ely3 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 2 minuty temu, dannygd napisał: MIA, ATL czy nawet NYK/CHO Dla Ciebie 9 ( Hawks ) czy 11 wręcz zespół to jest czołówka? Dla mnie czołóka którą można porównać to zespoły które obecnie mają mniej niż 10 porażek i są powyżej 60%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 5 godzin temu, ely3 napisał: Dla Ciebie 9 ( Hawks ) czy 11 wręcz zespół to jest czołówka? Dla mnie czołóka którą można porównać to zespoły które obecnie mają mniej niż 10 porażek i są powyżej 60%. Jaka teza, taka czołówka Bulls będą na koniec rs w okolicach 5go miejsca bo jednak heat czy bucks są aktualnie lepszymi zespołami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Cavs maja masakryczny kalendarz i mieli topke jesli chodzi o kontuzje - do tego stopnia ze gralismy np Denzelem (pozdro CHI) i Edem Davisem. Dzisiaj jestesmy troche podani na tacy (UTA, MIL, CHI w 4 dni) chociaz widze, ze teraz was dopadly kontuzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 6 godzin temu, ely3 napisał: Dla mnie czołóka którą można porównać to zespoły które obecnie mają mniej niż 10 porażek i są powyżej 60%. No cóż chłopie, jak dla Ciebie ekipy z bilansem na HCA (lub tuż obok) to nie czołówka, a siłę ekip oceniasz po 1/4 sezonu bez względu na kalendarz (kontuzje czy kwarantanny), to nie pogadamy - bo zbyt rozjechane kryteria mamy. Natomiast bawi mnie, że sam sobie robisz kryteria, do których nawet opisani przez Ciebie jako czołówka: Bucks - się nie łapią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 ale tego drugiego komentatora, to jednak powinni gdzies zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 8 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 (edytowane) To co, w sezonie 24/25 mamy obwód w postaci LaVina, LaMelo, Lonzo? Jeśli Zach podpisze kontrakt z Chicago, to sezon 24/25 będzie dla niego trzecim z tej nowej umowy. Lonzo będzie natomiast w trakcie czwartego roku obecnej umowy. Pozostaje tylko kwestia czy Lavar nadal będzie chciał żeby jego synowie grali razem. Jeśli tak, to i tego trzeciego z braci można by przygarnąć za jakieś minimum. DeRozanowi skończy się wtedy obecny kontrakt, będzie miał 35 lat i mógłby grać za minimum jako wsparcie z ławki. Piękna przyszłość na horyzoncie. Edytowane 8 Grudnia 2021 przez Thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: ale tego drugiego komentatora, to jednak powinni gdzies zamknąć Zapewne chodzi ci o Stacy Kinga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 (edytowane) 11 godzin temu, Thomas napisał: To co, w sezonie 24/25 mamy obwód w postaci LaVina, LaMelo, Lonzo? Jeśli Zach podpisze kontrakt z Chicago, to sezon 24/25 będzie dla niego trzecim z tej nowej umowy. Lonzo będzie natomiast w trakcie czwartego roku obecnej umowy. Pozostaje tylko kwestia czy Lavar nadal będzie chciał żeby jego synowie grali razem. Jeśli tak, to i tego trzeciego z braci można by przygarnąć za jakieś minimum. DeRozanowi skończy się wtedy obecny kontrakt, będzie miał 35 lat i mógłby grać za minimum jako wsparcie z ławki. Piękna przyszłość na horyzoncie. A lavar nie zakumplował się z jordanem? Dwaj goście o podobnym ego, żeby nie było tak ze się dogadają na ich grę w Hornets :D. TymbardZiej ze skład Charlotte tez wygląda mocno jesli chodzi o przyszłość. Edytowane 9 Grudnia 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 9 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Z tego co czytałem to planuje żeby grali razem w Chicago, poza tym kontrakt LaMelo kończy się wcześniej niż kontrakt Lonzo. Ale dzisiaj kicha była. Vucević mnie wkurzał maksymalnie tym chuchaniem w dłonie po kolejnych niecelnych rzutach. Zach w porównaniu z poprzednim sezonem słabo za trzy rzuca, ciekawe czy to przez ten uraz, czy piłka nie do końca mu pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemus Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Czyli kto zagra na 4? Derrick Jones Jr. wszedł do protokołu bezpieczeństwa COVID-19, dołączając do DeMara DeRozana, Coby’ego White’a, Matta Thomasa i Javonte Green’a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 No i szykuje się seria porażek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemus Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Chicago Bulls są w tym roku zdecydowanie najmocniej dotkniętym zespołem przez pandemię. Kolejnych dwóch zawodników zostało objętych ligowym protokołem bezpieczeństwa (Ayo Dosunmu i Stanley Johnson). Tym samym liczba Byków w protokole obecnie wynosi aż 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Dlatego też Być powinien wyjść przed szereg Ciekawe kto następny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 23 minuty temu, josephnba napisał: Dlatego też Być powinien wyjść przed szereg Ciekawe kto następny? No dobra ale nie dziwi Was taka plaga po święcie Dziękczynienia? Wczoraj widziałem wywiad z Gobertem jak mocno Jazz zmieniło politykę i jak mocno pilnuja by nikt u nich nie miał Covid To jak przez lige przetacza sie fala Covidu właśnie po święcie Dziękczynienia pokazuje ,że wielu graczy uznało ,że na spotkaniach rodzinnych nie ma co się pilnować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 niezła pożoga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 No zastanawiam się czy oni uzbierją 8 i czy nie przełożą im najbliższych meczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 (edytowane) A jeszcze rano mówiłem do żony "brakuje żeby jeszcze Zacha wysłali" 2 godziny temu, ely3 napisał: No zastanawiam się czy oni uzbierją 8 i czy nie przełożą im najbliższych meczów Szczerze, to mam nadzieję, że Bulls nie ściągną jakiś FA tylko po to, żeby roster się zgadzał Lepiej przeczekać Edytowane 12 Grudnia 2021 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 nie jestem przekonany czy przełożenie spotkań, by potem doładować Bulls morderczą dawkę tychże, jest tutaj najlepszym rozwiązaniem nie mówiąć już o tym, że jak na moje, to brak bombla w tym roku może kompletnie zdestabilizować całe playoffy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 13 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 To kto tam się jeszcze ostał? Ceglarz Vucević, kontuzjowany Caruso, Lonzo i banda grajków z G-League. Z taką rotacją to my z nikim nie wygramy, a już było tak pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Ten and still counting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi