Krzemo Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 odpalam discorda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Dzień 4 (na pierwszym miejscu goscie) Trailblazers 101 - Celtics 131 play-by-play Clippers 87 - Jazz 99 play-by-play Suns 99 - Warriors 116 play-by-play Knicks 98 - Rockets 94 play-by-play Pistons 118 - Mavericks 97 play-by-play Bulls 94 - Nets 95 play-by-play Cavaliers 112 - Raptors 127 play-by-play Sonics 93 - Lakers 118 play-by-play Grizzlies 98 - Bucks 92 play-by-play Magic 96 - Heat 108 play-by-play Wizards 133 - Kings 124 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: stephen jackson - nyk - 8 days grant hill- mia - 9 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 (edytowane) Stephen Jackson kontuzja , super Bibby 18/10 Monreo 18/18 no i 10 zbiórek mojego ulubieńca ( obok Pekovicia którego nie chciał mi obecny właściciel oddać ) Edytowane 19 Maja 2021 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Nelson 8/8 za 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Teraz, SlaKB napisał: Nelson 8/8 za 3 Bronił go tytan defensywy Nocioni:) Zaczęło się słabo ale bez paniki, terminarz łatwy nie był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Po poprzedniej wpadce z Cavs upadło się zrewanżować. Oby w kolejnych meczach też udało się powalczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 9 minut temu, Koelner napisał: no i 10 zbiórek mojego ulubieńca Szkoda, że go Julek zrobił tak słabego. Pamiętam jak przestawiał Goberta jak szmacianą lalkę. On Inside to powinien mieć minimum 80. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 10 minut temu, Koelner napisał: Stephen Jackson kontuzja , super Bibby 18/10 Monreo 18/18 no i 10 zbiórek mojego ulubieńca ( obok Pekovicia którego nie chciał mi obecny właściciel oddać ) A Pek pokazuje dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 1 minutę temu, Principe napisał: A Pek pokazuje dlaczego spoko , za consulting nie musisz płacić ale bardziej pasowałby do Teodoscia i Radulicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Przecież on od momentu wejścia do ligi ma u mnie bardzo mocną rolę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Atlantę to już wycofano z ligi, że nic nie gram? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 57 minut temu, january napisał: Spoko Ci wyszły te trejdy letnie Julek Zawaliłem taktykę na starcie sezonu, ale już poszedł po żenadzie vs Nuggets upgrade i dziś to wyglądało tak jak ma wyglądać. wiadomo bylo ze sie oslabiam na teraz z perspektywa na lepsze jutro (6 prospektow w skladzie) no i 'na teraz' bylo mocno zalezne od campow Rose'a ktore nie pyknely + dotychczasowy terminarz z tych 'trudniejszych' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 To moze potraktuj ten sezon jako przejsciowy I odpusc walke o PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 51 minut temu, Sylvinho. napisał: Po poprzedniej wpadce z Cavs upadło się zrewanżować. Oby w kolejnych meczach też udało się powalczyć. Ech, po łatwym zwycięstwie z Raptors, tym razem wpadka. Oby ostatnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Zwłaszcza że Raptors wg multipleseasons simek to będzie mała dynastia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 (edytowane) 23 minuty temu, january napisał: Chyba 1,5 prospecta A co do lepszego jutra, to myślę że tak do 2040 będziesz tęsknił za Kirilenką Oden/Rose - bdb prospekty Speights/Batum - rotacyjniaki z szansa na wiecej Davis/Vasquez - projekty, ale pierwsze campy napawaja optymizmem. Bez tego trejdu moze byloby mnie w tym sezonie stac moze na Blake'a i jakas meh rezerwe a za rok musialbym ostro kombinowac z finansami. Poprzedni sezon to byl finansowo-skillowy peak tej ekipy. Nie pyklo wiec trzeba dzialac. Edytowane 19 Maja 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 24 minuty temu, january napisał: (podobnie jak Mavericks) W ogóle nie tęsknie za nim. Przerost cyferek na treścią w jego przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 1 minutę temu, Roger napisał: W ogóle nie tęsknie za nim. Przerost cyferek na treścią w jego przypadku. Czyli jak u większości topowych SFów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 @Krzemo masz brodę? jak Ciebie dorwę w realu to zrobie to co Jozek Hardenowi jak tylko zobaczyłem kto simuje to pomyślałem czas na uraz. zatluke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi