julekstep Opublikowano 28 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Teraz, Koelner napisał: jak można oglądać live ? discord https://discord.gg/6pkt4XhrZQ DOBRA ZARAZ SIMNĘ! Dzień 23 (na pierwszym miejscu goscie) Bucks 117 - Magic 124 play-by-play Cavaliers 79 - Celtics 127 play-by-play Jazz 109 - Suns 117 play-by-play Bulls 98 - Mavericks 108 play-by-play Nets 99 - Trailblazers 112 play-by-play Warriors 134 - Kings 115 play-by-play Nuggets 129 - Lakers 101 play-by-play Pistons 100 - Pacers 105 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Brendan Haywood (Trailblazers) - 8 Lonny Baxter (Lakers) - 17 Manu Ginobili (Pistons) - 6 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Wiadomo, połamał się pierwszy to teraz polecą taśmowo, 3 sezon z rzędu będę miał pewnie najwięcej kontuzji w RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 1 godzinę temu, SlaKB napisał: Szkoda bardzo tej kontuzji.. przy tak wyrównanej stawce HCA będzie miało bardzo duże znaczenie, a w tym momencie praktycznie straciłem szansę na TOP3. Dodatkowo szkoda też w kontekście kariery Iversona, traci on szansę na wyśrubowanie ilości zdobytych MVP i mocno to komplikuję pogoń za Thomasem w ilości zdobytych punktów + będzie miał mniej All1st team. Drugi raz będąc jeszcze w prime praktycznie w tym samym momencie sezonu wylatuje na podobną ilość dni.. masakra. Jakiejś ogromnej tragedii w bilansie nie powinno być, w tamtym roku bez AI było coś w okolicach 0.500, teraz pewnie będzie podobnie. Bogowie Simki karzą Cię za skasowanie mi Calderona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Bogowie Simki karzą Cię za skasowanie mi Calderona! Szkoda, że zaczęli karać zanim go skasowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 12 minut temu, SlaKB napisał: Wiadomo, połamał się pierwszy to teraz polecą taśmowo, 3 sezon z rzędu będę miał pewnie najwięcej kontuzji w RS no ja straciłem 2 centrow w ciągu 2 meczów xd Czas Ekpe! ale nic dziwnego jak Bogowie Simki ogarneli ze Blazers jedyne co może powstrzymać to blue screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Sezon z kontuzjami sie rozkręca widzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 No i pięknie. Co za mecz Zo! Linijka 16-23-6 i ograniczony Randolph. Baker też dziś nie poszalał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 simnę za chwilę Dzień 24 (na pierwszym miejscu goscie) Mavericks 141 - Clippers 88 play-by-play Sonics 99 - Wizards 114 play-by-play Nets 126 - Cavaliers 96 play-by-play Nuggets 107 - Rockets 79 play-by-play Spurs 86 - Jazz 142 play-by-play Timberwolves 103 - Hornets 94 play-by-play Pistons 113 - Magic 126 play-by-play Knicks 81 - Heat 107 play-by-play Trailblazers 101 - Pacers 111 play-by-play Lakers 100 - Bulls 109 play-by-play Warriors 88 - Grizzlies 116 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Tim Duncan (Knicks) - 9 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Kto ma moje picki na następne lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Kto ma moje picki na następne lata? 38' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Kto ma moje picki na następne lata? dobry zwrot akcji zaraz się okaże że to jednak @elwariato jest szefem spółdzielni xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: dobry zwrot akcji zaraz się okaże że to jednak @elwariato jest szefem spółdzielni xD widzisz jak ty ch. wiesz co sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 3 minuty temu, january napisał: Ten akurat jest u mnie :] Spurs 1st 2038 -> jeśli 1-19 Celtics / jeśli 20+ Hawks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: jest tez nieoficjalna reakcja Zarządu Dumnych SuperSonics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 2 minuty temu, Tecu napisał: Ale w sensie, że chciał Cię bić? To oznaka radości, że dane mu będzie dalej rozwijać swoje koszykarskie talenty w tak znakomitym klubie jak Dumne Seattle SuperSonics. Z biegiem czasu ma spore szanse na znalezienie sie nawet w rotacji. Rozumiem, że jego charakterystyczne spojrzenie mogło Tobie pozwolić błędnie odczytać jego reakcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Godzinę temu, Pablo81 napisał: Kto ma moje picki na następne lata? Koelner xhyba powinien miec 37 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 (edytowane) 2 minuty temu, elwariato napisał: Koelner xhyba powinien miec 37 Ty masz 37 orle xD Koelner ma 36 albo w sumie.... JA MAM 37, CHCESZ KUPIĆ? Edytowane 29 Maja 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 @Ashigaru wyczysc sobie skrzynke wiadomosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 8 minut temu, julekstep napisał: Ty masz 37 orle xD Koelner ma 36 albo w sumie.... JA MAM 37, CHCESZ KUPIĆ? Jezeli mnie pytasz, to: Wole bez picku tankowac niz z Toba dealowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Teraz, Pablo81 napisał: Jezeli mnie pytasz, to: Wole bez picku tankowac niz z Toba dealowac. to było do wariata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi