KeepItDirty Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Jakby tak Bulls (wiem, że utopia i tylko Die hard fani mówią o tym) zdobyli misia w tym roku to byłby to taki potwarz dla Lakers, że szok. Mogli miec Ci drudzy i DeRodzyna i Alexa. No ale znów. Pierwszy akapit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 22 minuty temu, KeepItDirty napisał: Jakby tak Bulls (wiem, że utopia i tylko Die hard fani mówią o tym) zdobyli misia w tym roku to byłby to taki potwarz dla Lakers, że szok. Mogli miec Ci drudzy i DeRodzyna i Alexa. No ale znów. Pierwszy akapit. Wystarczy, że zajdą dalej niż Lakers i już będzie potwarz, a tu już całkiem prawdopodobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Zwycięstwa nad dwoma zespołami w lidze cieszą mnie zawsze jak Kaczyńskiego nowe podatki Knicks i Lakers BTW Nie znam nikogo, nie czytałem na żadnym die hardowym forum że ktoś liczy na majstra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemus Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Ostatnie mecze cieszą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 16 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Pięknie,grali !!! DeRozan, LaVine, Ball, rewelacja. Jones Jr. także bardzo dobrze dzisiaj. Powrót White'a cieszy, ale w tym meczu wyglądał jak statysta. Mam jednak nadzieję, że szybko wróci do formy i będzie kim pohandlować, bo porządny PF by się jednak przydał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemus Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 PF i taki thies-brakuje mi go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 (edytowane) West trip z dodatnim bilansem, zakończone dwie serie porażek z rywalami na wyjeździe Tylko ten white.... Jak wiadomo nie jestem jego fanem ale nawet mi go teraz trochę szkoda Kończył sezon z pozycją lidera ofensywy, pewną zdawało się obecnością w rotacji a wrócił do zupełnie innego zespołu. Zespołu, gdzie ewidentnie nie jest niezastąpiony, ale nawet nie jest ważnym elementem rotacji Każdy byłby zagubiony. I to widać w grze Cobyego. Chcę na siłę, popełnia dziecinne błędy, penetruje bez pomysłu, podaje w powietrzu. Ewidentnie jest zardzewiały i bez formy Na miejscu sztabu wysłałbym go na 2-3 tyg do windy city. Niech nabierze pewności w grze z piłką, niech odbuduje technikę rzutu bo aktualnie jego występy w bulls szkodzą Nuggets są zawsze groźni, tym bardziej tam w górach Zach był dziś królem, jego gra w drugiej połowie, w clutch to bo coś po prostu nieziemskiego Żona się nie odzywa więc musiałem być ciut za głośno No i "truskawka na torcie" Fani bulls zawstydzający dopingiem fanów Nuggets w ich własnej hali Bezcenne Edytowane 20 Listopada 2021 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 20 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 8 godzin temu, josephnba napisał: ale nawet nie jest ważnym elementem rotacji Z taką formą powinien być poza rotacją. Derrick Jones, kolejny gracz dla którego warto oglądać byki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 3 minuty temu, Thomas napisał: Z taką formą powinien być poza rotacją. Derrick Jones, kolejny gracz dla którego warto oglądać byki. Fakt. Ten dunk prawie z linii osobistych będzie się fanom Nuggets śnił po nocach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 8 godzin temu, josephnba napisał: No i "truskawka na torcie" Fani bulls zawstydzający dopingiem fanów Nuggets w ich własnej hali Bezcenne przeciez to z racji kontuzji Joka fani Bulls mogli tak tłumnie zawitać do hali, nie ma co się podniecać spory fart, bo bez Vuca to Gruby-Chudy mógły jebnąć season high, szkoda, można było to nawet wygrać, ale zabrakło wsparcia w końcówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Klasyk fanów Nuggets To nie przeciwnik wygrywa tylko Nuggets z różnych względów pozwalają im wygrać Wygrana to wygrana Mecz oglądało się bardzo dobrze więc żegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 3 godziny temu, josephnba napisał: Klasyk fanów Nuggets To nie przeciwnik wygrywa tylko Nuggets z różnych względów pozwalają im wygrać Wygrana to wygrana Mecz oglądało się bardzo dobrze więc żegnam nigdzie nie napisałem, że wygrana niezasłużona, jednak warunki do tego były nadwyzar sprzyjające spoko obecnie mamy nowy klasyk - fani Bulls chodzą w prezerwatywie od rana, wrzeszcząc jak to nikt ich nie doceniał a za tego Arturasa, to wypadałoby podziękować chociaż, a nie drwić z fanów Nuggets, bo chyba smakuje wygrywanie, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: spoko obecnie mamy nowy klasyk - fani Bulls chodzą w prezerwatywie od rana, wrzeszcząc jak to nikt ich nie doceniał ej miałeś o tym nie mówić. to na priv było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Kozaczenie byków skończy się gdy zacznie się poważna gra. Panowie. Gracie i wygrywacie para Zach Rodzyn. Nie napalałbym się zbytnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 31 minut temu, ignazz napisał: Kozaczenie byków skończy się gdy zacznie się poważna gra. Panowie. Gracie i wygrywacie para Zach Rodzyn. Nie napalałbym się zbytnio. Cold Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemus Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Jakie kozaczenie? Oglądaliście ich mecze? Grają ładną koszykówkę, miło się to ogląda, Caruso pokazuje starą twardą koszykówkę, Ball gra ciekawie-sprawadza się jako PG, DeRozan - wg.mnie największe zaskoczenie (sam w ten transfer nie wierzyłem). To prawda,ze dostaną zadyszki bo nie mają 4 i dobrej ławki na pozycje 4-5 ale dajcie się cieszyć po latach posuchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 8 godzin temu, ignazz napisał: Kozaczenie byków skończy się gdy zacznie się poważna gra. Panowie. Gracie i wygrywacie para Zach Rodzyn. Nie napalałbym się zbytnio. A kiedy ta poważna gra się zacznie? W po? Poczekam, tak jak czekałem na ten bilans dający 8-10 miejsce w konferencji BTW Nikt nie oczekuję finału konferencji, ale dobrej gry już tak Bulls raczej jeszcze nie skończyli się wzmacniać w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 23 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 W dniu 22.11.2021 o 12:42, ignazz napisał: Kozaczenie byków skończy się gdy zacznie się poważna gra. Panowie. Gracie i wygrywacie para Zach Rodzyn. Nie napalałbym się zbytnio. No i wykrakał. Niech Cię piorun strzeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Bez przesady, porażka z tankującymi pacers, b2b po west tripie i ciężkim meczu z Knicks o niczym nie świadczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi