Pablo81 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 6 godzin temu, Qcin_69 napisał: ile finałów ligi zrobiłeś żeby mówić mi który Morris lepszy! Ja zdobyłem Mistrzostwo, więc Marcus jest lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 21 minut temu, Pablo81 napisał: Ja zdobyłem Mistrzostwo, więc Marcus jest lepszy. I po temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Godzinę temu, Pablo81 napisał: Ja zdobyłem Mistrzostwo, więc Marcus jest lepszy. jesteś tak dobry jak Twój ostatni sezon! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Za godzinę będzie wybór @Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Boi ostatni grajek z tego draftu wart uwagi poszedł do Spurs ..graty, myślę że przy dobrych campach może być fajnym rolsem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) Godzinę temu, Sylvinho. napisał: Yao Ming 7 000 000 pro forma bo nie ma to wiekszego znaczenia (Raps i tak sa pod capem), ale Ming w ostatnim rploku zarabial chyba wiecej niz 3,5 banki? Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Na jednym arkuszu pokazuje 9mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 JAk prezentują się nowe Win Ratingi drużyn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 1 minutę temu, matiwrona napisał: JAk prezentują się nowe Win Ratingi drużyn? Są w temacie media Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 35 minut temu, julekstep napisał: pro forma bo nie ma to wiekszego znaczenia (Raps i tak sa pod capem), ale Ming w ostatnim rploku zarabial chyba wiecej niz 3,5 banki? Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 5 minut temu, kuba2419 napisał: Nuggets - Rokckets Nuggets in: Joel Freeland + Mario Chalmers + 1st pick Rockets (TOP4 protected) Nuggets out: Morris Peterson Rockets in: Morris Peterson Rockets out: Joel Freeland + Mario Chalmers + 1st pick Rockets (TOP4 protected) jeszcze warto napisac z ktorego roku ten pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 @Krzemo dobry pick, niby ppotencjal marny, ale ten reed juz teraz może być w rotacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 4 minuty temu, elwariato napisał: @Krzemo dobry pick, niby ppotencjal marny, ale ten reed juz teraz może być w rotacji ale to Willie a nie Willis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 9 minut temu, Koelner napisał: ale to Willie a nie Willis Z baraku laku może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) 48 minut temu, Koelner napisał: ale to Willie a nie Willis Ale staty ma trochę jak pod Willisa 53 minuty temu, elwariato napisał: @Krzemo dobry pick, niby ppotencjal marny, ale ten reed juz teraz może być w rotacji Pewnie trafi do S5. Na tym etapie ludzie z mniejszym totalem, ale 5 czy 10 pts większym potencjałem nie gwarantują, że podskoczą 50-70 pts i to jeszcze tam gdzie trzeba. Willie ma dość fajnie rozłożone staty, a jak jeszcze trafi się dobry obóz przygotowawczy. Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 27 minut temu, Krzemo napisał: Pewnie trafi do S5. oj beda sie sypac trade requesty skoro na teraz masz 4 lepszych wysokich w rotacji @Principe tak btw, nie zastrzegasz birdow swoim orlom? @Tecu jbc to mozesz pickowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 17 minut temu, julekstep napisał: oj beda sie sypac trade requesty skoro na teraz masz 4 lepszych wysokich w rotacji Nie mam 4 ech lepszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Teraz, Krzemo napisał: Nie mam 4 ech lepszych Grant/Freeland/Muresan to pewniaki Mahinmi pewnie tez lepszy no ale zobaczymy po campach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 5 godzin temu, kuba2419 napisał: Boi ostatni grajek z tego draftu wart uwagi poszedł do Spurs ..graty, myślę że przy dobrych campach może być fajnym rolsem. Masz na myśli Corego Josepha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) 6 minut temu, julekstep napisał: Grant/Freeland/Muresan to pewniaki Mahinmi pewnie tez lepszy no ale zobaczymy po campach A zaglądałeś w bebechy ? Freeland może tak, ale może zaraz pójść w obieg. Grant to już prawie 40latek na spadajcym kontrakcie. Nie wiem czy się utrzyma w drużynie po campach. Muresan jest na wydaniu. Mahinmi może jest porównywalny, ale nie lepszy, raczej ławka. Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi