SlaKB Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Chyba za mało dostał żeby podpisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 alez zjebalem z randolphem.. gdybym wczesniej ogarnal ze nie ma gma hawks to zamiast podbijac horforda to bym rzucal maxa randolph owi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 2 minuty temu, SlaKB napisał: Chyba za mało dostał żeby podpisał 50/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Teraz, julekstep napisał: 50/50 Jak podpisze to na tym kontrakcie będzie to największy steal FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 3 minuty temu, SlaKB napisał: Chyba za mało dostał żeby podpisał Oby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 2 minuty temu, RDG2 napisał: alez zjebalem z randolphem.. gdybym wczesniej ogarnal ze nie ma gma hawks to zamiast podbijac horforda to bym rzucal maxa randolph owi.. ale jak deng ci wejdzie za te pieniadze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 W dniu 23.08.2021 o 20:40, julekstep napisał: wczesna emerytura Shaqa sprawiła że przestało mnie podniecać to FA popraw kolejność (oferta z salary dla Artesta powinna iść jako pierwsza) możesz wyjątkowo mi uznać? miałem wesele... dopiero teraz skończyłęm wszystko... i po prostu nie miałem kiedy nawet ogarnac 1 rundy, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Krzemo napisał: ale jak deng ci wejdzie za te pieniadze ... zawsze moglbyc randolph+deng i juz by byl fajny start po zakonczeniu przez szaka.. no, ale takie uroki pisania z telefonu, nie wszystko mozna wtedy kontrolowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 6 minut temu, matiwrona napisał: możesz wyjątkowo mi uznać? miałem wesele... dopiero teraz skończyłęm wszystko... i po prostu nie miałem kiedy nawet ogarnac 1 rundy, Pozdrawiam myślę że możemy uznać ofertę dla Webbera za nieważną i tyle (i tak nie masz szans go podpisać ) @Krzemo - powklepujesz? jak coś to będę mógł za chwilę, ale powoli i raczej bez live'a (bo to będzie wklepywanie 'przerywane' ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 7 minut temu, julekstep napisał: myślę że możemy uznać ofertę dla Webbera za nieważną i tyle (i tak nie masz szans go podpisać ) @Krzemo - powklepujesz? jak coś to będę mógł za chwilę, ale powoli i raczej bez live'a (bo to będzie wklepywanie 'przerywane' ) to wklep na spokojnie, ja już mam oczy na zapałki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 No cóż... Miałem być w domu o 21 i spokojnie mu dać tego maxa a tak jak go stracę przez to to przypał niezły Ogólnie to szczerze mówiąc to jak podpisze z kimś innym to pewnie już mi się nie będzie chciało grać bo ten gracz to był mój jedyny fun z gry xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 12 minut temu, julekstep napisał: myślę że możemy uznać ofertę dla Webbera za nieważną i tyle (i tak nie masz szans go podpisać ) @Krzemo - powklepujesz? jak coś to będę mógł za chwilę, ale powoli i raczej bez live'a (bo to będzie wklepywanie 'przerywane' ) Live na samo ostateczne kliknięcie by się przydał i możnaby wtedy przelecieć czy wszystkie najważniejsze oferty są dobrze wpisane np. oferta dla Manu i Danielsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 58 minut temu, Sylvinho. napisał: Toronto Raptors 1. Yao Ming 7 000 000 (BR) 3 lata 2. Elton Brand MLE usuwam ofertę 3. CJ Watson 3 000 000 (BR) rok 4. Todd Day min 5. Jeff Green 2 500 000 (BR) 2 lata 6. Marc Gasol MLE nie mogłeś usunąć MLE dla Branda (nie było przebicia) -> tak więc oferta dla Branda zostaje wklepana a dla Gasola jest nieważna oferty wklepane, zapraszam na discord w pierwszej turze ofert nie złożyli: Hawks ( @cvbe) i Pacers ( @elwariato) - obie ekipy mają kasę, więc słabo (ignazza nie liczę bo on się nie bawi w tegorocznym FA, bo jest biedakiem! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 10 minut temu, julekstep napisał: w pierwszej turze ofert nie złożyli: Hawks ( @cvbe) i Pacers ( @elwariato) - obie ekipy mają kasę, więc słabo (ignazza nie liczę bo on się nie bawi w tegorocznym FA, bo jest biedakiem! ) Hawks wierzą w lojalność graczy - Randolph wie że w 2 rundzie dostanie maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 3 minuty temu, cvbe napisał: Hawks wierzą w lojalność graczy - Randolph wie że w 2 rundzie dostanie maxa no przyfarciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Są już wyniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 19 minut temu, julekstep napisał: nie mogłeś usunąć MLE dla Branda (nie było przebicia) -> tak więc oferta dla Branda zostaje wklepana a dla Gasola jest nieważna oferty wklepane, zapraszam na discord w pierwszej turze ofert nie złożyli: Hawks ( @cvbe) i Pacers ( @elwariato) - obie ekipy mają kasę, więc słabo (ignazza nie liczę bo on się nie bawi w tegorocznym FA, bo jest biedakiem! ) Nie zdążył ja malo intratne obowiazki zawodowe mnie powstrzymały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 6 minut temu, MarcusCamby napisał: Są już wyniki? tak - w temacie z FA ACHTUNG ( @Sylvinho.) - CJ Watson wraca na FA!!!! oferta Raptors była nieważne (birdy zawodnika nie zostały zastrzeżone przed etapem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Upieklo mnie się Ice zapodał webowi w sumie nie mały grosz, miszcz sie ceni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 1 minutę temu, elwariato napisał: Upieklo mnie się Ice zapodał webowi w sumie nie mały grosz, miszcz sie ceni w 1szym etapie prawie wszyscy się cenią nawet te najgorsze kasztany z ostatniego draftu nie chciały kontraktów minimalnych od Nuggets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi