Skocz do zawartości

[2034] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, SzuLcU napisał:

Czy podczas zmiany pozycji w trakcie sezonu, dalej będzie równała się z potencjalnym obniżeniem skilli? I czy jestem jakaś dopuszczalna różnica procentowa przy której nie następuje zmiana pozycji? 

pozycje będą ustawiane wg tego gdzie grał najczęściej - żadnych różnic procentowych

po zmianie pozycji skill nie powinien spaść dopóki nie wejdzie się w 'edit' gracza albo nie odbędą się campy (wtedy ucina skille), ale jako że z edita się czasem korzysta (np trejdy grajków podpisanych jako wyjątki) to dobrze żeby tego pilnować samemu :P 

7 minut temu, julekstep napisał:

w tej próbnej simce Rose był w ASG i robił te 20 ppg na dobrej skuteczności, więc tragedii nie ma

W próbnych simkach wychodzą zawsze jakieś bzdury :)

Patrząc na matematykę Campy Orlando były średnie. Patrząc z perspektywy przedsezonowych ruchów (AK -Rose) i nadziei, jakie organizacja wiązała z Rosem, to jest tragedia. Gość się skończył, zanim tak naprawdę się zaczął.

Teraz, Pablo81 napisał:

W próbnych simkach wychodzą zawsze jakieś bzdury :)

Patrząc na matematykę Campy Orlando były średnie. Patrząc z perspektywy przedsezonowych ruchów (AK -Rose) i nadziei, jakie organizacja wiązała z Rosem, to jest tragedia. Gość się skończył, zanim tak naprawdę się zaczął.

serio ciągle Cię boli to że nie chciałem wymienić AK za cap space? xD

Edytowane przez julekstep

2 minuty temu, julekstep napisał:

pozycje będą ustawiane wg tego gdzie grał najczęściej - żadnych różnic procentowych

po zmianie pozycji skill nie powinien spaść dopóki nie wejdzie się w 'edit' gracza albo nie odbędą się campy (wtedy ucina skille), ale jako że z edita się czasem korzysta (np trejdy grajków podpisanych jako wyjątki) to dobrze żeby tego pilnować samemu :P 

Czyli jeśli Hayward będzie u mnie grał SG/SF w 2 piątce i w 3 jako SG to zmienia mu się pozycja.  Ale jeśli nic z nim nie zrobię to dalej będzie miał takie same skille jak po Campach? 

1 minutę temu, Pablo81 napisał:

Taką propozycję Tobie złożyłem?

A nie AK - Gay?

Ale bym teraz żałował! Ale na szczęście to Ty masz spory niedosyt :)

taką też :) 

cieszę się że mnie uświadamiasz o moim niedosycie! (lol)

Teraz, SzuLcU napisał:

Czyli jeśli Hayward będzie u mnie grał SG/SF w 2 piątce i w 3 jako SG to zmienia mu się pozycja.  Ale jeśli nic z nim nie zrobię to dalej będzie miał takie same skille jak po Campach? 

ważne jest to jak będzie realnie grał w meczach (jakie pozycje będzie miał przypisywane w boxie)

skille powinny zostać nieruszone

2 minuty temu, Tecu napisał:

Ale przecież chciałeś wymienić AK za cap space 😀

czo?

w sensie że to był fajny bonus potrejdowy (że mogę podpisać na luzie Blake'a), ale nie że główny atut trejdu xD

All Star i top prospekt > Rose :)

masz prawo do własnej opinii!

szczególnie po fakcie (2gie z rzędu mega campy Jeffersona)

ale jak chcesz ludziom tłumaczyć zasady simkowego rynku to lepiej zagaj z @MarcusCamby i wytłumacz mu czemu nie powinien wymieniać Gaya za Okafora (i to z dopłatą) :) 

Edytowane przez julekstep

Ty 100 razy po fakcie przywołujesz trade Big Al, gdzie w momencie wymiany był po prostu jeszcze średni.

był dobry i miał masę potencjału a oddałeś go za typa który był dobry, 10 lat starszy i nie miał potencjału (+ jakieś bieda picki)

no ale to wydymanie przez SlaKBa było nauczką, która pozwoliła ci rok później zrobić to samo z Marcusem :)

chyba nie takie złe campy. 2 graczy tylko na minus , w symulce przeskoczyłem o  około10 w .

Monreo aż o 44 do góry , no i Miles o 14 (wskoczył do pierwszej setki ) !

i fajnie ,że J-Rich (38 miejsce) w 1st 50 tce ma jeden z lepszych kontaktów , nie licząc rookie to wyższy tylko od starszego Walkera , Brada Millera i Okura.

Edytowane przez Koelner