Młody, ale charakterny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 7 minut temu, julekstep napisał: O k****, identyczne domy jak te na mojej ulicy jak mieszkałem w Albany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 (edytowane) 3 minuty temu, cvbe napisał: O k****, identyczne domy jak te na mojej ulicy jak mieszkałem w Albany wziąłem z Twojego facebooka 6 minut temu, Pablo81 napisał: Ja tam pamiętam jak z kontuzjowanym Ridnourem doszedł do drugiej rundy, a Smith nie wytrzymał presji w pierwszej Młody, ale charakterny. no skoro zacząłeś playoffowy showcase Blake'a to po starej znajomości ci pomogę w wygranej 1szej rundzie przeciwko POTĘŻNYM Aldridge'owi i Murphy'emu (zmieniali się) robił zawrotne 17,3 / 8,5 na szałowej skuteczności 39,2% a zatem do potencjalnych klientów - JEŚLI SZUKASZ SPRAWDZONEGO I CHARAKTERNEGO LIDERA OFENSYWY TO JUŻ DALEJ NIE MUSISZ! ZNALAZŁEŚ! Edytowane 3 Września 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 15 minut temu, MarcusCamby napisał: W twoim przypadku jakbyś oddał pewnie wszystko po za Monroe to deal i tak byś wygrał A przepraszam, jest jeszcze Marbury Przed Stefanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 4 minuty temu, january napisał: Nie psuj narracji, jeszcze 5 postów ze strony Nuggets i Spurs i zmierzało do tego, że Griffin jest wart wyłącznie Boozera, a Boozer Griffina w tej lidze jak chodzi o value No Griffin jest takim trochę lepszym Boozerem, tylko, że ma 80 potencjału. 2x dobre campy i będzie Malone Cała liga czeka na Parsonsa. Czy jest tak dobry jak mówią pogłoski? Zobaczymy 31 minut temu, Koelner napisał: Dobrze wiedzieć bo dzisiaj przez chwile chciałem pół składu za niego wyjebać A jeżeli można zapytać, jaka jest koncepcja w NY? Bo z boku to wygląda trochę tak, aby za wszelką cenę nie być ani w PO, ani w loterii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 16 minut temu, Pablo81 napisał: No Griffin jest takim trochę lepszym Boozerem, tylko, że ma 80 potencjału. 2x dobre campy i będzie Malone Z czym do ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 17 minut temu, Pablo81 napisał: A jeżeli można zapytać, jaka jest koncepcja w NY? Bo z boku to wygląda trochę tak, aby za wszelką cenę nie być ani w PO, ani w loterii Koncepcja jest jedna - rzucać celnie , bronić szczelnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 3 minuty temu, Krzemo napisał: Z czym do ludzi Prawie jak Marc Gasol w rookie season Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 1 minutę temu, january napisał: Myślę, że skoro wybrany z #15 pickiem zawodnik będzie już jako rookas starterem najlepszego chyba teamu ligi to tragedii totalnej nie ma;) Ale nie będzie opcją w ofensywie, więc pewnie jakieś bieda 8/5 zrobi, chociaż obstawiam, że i tak przebije mojego zeszłorocznego Mayo jak chodzi o poziom gry i % fatalna koncepcja tbh ale w sumie spoko -> błądź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Teraz, january napisał: Słucham alternatywnych pomysłów contenderom się nie pomaga, sry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 1 minutę temu, january napisał: Myślę, że skoro wybrany z #15 pickiem zawodnik będzie już jako rookas starterem najlepszego chyba teamu ligi to tragedii totalnej nie ma;) Ale nie będzie opcją w ofensywie, więc pewnie jakieś bieda 8/5 zrobi, chociaż obstawiam, że i tak przebije mojego zeszłorocznego Mayo jak chodzi o poziom gry i % Od czasu mojego przyjścia Mistrzostwo zdobywały ekipy, gdzie SG był ważna częścią ekipy - MJ, Allen, 2x Arenas. Myślę, że z Parsonsem może być ciężko. @julekstep Przejrzałem sobie stare excele na telefonie i Blejk ma podobna charakterystykę do Malonea. Potem odpaliłem na stronce profil Karla i... mi to pasuje. Niech będzie drugim Karlem. A co do faul trouble, to pamiętam jak Perk z Okaforem grali w serii po -28 minut. Chłopak po prostu nie odpuszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi