julekstep Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Argument bardzo rzeczowy. Udowadnia brak związku ilości wymian z poziomem sportowym nie widzę związku - jakby był popyt na Cancera Hughesa to nie trzeba by go reklamować że 'dobrze zagrał' po meczu w którym był nieefektywny, miał masę strat i ofajdał się w końcówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: nie widzę związku - jakby był popyt na Cancera Hughesa to nie trzeba by go reklamować że 'dobrze zagrał' po meczu w którym był nieefektywny, miał masę strat i ofajdał się w końcówce 22p/12r/9a - DRA-MAT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Teraz, Pablo81 napisał: 22p/12r/9a - DRA-MAT! a gdzie ja napisałem że dramat? ot taki Westbrookowy meczyk - imho nie warty 22 baniek na sezon (a będzie rosło ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: a gdzie ja napisałem że dramat? ot taki Westbrookowy meczyk - imho nie warty 22 baniek na sezon (a będzie rosło ) Jestem ciekaw czy tak samo przeplacisz po sezonie Rosea, jak masz przeplaconego Odena A co do Spurs, to stać mnie na Larrego, bo kontrakty poniżej poziomu sportowego mają Nowitzki i Gay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Jestem ciekaw czy tak samo przeplacisz po sezonie Rosea, jak masz przeplaconego Odena A co do Spurs, to stać mnie na Larrego, bo kontrakty poniżej poziomu sportowego mają Nowitzki i Gay. W sensie max jest kontraktem poniżej poziomu sportowego? I nie rozumiem tej krytyki Odena skoro sam masz Boguta, który jest w zasadzie takim samym grajkiem tylko że starszym i z mniejszym potencjałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: W sensie max jest kontraktem poniżej poziomu sportowego? I nie rozumiem tej krytyki Odena skoro sam masz Boguta, który jest w zasadzie takim samym grajkiem tylko że starszym i z mniejszym potencjałem Realnie patrząc max Gaya to jest po taniosci. Gość w tym wieku osiągnął taki poziom sportowy, że powinien zarabiać lekko >20mln. Oden ma gorszy blok, def zbiórkę (tę ważniejsza) i duuuużo gorszy PostD - jeden z ważniejszych parametrów u podkoszowego. I co nie bez znaczenia ma 5 letni kontrakt Jedziesz LMA, a imo jest dużo lepszym grajkiem za te same pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 (edytowane) w sumie te 3 x 8,5 za dziwnego, 30-letniego Nowika jako kontrakt poniżej poziomu sportowego to też mocna uwaga 5 minut temu, Pablo81 napisał: Realnie patrząc max Gaya to jest po taniosci. Gość w tym wieku osiągnął taki poziom sportowy, że powinien zarabiać lekko >20mln. Oden ma gorszy blok, def zbiórkę (tę ważniejsza) i duuuużo gorszy PostD - jeden z ważniejszych parametrów u podkoszowego. I co nie bez znaczenia ma 5 letni kontrakt Jedziesz LMA, a imo jest dużo lepszym grajkiem za te same pieniądze. Oden ma lepsze inside, jumpshot, driveD, stealing, zbiórkę overall, JUMPING (o 20, a to wpływa zarówno na zbiókę jak i inside - więc różnica w zbiórce jest większa niż to co w dwóch zbiórkowych kolumnach, co zresztą widać w samej grze gdzie Oden ma 1,5 zbiórki na mecz więcej grając mniej mpg i grając przy świetnie zbierającym Smithie, gdzie Bogut jest w teorii najlepszym zbierającym Spurs) i strength mając obu do wyboru biorę młodszego Odena 24/7 ale szanuję te manipulacje o gorszej zbiórce Odena w sumie Edytowane 22 Maja 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 5 minut temu, julekstep napisał: w sumie te 3 x 8,5 za dziwnego, 30-letniego Nowika jako kontrakt poniżej poziomu sportowego to też mocna uwaga Oden ma lepsze inside, jumpshot, driveD, stealing, zbiórkę overall, JUMPING (o 20, a to wpływa zarówno na zbiókę jak i inside - więc różnica w zbiórce jest większa niż to co dwóch zbiórkowych kolumnach, co zresztą widać w samej grze gdzie Oden ma 1,5 zbiórki na mecz więcej grając mniej mpg i grając przy świetnie zbierającym Smithie, gdzie Bogut jest w teorii najlepszym zbierającym Spurs) i strength mając obu do wyboru biorę młodszego Odena 24/7 ale szanuję te manipulacje o gorszej zbiórce Odena w sumie No w Twojej klasyfikacji lepszy dalej Bogut, A po tym co zrobiłeś w ostatnim offseason, w realu Smith złożyłby Trade Request. Rozwaliłeś mu prime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Takie porażki bolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 11 minut temu, Pablo81 napisał: No w Twojej klasyfikacji lepszy dalej Bogut, o 0,32 xD myślę że różnica w wieku i potencjale spokojnie przeważa szalę na korzyść Odena jeśli chodzi o 'wartość' 11 minut temu, Pablo81 napisał: A po tym co zrobiłeś w ostatnim offseason, w realu Smith złożyłby Trade Request. Rozwaliłeś mu prime w realu to wszyscy poważni gracze podpisywaliby no-trade clause żeby nie trafić na Teksański Bazar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: w realu to wszyscy poważni gracze podpisywaliby no-trade clause żeby nie trafić na Teksański Bazar Tu pewnie obydwaj mamy rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 serio piszę, wezta sie spiknijta na fb, albo temat osobny wydzielimy, i tam sie bedzieta mogli przekomarzać do woli albo nawet zaje..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 16 minut temu, elwariato napisał: serio piszę, wezta sie spiknijta na fb, albo temat osobny wydzielimy, i tam sie bedzieta mogli przekomarzać do woli albo nawet zaje..... oj tam, fajnie jest no i może uratuję kogoś przed trejdem po Hughesa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 5 minut temu, julekstep napisał: oj tam, fajnie jest no i może uratuję kogoś przed trejdem po Hughesa xD Coś mi się wydaje, że Twoje intencje są odwrotne - chcesz we mnie wzbudzić poczucie potrzeby oddania Larrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 @Pablo81 tuż po napisaniu czegoś o Rudy Gay... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: @Pablo81 tuż po napisaniu czegoś o Rudy Gay... No w punkt! Tylko, biorąc pod uwagę jego nazwisko, może to źle się kojarzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 26 minut temu, MarcusCamby napisał: @Pablo81 tuż po napisaniu czegoś o Rudy Gay... mleko mu wybuchło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Panowie Julek i Pablo, jestem w szoku jak dużo czasu można posiwcic na analizę gierki sprzed 20 lat, w której najczęstszym czynnikiem decydującym o tytule jest przypadek Gratuluje i zazdroszczę- wolnego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 19 minut temu, Qcin_69 napisał: Panowie Julek i Pablo, jestem w szoku jak dużo czasu można posiwcic na analizę gierki sprzed 20 lat, w której najczęstszym czynnikiem decydującym o tytule jest przypadek Gratuluje i zazdroszczę- wolnego czasu. wynocha dziadu, fakt że jesteś cieniasem w niej tylko potwierdza jej klasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 O której dzisiaj poranno/południowa Simka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi