Alonzo Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 6 godzin temu, Qcin_69 napisał: mógł grać za minimum w Blazers a wybrał grę dla Kings, przecież to jest nierealne,Rada powinna blokować takie deale Niewdzięcznik z tego Branda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 oferty 76ers to w ogole zostaly wpisane? wszyscy fa majac na stole taka sama kase od 76ers wybrali oferty druzyn z nizszym win ratingiem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 8 godzin temu, julekstep napisał: Bulls sobie tym Goodenem uratowali FA a juz mialem gotowy ranking przegrywow tegorocznego FA z nimi na 1szym miejscu szkoda eee czemu? w koncu zarobi chlopak Po ostatnim trejdzie czuje mocne miejsce dla Houston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 15 minut temu, RDG2 napisał: oferty 76ers to w ogole zostaly wpisane? wszyscy fa majac na stole taka sama kase od 76ers wybrali oferty druzyn z nizszym win ratingiem.. byly wpisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 4 minuty temu, julekstep napisał: byly wpisane no to ja k**** nie wiem o co chodzi, rozumiem 1-2, ale nie wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 (edytowane) 11 minut temu, RDG2 napisał: no to ja k**** nie wiem o co chodzi, rozumiem 1-2, ale nie wszyscy Bibby - wybrał taką samą kasę od klubu w którym grał rok temu (loyalty - 92, play for winner - 14) Parker - nie wybrał żadnej oferty Pachulia - nie wybrał żadnej oferty Marshall - nie wybrał żadnej oferty Williams - podpisał z 76ers Prince - wybrał Cavs Williams - nie wybrał żadnej oferty Crawford - nie wybrał żadnej oferty Stuckey - nie wybrał żadnej oferty w tym momencie to raczej ja nie wiem o co Tobie chodzi Edytowane 31 Sierpnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 30 minut temu, julekstep napisał: Bibby - wybrał taką samą kasę od klubu w którym grał rok temu (loyalty - 92, play for winner - 14) Parker - nie wybrał żadnej oferty Pachulia - nie wybrał żadnej oferty Marshall - nie wybrał żadnej oferty Williams - podpisał z 76ers Prince - wybrał Cavs Williams - nie wybrał żadnej oferty Crawford - nie wybrał żadnej oferty Stuckey - nie wybrał żadnej oferty w tym momencie to raczej ja nie wiem o co Tobie chodzi myslalem, ze gortatowi jeszcze skladalwm i, ze marshall podpisal z kims, zle spojrzalem.. ale prince dziwna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 5 minut temu, RDG2 napisał: myslalem, ze gortatowi jeszcze skladalwm i, ze marshall podpisal z kims, zle spojrzalem.. ale prince dziwna sprawa Cavs co sezon mają szczęście, albo ukrytego przez twórcę gry skilla, tam idzie prawie każdy Fa, któremu zaoferują kontrakt. Natomiast ja w Nuggets zawsze miałem problemy z FA, nawet jak miałem bardzo wysoki win raitnig. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Krzemo napisał: Cavs co sezon mają szczęście, albo ukrytego przez twórcę gry skilla, tam idzie prawie każdy Fa, któremu zaoferują kontrakt. Natomiast ja w Nuggets zawsze miałem problemy z FA, nawet jak miałem bardzo wysoki win raitnig. ukryty skill - kultura organizacji!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 ukryty skill, przyczajony tygrys 1 godzinę temu, Krzemo napisał: Cavs co sezon mają szczęście, albo ukrytego przez twórcę gry skilla, tam idzie prawie każdy Fa, któremu zaoferują kontrakt. Natomiast ja w Nuggets zawsze miałem problemy z FA, nawet jak miałem bardzo wysoki win raitnig. no ale nie oferuje tym dobrym zawodnikom, tylko wlasnie takim farfocla, ktorzy moga chciec tu grac gdybysmy zaoferowali komus po maksymalnej umowie, to bym przegral w 9/10 przypadkow. Dlatego kombinuje inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Nie wiem czemu ale znikł mi Bird Ramon Sessions z rostery. Być może będę chciał go podpisać w tym etapie dlatego informuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 5 minut temu, SzuLcU napisał: Nie wiem czemu ale znikł mi Bird Ramon Sessions z rostery. Być może będę chciał go podpisać w tym etapie dlatego informuję. pokasowałem wszystkie birdy przed 5tym etapem - ale jeśli były zastrzeżone birdy do grajka to dalej można mu oferować oferty BR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 9 godzin temu, Krzemo napisał: Cavs co sezon mają szczęście, albo ukrytego przez twórcę gry skilla, tam idzie prawie każdy Fa, któremu zaoferują kontrakt. Natomiast ja w Nuggets zawsze miałem problemy z FA, nawet jak miałem bardzo wysoki win raitnig. Komu to mówisz. Ja od 2 lat mam dziurę na pg a żaden poważny grajek nie decyduje się podpisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 10 minut temu, kolader napisał: Komu to mówisz. Ja od 2 lat mam dziurę na pg a żaden poważny grajek nie decyduje się podpisać. Też to przerabiałem, pusto na PG liczyłem że za MLE ktoś wpadnie, a skończyłem z Jasonem Williamsem w 5 rundzie. W międzyczasie do Kings poszło 4ech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Jak chcecie bardzo jakiegoś PG to mogę wam Brooksa puścić za jakiegoś taniego C na backup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Ridnour na bloku, a tu takie żale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 wooo, niedlugo campy bedzie excel ze zmianami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 (edytowane) 11 minut temu, eMeS napisał: wooo, niedlugo campy bedzie excel ze zmianami? tak no chyba że w Magic nie pyknie i trzeba będzie loadować Edytowane 1 Września 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: tak no chyba że w Magic nie pyknie i trzeba będzie loadować najlepiej 3 sezony wstecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Teraz, Tecu napisał: Chicago Bulls $1 573 773 1. Jamal Crawford 1 573 773 rok 2. Jason Smith MLE haha jaki złośliwy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi