artek Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Możliwe że przyprowadze 2-3 zawodników w poniedziałek. Jak wtedy kwestia opłaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarSp Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Możliwe że przyprowadze 2-3 zawodników w poniedziałek. Jak wtedy kwestia opłaty?I gdzieśta byli ? Jako że się nikt nie kwapi a ktoś to musi zrobić więc z końcem mają kończymy granie. Zapraszamy więc wszystkich chętnych do ostatniego przyjścia i porzucania z nami. potem planowane jest jakieś wyjście integracyjne na piwo, które jest duża szansa że wypali więc jak ktoś nie chce/nie może załapać się na I część a chce na drugą to także się widzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 postaram sie wpasc w poniedzialek na ta druga czesc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarSp Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 postaram sie wpasc w poniedzialek na ta druga czesc!Wpadaj wcześniej na kołczing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Ok, pazdziernik tuz tuz, wakacje szybko minely (za szybko czas organizowac II Sezon Warszawskiej ligi NBA ;-) W tym roku nauczony doswiadczeniem organizacje bedzie wygladac troche inaczej. Zbieramy po 55zl co miesiac, nie wazne czy bedzie 10 czy 20 osob. Dla nikogo 5zl roznicy nie zrobi, a ja nie mam zamiaru znowu byc na stracie, a jak zostanie cos na piwo, to wypije wasze zdrowie Teraz calkiem na powaznie, zbieramy 55zl, platne musi byc w miesiacu poprzednim. Dlatego teraz, kazdy kto chce uczestniczyc w grze w pazdzierniku to musi wplacic pieniadze do 25 wrzesnia do mnie na konto (prosze o maila na borys@enet.net.pl, podam dane). Na chwile obecna termin i sala nie jest znana, dlatego prosilbym Was o pisanie, kto jest chetny i jakie terminy Wam najbardziej pasuja, napewno bedzie to po 18, tylko chodzi o dzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kfadrat Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Dzień i godzina wszystko jedno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tceko Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Dzień i godzina wszystko jedno. Chęć do gry mam taką samą jak Kfadrat, ale w piątki studiuję, także odpada. Od poniedziałku do czwartku dopasuję się do Was co do godziny. Borys, kaska Ci wpłynie po weekendzie - dane mam. Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 wlasnie mialem zamiar tu pisac czy cos gramy ale widze ze Borys jak zwykle wszystko zaczal ogarniac najwczesniej wstepnie zawalone bede mial tylko srody ale jesli tak by wypadlo ze bedziemy wtedy grac to bede sie probowal dostosowywac jakos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 ja mam we wtorki trening, ale pewnie bede mial jeszcze jeden. z tym ze w pazdzierniku odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artek Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Ja wyjeżdżam na poł roku więc ewentualnie moge do was dołączyć od marca. Nie byłem na ostatnim spotkaniu bo tegosamego dnia na ostatnim wfie skoczylem na stope blokującego co skonczyło się skręceniem kostki na tyle powaznym ze do dzisiaj na pełnych obrotach grać nie mogę . Co nie znaczy że nie powrócę wypoczęty i silniejszy :twisted: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Nie byłem na ostatnim spotkaniu bo tegosamego dnia na ostatnim wfie skoczylem na stope blokującego co skonczyło się skręceniem kostki na tyle powaznym ze do dzisiaj na pełnych obrotach grać nie mogę heheheeh cos o tym wiem bedzie dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tceko Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 I co? Jutro październik. Gromy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 moze zostaniemy przy PONIEDZIALKACH? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tceko Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 moze zostaniemy przy PONIEDZIALKACH? Jak dla mnie - no problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 jak dla mnie rowniez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Dzis powinienem wiedziec wszystko. PRzepraszam, ze to tyle trwa, mam male urwanie glowy, a ze chcialem znalezc cos lepszego to zwlekalem na ostatnia chwile, niestety wszystko co znalazlem bylo duzo drozsze, takze pozostaniemy chyba przy SGGW, dzis bede znal jakie maja wolne terminy, mam nadzieje,ze beda jakies dogodne :/ Takze zagladajcie, dzis powinno byc ostateczne info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Ja wyrwałem ten piątek 16.30 i jest mało dogodny, bo wcześnie, ale przynajmniej wszyscy z mojego zespołu (oprócz jednej osoby) mają wtedy czas. Powodzenia z tym terminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 SOBOTA 1) 14-16 2)15-17 3) 16-18 ewentualnie mozemy wziasc na poltorej godziny, albo 1,45min. Piszcie szybko jaki termin wam pasuje i jak dlugo wolicie grac. Moze zaczniemy w ten weekend, albo na spokojnie w nastepny. Ja proponuje 2) lub 3), spokojnie kaca mozna wyleczyc i zesc obiad przed, a i wieczorem mozna wyjsc gdzies, poniewaz nie konczymy za pozno. W tygodniu niestety wszystkie fajne godziny sa zajete. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Dobre godziny. Może i Findek by się parę razy pojawił skoro w sobote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tceko Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Jak dla mnie godzina bez różnicy, w co drugą sobotę mam studia, a w co drugą od co drugiej też zazwyczaj jest co robić. Będę przychodził,ale pewnie mniej regularnie niż w ubiegłym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi