elwariato Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 3 minuty temu, Koelner napisał: mając lepszych graczy pod deska zmieniłem niedawno na fast i outside i zacząłem wygrywać . dlaczego sympatyczne misie nie podpowiedzieliście mi o tym myku z rok wcześniej ? Oby tak dalej co by Tecu mi obu pickow nie zakosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 1 minutę temu, elwariato napisał: Oby tak dalej co by Tecu mi obu pickow nie zakosił Duncan przy tym tempie ma bóle dupy i chce wrócić do Ciebie . Dogadani ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 13 godzin temu, Koelner napisał: Duncan przy tym tempie ma bóle dupy i chce wrócić do Ciebie . Dogadani ? Spytaj Qcina czy niechce wrócić do źródeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 simka zq 5 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 A mamy też żeńską ligę WNBA, żebym te swoje piczki mógł przenieść do jakiejś ligi, gdzie będą mieli szansę nawiązać z kimś równorzędną walkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Dzień 98 (na pierwszym miejscu goscie) Sonics 82 - Timberwolves 114 play-by-play Raptors 88 - Pistons 109 play-by-play Hornets 110 - Trailblazers 111 play-by-play Knicks 72 - Hawks 85 play-by-play Grizzlies 101 - Wizards 113 play-by-play Magic 108 - Bucks 119 play-by-play Clippers 104 - Lakers 137 play-by-play Celtics 119 - Bulls 91 play-by-play Jazz 123 - Spurs 104 play-by-play Mavericks 92 - Heat 126 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Gheorge Muresan (Sonics) - 5 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 To kiedy jest trasę dedline? Jutro rano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 22 minuty temu, kuba2419 napisał: To kiedy jest trasę dedline? Jutro rano? jutro o 20:00 w związku z TD nie będzie porannej simki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Mamy pierwszy team z 50w BigAl TD z blokami 24-13-11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 1 minutę temu, SlaKB napisał: Mamy pierwszy team z 50w BigAl TD z blokami 24-13-11 Emeka Okafor lepszy 28-19-9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Dzisiaj wieczorem stosuje manewr taktyczny im. @gimmie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 3 godziny temu, julekstep napisał: Magic 108 - Bucks 119 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 3 godziny temu, Pablo81 napisał: Dzisiaj wieczorem stosuje manewr taktyczny im. @gimmie! Ciekaw jestem który;) Parafrazując klasyka GIVE BALL TO VINCE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 simka za 5 min! Dzień 99 (na pierwszym miejscu goscie) Suns 114 - Pacers 109 play-by-play Clippers 94 - Warriors 124 play-by-play Celtics 83 - Sonics 116 play-by-play Raptors 135 - Kings 115 play-by-play Trailblazers 103 - Rockets 75 play-by-play Knicks 105 - Timberwolves 117 play-by-play Mavericks 123 - Hornets 129 play-by-play Grizzlies 106 - Heat 95 play-by-play 76ers 110 - Spurs 88 play-by-play Lakers 112 - Cavaliers 130 play-by-play Nuggets 97 - Wizards 86 play-by-play Bucks 87 - Hawks 92 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Randy Foye (Grizzlies) - 8 Eddie Jones (Lakers) - 3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 10 godzin temu, cvbe napisał: A ja 1sty Pistons i Wolves, również za free Jak dochodzi do takich rzeczy, ze lepiej picku nie miec niz go miec, to powinno sie dac ominac wybor imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Teraz, eMeS napisał: Jak dochodzi do takich rzeczy, ze lepiej picku nie miec niz go miec, to powinno sie dac ominac wybor imo No ja nie bardzo czaję tego zakazu omijania wyboru Oddaję 2x 1st pick za free, nie zgłasza się po niego nikt - to oznacza, że posiadanie 1st picków jest karą a nie wartością dodaną Zaraz wjedzie tu Ice i zacznie krzyczeć o dziejowej sprawiedliwości xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 1 minutę temu, cvbe napisał: No ja nie bardzo czaję tego zakazu omijania wyboru Oddaję 2x 1st pick za free, nie zgłasza się po niego nikt - to oznacza, że posiadanie 1st picków jest karą a nie wartością dodaną Zaraz wjedzie tu Ice i zacznie krzyczeć o dziejowej sprawiedliwości xD przy drafcie pewnie ktoś się zgłosi jak sobie upatrzy jakichś grajków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 5 minut temu, cvbe napisał: No ja nie bardzo czaję tego zakazu omijania wyboru Oddaję 2x 1st pick za free, nie zgłasza się po niego nikt - to oznacza, że posiadanie 1st picków jest karą a nie wartością dodaną Zaraz wjedzie tu Ice i zacznie krzyczeć o dziejowej sprawiedliwości xD Wchodzę i krzyczę k**** o dziejową sprawiedliwość!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 PRZYPOMINAM ŻE DZIŚ TRADE DEADLINE O 20! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Wezmę te picki. Poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi