MarcusCamby Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Szwedzi zawsze robili Nam koło dupy. Na kwalifikacje Euro 2000 mogli wywalić znienawidzonych Anglików, a nie dali Nam nawet możliwości remisu. Za to cztery lata później nie mieli skrupułów, by podłożyć się u siebie Łotwie i też zabrali Nam tym awans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 (edytowane) Na odpuszczenie meczu przez Szwedów nie ma co liczyć. Im zwycięstwo daje pierwsze miejsce w grupie, bez konieczności oglądania się na mecz Hiszpania-Słowacja. A wiadomo, że lepiej grać ze Szwajcarią lub Ukrainą i mieć 1-2 dni więcej przerwy przed 1/8, niż trafić na Anglików lub z Holandię/Belgię. Musimy sami to zwycięstwo wywalczyć! Edytowane 22 Czerwca 2021 przez Qbajag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 No to trafiamy na Chorwację. Imo powinni juz dzis i jutro ustawiac taktyke pod chorwatow zeby nie marnowac czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 3 minuty temu, mac napisał: No to trafiamy na Chorwację. Imo powinni juz dzis i jutro ustawiac taktyke pod chorwatow zeby nie marnowac czasu. Luka vs. Krychowiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 4 minuty temu, mac napisał: No to trafiamy na Chorwację. Imo powinni juz dzis i jutro ustawiac taktyke pod chorwatow zeby nie marnowac czasu. Nie wierzysz w remis Hiszpanów ze Słowakami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 5 minut temu, jack napisał: Luka vs. Krychowiak lol, Luka to nie Słoweniec ? Słowacja podobna nazwa, ale z nimi już graliśmy 4 minuty temu, Qbajag napisał: Nie wierzysz w remis Hiszpanów ze Słowakami? Myślę, że Hiszpania wygra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 9 minut temu, mac napisał: lol, Luka to nie Słoweniec ? Słowacja podobna nazwa, ale z nimi już graliśmy Żart czy poważnie piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 1 godzinę temu, Qbajag napisał: Żart czy poważnie piszesz? Jedynym Luką jakiego kojarze, to Luka Modrić, i aż sprawdziłem czy to o niego chodzi, bo pamiętam go jeszcze z czasów jak się interesowałem trochę piłką ( bo tak mocno interesować się przestałem po moim zdaniem żenującym sędziowaniu w Korei ). I to rzeczywiście on. Wow, niezła kariera. Tak czy siak, akurat na forum koszykarskim zwrot 'Luka' oznaczać powinien tylko i wyłącznie Doncicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Niby wiem, że jest Słoweńcem ale pierwszy odruch to Serb. A Modric to wiadomo, że Chorwat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 1 godzinę temu, ptak napisał: Niby wiem, że jest Słoweńcem ale pierwszy odruch to Serb. A Modric to wiadomo, że Chorwat. kocioł bałkański Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Ja to bym chciał by Słowianie wystawili wspólnie jedną ekipę. My ofc jako Polacy bylibyśmy jej częścią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 7 godzin temu, mac napisał: Ja to bym chciał by Słowianie wystawili wspólnie jedną ekipę. I ten duet marzeń w pomocy Modrić Kapustka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 1 minutę temu, MVPrzemek napisał: I ten duet marzeń w pomocy Modrić Kapustka Chodziło mi o kosza, Doncić, Jokić, Boganović, Anthony Randolph i Koszarek. Byłaby szansa powalczyć z USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 54 minuty temu, mac napisał: Chodziło mi o kosza i napisałeś to w temacie o euro? Krychowiak w pierwszym składzie. Oby niczego nie spierdolił jak to ma w zwyczaju. Kurde jak sobie przypomnę jaką bestią był za czasów Sevilli to aż łezka się w oku kręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 8 godzin temu, mac napisał: Ja to bym chciał by Słowianie wystawili wspólnie jedną ekipę. My ofc jako Polacy bylibyśmy jej częścią. Ja bym chciał drużynę Murzynów wtedy. Godzinę temu, mac napisał: Chodziło mi o kosza, Doncić, Jokić, Boganović, Anthony Randolph i Koszarek. Byłaby szansa powalczyć z USA Aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Szybko poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 piwo gorzej smakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi