Tecu Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Teraz, julekstep napisał: haha jaki złośliwy xD Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Teraz, Tecu napisał: Dlaczego? bo niszczysz marzenia @Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Muszę wydać MLE by mieć kogoś do handlu. Nie mogę zaatakować kogoś kto też dostał MLE, bo to ryzyko, więc wolę komuś kto jest fajny a jednocześnie mam szansę go pozyskać. Wybór padł na Smitha. To wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: bo niszczysz marzenia @Alonzo O qrwa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Teraz, Alonzo napisał: O qrwa.. serio podbiłeś mu kontrakt? Ilyasova nic nie nauczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 @SlaKB też menda i niszczyciel marzeń Oficjalnie kończę zgodę na linii Pistons - Hornets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Teraz, Tecu napisał: Muszę wydać MLE by mieć kogoś do handlu. Nie mogę zaatakować kogoś kto też dostał MLE, bo to ryzyko, więc wolę komuś kto jest fajny a jednocześnie mam szansę go pozyskać. Wybór padł na Smitha. To wszystko. Zostanie Tobie to zapamiętane 1 minutę temu, julekstep napisał: serio podbiłeś mu kontrakt? Ilyasova nic nie nauczył Lojalność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: też menda i niszczyciel marzeń To też to o mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Teraz, Tecu napisał: To też to o mnie? nic osobistego. Tak nawiązałem do podbicia oferty po Smitha o którego Alonzo walczy od pierwszej rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 1 minutę temu, Alonzo napisał: Zostanie Tobie to zapamiętane Clint zawsze na propsie. Smith sam wybierze. To niezły gracz. 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: nic osobistego. Tak nawiązałem do podbicia oferty po Smitha o którego Alonzo walczy od pierwszej rundy Dobrze powiedziane. Walczy. Zobaczymy czy go zechce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Teraz, Tecu napisał: Clint zawsze na propsie. Smith sam wybierze. To niezły gracz. To ma być mój backup na c na lata - taka mam koncepcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 @Sylvinho. @Principe - Wasze oferty już po czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 5 minut temu, MarcusCamby napisał: @SlaKB też menda i niszczyciel marzeń Oficjalnie kończę zgodę na linii Pistons - Hornets Chciałem kogoś z jakimś tam potencjałem, padło na Maynora ale spokojnie, jeśli wybierze Pistons to dobrze się nim zaopiekujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 1 minutę temu, Alonzo napisał: To ma być mój backup na c na lata - taka mam koncepcję. Zobaczymy jaką ma koncepcje Smith. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 powoli zapraszam na discorda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 3 minuty temu, Tecu napisał: Zobaczymy jaką ma koncepcje Smith. W totka nigdy nie miałem szczęścia, więc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 @julekstep a pozmieniałes pozycje przed campami? Na stronce są stare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Maynor!!! Zaryzykuje tezę, że jestem w TOP3 wygranych tego FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 @julekstep który plik to campy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Fajny etap, nikt nie podpisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi