Tecu Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Źle nie grają. Walczą i to najważniejsze. Jeszcze jestem optymistą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zielu coś tam próbuje, nawet ryzykuje 8 to mi się podoba. Tylko co z tego, skoro obok każdy stoi, nie ma ruchu, nie ma wyjścia do piłki i zawężanie w ataku. Zamiast stanąć szerzej, rozklepac obronę, i dopiero próbował łamać defensywę oni walą górą do lewego Dwa razy przeszło, ale Słowacy szybko to odczytali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Teraz, fluber napisał: Szczęsny to akurat miał pecha i tyle. Linetty to ja nie pamiętam kiedy ostatnio wyszedł w 1 składzie. Czemu go w ogóle sousa wystawił? Szczęsny ma pecha na każdej wielkiej imprezie na, której broni. Wiesz co mówił Napoleon o generałach ? No właśnie. Myślę, że Sousa wierzył, że Linetty będzie umiał szybkie krótkie podania wymienić i wtedy będzie nam łatwiej ominąć defensywę. Ale Linetty nie umie, Sousa mógłby zadzwonić do mnie to bym mu to powiedział. Ale ogólnie to są jaja, że piłki u nas rozgrywa defensywa jak mamy teoretycznie 6 pomocników na boisku.. 1 minutę temu, Tecu napisał: Źle nie grają. Walczą i to najważniejsze. Jeszcze jestem optymistą O widzę, że było pite przed meczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Teraz, josephnba napisał: Zielu coś tam próbuje, nawet ryzykuje 8 to mi się podoba. Tylko co z tego, skoro obok każdy stoi, nie ma ruchu, nie ma wyjścia do piłki i zawężanie w ataku. Zamiast stanąć szerzej, rozklepac obronę, i dopiero próbował łamać defensywę oni walą górą do lewego Dwa razy przeszło, ale Słowacy szybko to odczytali No jak Zieliński wygląda u nas na najlepszego na boisku to wiadomo ze nie jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zieliński by far najlepszy. Ale co z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Dzięki Bogu za ten kiks 1:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Ale mu zeszła:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Pierwsze podanie nie do Lewego i gol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 k**** ale fart... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camelus Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Jeszcze ze dwa takie farty i mi typ wejdzie Edytowane 14 Czerwca 2021 przez Camelus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 I c***.... Ale czy to było na żółtą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Ale debilizm! Już w 2min mógł dostać pierwszą żółta. Trochę rozsądku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 59 minut temu, fluber napisał: Ciekawe czy Krychowiak dokończy mecz No to się wyjaśniło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Przynajmniej nie będziemy musieli go oglądać ze Szwecja i Hiszpania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 59 minut temu, fluber napisał: Ciekawe czy Krychowiak dokończy mecz Krakal krakal i wykrakał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Teraz, Koelner napisał: Przynajmniej nie będziemy musieli go oglądać ze Szwecja i Hiszpania A za dwie żółte też ma zawieszenie? Teraz, Koelner napisał: Przynajmniej nie będziemy musieli go oglądać ze Szwecja i Hiszpania A za dwie żółte też ma zawieszenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Moder musi wejść. Szkoda, że w takim momencie, bo jechaliśmy z nimi po przerwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Czyli z Hiszpanią o wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Ta repra to jest żart jakiś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi