Greg00 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Nie wiem czy jest gdzies indziej temat stricte o turnieju koszykarskim na IO wiec pisze tu i prosba o ew. przeklejenie. straszny zawod po meczu Hiszpanow z USA, chyba wszyscy im kibicowali. Poerwsze 20 minut grane na ich warunkach, taktycznie rozjezdzali Amerykanow szybka gra po obwodzie i obrona. Niestety w drugiej polowie nie wiedziec czemu przestali grac pod kosz, a mecz z Francja pokazal, ze to jest sposob na USA, gdzie mieli ogromne dziury. Wiem, ze obaj Gasolowie mieli po 0 pkt, ale to jest koszykowka, czesto druga polowa jest jak inny mecz. Trzeba bylo cisnac i cisnac pod kosz, i lepiej sie ustawiac, bo w I polowie za daleko od kosza dostawali pilke srodkowi. Szkoda, bo USA bylo do ogrania, bo owszem mieli talent, ale byly duze problemy z zespolowa gra. Troche to upokarzajace, ze taka zbieranina, gdzie tylko kilku to super gwiazdy byla w stanie latwo pobic Hiszpanow, ktorzy graja ze sobą wiele lat. Choc faktem jest, ze to glownie Durant uratowal USA wbijajac daggera za daggerem w 3Q. tak ze duze rozczarowanie, sam robiacy cuda Rubio to za malo, zawiedli wszyscy szczegolnie wysocy Hiszpanii, sam Claver 3 proste layupy przestrzelil. Eeh, mialem nadzieje na to złoto na koniec kariere Gasolow, to bylaby piekna historia. Niestety rzeczywistosc jestbrutalna - byli po prostu za slabi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Dobre są te stroje Słowenii, mocno mi się podobają. Nieźli są ci rolesi Doncicia, sporo ich meczów (kwale+turniej olimpijski) w ostatnim czasie oglądałem, i za każdym razem sobie myślę, że następnym razem Gorszy Dragic/Cancar/Prepelic/Tobey nie mogą zagrać tak dobrze, a za każdym razem dają legit impakt. Szkoda braku Gorana, i jakiejkolwiek głębii, bo chyba jednak tylko Francja może coś więcej namieszać. Hiszpania ma wiekowy roster, więc chyba występ zgodnie z możliwościami, tacy Lakers '22. ;] Dopóki Rubio się chce to jeszcze jest ścisła europejska czołówka, ale kiepsko to wygląda na obwodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 @polskignom Ale ja nie twierdzę ,że USa wygra medalową bo ani w gimnastyce im nie idzie ( kobiety mają chyba tylko jedno złoto a Biles się posypała psychicznie) ani w pływaniu ani w lekkiej.. Ale my tez wypadamy blado bo teraz rozkręcają się Węgrzy, Kubańczycy i coś czuje ,że medalowo będzie kiepsko u nas A pro pos wycieczek to Czarnecki poleicał do Tokio jak i całe Prezydium PKOL ale co oni tam robią poza wycieczką to nie wiadomo... Polska ma jednak gospodarke jedną z większych w Europie a nakłady na sport mamy po prostu niskie. A jeszcze na dodatek są marnowane. Jak wspomniałem u nas kasa albo na szkolenie albo na mistrzów tu nie ma żadnej sensownej kontynuacji A wynik Norwega jest tak niewiarygodny że aż podejrzany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuseppe Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Jak Rubio rzuca 38 punktów to widać, że ta Hiszpania była cienka i nie mieli czego szukać, słaby skład. Ricky Rubio robiący prawie połowę punktów Twojej drużyny szok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 FIBA widzę poprawiła i Luwawu-Kongbo (nie wiem skąd to wzięli) jest już poprawnie Luwawu-Cabarrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 (edytowane) 2 godziny temu, ely3 napisał: @polskignom A wynik Norwega jest tak niewiarygodny że aż podejrzany W lekkiej buty robią zajebista robotę poza koksem. Stad wyniki z kosmosu. No i testosteron u kobiet , swoją droga aż dziwne, ze tyle lat Reese ma testosteron w normie... Edit: a do Wegrow to nas Ely nie porównuj, swoje ugramy na bieżni jeszcze, ale z ich kajakami i pływaniem, to nie mamy do nich startu. Btw. Te IO to i tak dla nich porażka. Na razie. Edytowane 3 Sierpnia 2021 przez polskignom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Co Lima porobił, najpierw na serwisie, później jaką piłkę skończył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Mam fajną informację z obozu naszych pływaków na IO. Otóż związek wynajął kadrze do treningów normalny basen 25 metrowy o głębokości 1,2 metra.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Sebastian napisał: Mam fajną informację z obozu naszych pływaków na IO. Otóż związek wynajął kadrze do treningów normalny basen 25 metrowy o głębokości 1,2 metra.. Tak tak to było info przed igrzyskami. Nie mogli trenować skoków do wody, bo ryzyko urazu kręgosłupa. A trener Bernat został w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 2 minuty temu, Sebastian napisał: Mam fajną informację z obozu naszych pływaków na IO. Otóż związek wynajął kadrze do treningów normalny basen 25 metrowy o głębokości 1,2 metra.. Już chyba o tym gdzieś czytałem. Związek dostał jakąś kasę od miasta w którym była ta "baza" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 No to zajebisty jest ten związek. Głowy powinny polecieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Brawo, medal w zapasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Jest brąz w zapasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Fajna rodzinna kontynuacja i zajebista ta radość siostry w studio- mega pozytywne obrazki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Piękna walka, rozwalił go w jedną minutę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Mlociarki poddenerwowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Dobry dzień. 4 medale dziś. Na taki dzień czekaliśmy. Zawiódł trochę Lisek, bo tam była szansa na pudło, Haratyk nie wyszedł już ponad 21 i tez poleciał. 2-2-2 i już ciutke lepiej to wyglada i sporo miejsc punktowanych dziś. Zrobimy te +10! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Kobiety siłą naszej reprezentacji. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 A co z tym facetem co miał ciężary z kobietami podnosić miał medal? Bo teraz trangenderka srebrny medal na 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 32 minuty temu, Kubbas napisał: A co z tym facetem co miał ciężary z kobietami podnosić miał medal Spalił (a) wszystkie trzy próby i odpadł(a) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi