Principe Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 W dniu 17.08.2021 o 17:15, julekstep napisał: oj beda sie sypac trade requesty skoro na teraz masz 4 lepszych wysokich w rotacji @Principe tak btw, nie zastrzegasz birdow swoim orlom? @Tecu jbc to mozesz pickowac raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: Do teamow z capem: na zasadach snt oddam perspektywicznego Odena + mlode dodatki (np Faried) za podpisanego na dwuletnim maxie Webbera! Najpierw oddajesz Martina za Greena, a potem Odena za Webbera. Odmladzasz się, czy się nie odmladzasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 (edytowane) 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Najpierw oddajesz Martina za Greena, a potem Odena za Webbera. Odmladzasz się, czy się nie odmladzasz? Webber to ikona Magic tu powinien zdobyc swoje pierwsze, prawdziwe mistrzostwo bez gwiazdki i zakonczyc kariere! Edytowane 19 Sierpnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 dla weba było by lepiej jakby już teraz zaończył karierę niż kisił się w Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 lubie ten moment draftu kiedy ida juz typy, ktorych imiona mi totalnie nic nie mowia, mimo ze sam robilem draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 (edytowane) 2 godziny temu, julekstep napisał: lubie ten moment draftu kiedy ida juz typy, ktorych imiona mi totalnie nic nie mowia, mimo ze sam robilem draft Daj im Julek 24h czy cóź i jak nie podają graczy to CPU czy jak to się nazywa, bo teraz przedłużamy przez graczy, których i tak albo zwolnią przed/ w trakcie/ po sezonie i to jest naprawdę męczące jak człowiek zajrzy tu co parę godzin, a tu.. może jeden GM wybrał kołka, którego i tak zwolni.. Edytowane 20 Sierpnia 2021 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 57 minut temu, Alonzo napisał: Daj im Julek 24h czy cóź i jak nie podają graczy to CPA czy jak to się nazywa, bo teraz przedłużamy przez graczy, których i tak albo zwolnią przed/ w trakcie/ po sezonie i to jest naprawdę męczące jak człowiek zajrzy tu co parę godzin, a tu.. może jeden GM wybrał kołka, którego i tak zwolni.. przeciez ja teraz bez dostepu do kompa, wiec nawet nie mam jak cpu-pickowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Teraz, julekstep napisał: przeciez ja teraz bez dostepu do kompa, wiec nawet nie mam jak cpu-pickowac To może @Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 2 minuty temu, Alonzo napisał: To może @Krzemo raptem 6 pickow zostalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: raptem 6 pickow zostalo No.. w tym tempie to pewnie będą ze 3-4 dni.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 2 minuty temu, Alonzo napisał: No.. w tym tempie to pewnie będą ze 3-4 dni.. przeciez aktulnie ostatnie 6 pickow wybierano 23h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: przeciez aktulnie ostatnie 6 pickow wybierano 23h ja tam mam wrażenie, że II runda już ze 2 tygodnie trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 @Alonzo nie marudź misiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 @Krzemo jak bedziesz przy kompie to picknij cpu pick dla Nets (zgodnie z ich prosba :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, julekstep napisał: @Krzemo jak bedziesz przy kompie to picknij cpu pick dla Nets (zgodnie z ich prosba :P) Długo masz ten urlop? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Długo masz ten urlop? licze ze wystarczajaco dlugo zeby ominelo mnie wklepywanie birdow, QO i startowanie FA xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: licze ze wystarczajaco dlugo zeby ominelo mnie wklepywanie birdow, QO i startowanie FA xD E tam, gadasz Na pewno nie wiesz, co ze sobą zrobić i aż Ci się ręce trzęsą, bo coś byś powklepywał. Natury nie oszukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 5 godzin temu, Alonzo napisał: ja tam mam wrażenie, że II runda już ze 2 tygodnie trwa W zeszlym roku wszyscy z automatu polecieli, później wszystkich pozwalniali z miejsca, teraz z jakim pietyzmem podchodzą do kazdego picku ale ok celebrujmy ile wlezie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 A wszystko to przez Anthony Randolpha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, eMeS napisał: A wszystko to przez Anthony Randolpha Tam nie on jeden sie pewnie w 2 rd trafił, ale teraz chyba fama tej klasy się rozeszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi