Skocz do zawartości

[2034] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

Podsumowanie Magic:

na plus:

- cała ta banda młodzików którzy mieli walczyć o utrzymanie w składzie mega (Speights miał największe wzrosty w całej lidze), chociaż obaj 2nd rounderzy zaraz polecą (jednak u nich campy nie były na tyle dobre, żeby wiązać z nimi nadzeje)

- Oden, niby nieduży wzrost (+14), ale poprawił to co trzeba i przy spadku Perka (-3) to już są gracze praktycznie na tym samym poziomie, gdzie Oden ma ofc większe perspektywy

neutralnie:

- Smith, tylko +1 co przy jego potencjale jest nieco zawodem, ale taki stud nawet jak utrzymuje formę to nie ma co narzekać

- Martin i Blake, lekkie spadki u obu, ale na tyle małe że nie powinienem tego odczuć

- Beaubois, tu liczyłem na więcej

na minus:

- Rose, niby jest +22, ale to poszło w gówniane dla niego staty typu zbiórka i blok, dodatkowo scoringowo się jeszcze pogorszył...jedyny pozytywny aspekt tego campu u niego to tylko -7 w potencjale....

- Odom, -17 u gracza w prime...? pls

- Orły z piątej rundy FA, nie to że wiązałem z nimi jakieś większe nadzieje, ale jednak u typów z 46 i 52 potencjału można oczekiwać czegoś więcej niż -10 i -18

Teraz, ignazz napisał:

Mo Speighs 68 potencjal i plus 66 dla Orlando?

i to nie ja klikałem :P 

ale 66 punktów Spieghtsa bym zamienił na 10 w scoringu dla Rose'a xD

Fajne Campy!

Ridnour - najbardziej dostał po dupie, (-5 handling)

Bogut - -6 overalll, ale najważniejsze, że skoczyly mu w górę siła i skocznosc - to czego mu brakowało najbardziej. Powinien grać lepiej niż sezon wcześniej.

Hughes - +3 jumpshot. O to chodziło! Wracamy do ~27 ppg.

Nowitzki - + 3 insSc i +8 overall.

Iiii... na sam koniec On - Rudy Gay- +22 overall i + 9 w scoringu. Witamy nowego Superstara!!!!

Qcin może świętować, albo pomstować bo tegoroczny tank brazers będzie ciężki i chyba niestety po wpadną :P na Rickiego się czaiłem i szkoda że mu ostatecznie nie zapodałem legit oferty bo chłopak ładnie podskoczył, ale za to dobrze że z brownem nie umoczyłem :) 

Hay niby w dół ale wygląda jakby lepszy :D ale może to złudzenie bo Hedo za to na odwrót :P 

a i tak najlepsza historia to Richard Jefferson - kolo po 8 sezonach przeciętnej kariery, gdzie miał też epizod bycia niechcianym kontraktem  nagle po dwóch campach jest grajkiem na poziomie ASG xD

Teraz, SlaKB napisał:

k****, Nelson jako fulltime PG robi 2nd team, ale nikt go i tak nie chcę xD kocham, pozdrawiam

1st team zrobił Rondo więce teges xD

5 minut temu, julekstep napisał:

a i tak najlepsza historia to Richard Jefferson - kolo po 8 sezonach przeciętnej kariery, gdzie miał też epizod bycia niechcianym kontraktem  nagle po dwóch campach jest grajkiem na poziomie ASG xD

1st team zrobił Rondo więce teges xD

Po jakich sezonach przeciętnej kariery? Przecież ten gość to był całkowity ogór, a nagle jest topowym graczem w ataku (w obronie raczej dalej cienki)

Teraz, Pablo81 napisał:

No Magic po tragicznych campach (Rose!!!) taki wynik? Graty :)

przecież nie miałem tragicznych campów, raczej takie neutralne+ gdzie s5 raczej zawiodło (pozo Odenem), ale za to młodzież cudownie  gdzie taki Speights czy nawet Vasquez z miejsca mogą być rotacyjniakami

1 minutę temu, SlaKB napisał:

Po jakich sezonach przeciętnej kariery? Przecież ten gość to był całkowity ogór, a nagle jest topowym graczem w ataku (w obronie raczej dalej cienki)

nie chciałem aż tak dramatyzować xD

1 minutę temu, julekstep napisał:

przecież nie miałem tragicznych campów, raczej takie neutralne+ gdzie s5 raczej zawiodło (pozo Odenem), ale za to młodzież cudownie  gdzie taki Speights czy nawet Vasquez z miejsca mogą być rotacyjniakami

Przecież Rose, za którego oddales AK, ma już praktycznie po byciu kimś znaczącym w tej lidze, a taki Smith stanął w miejscu.

Bardzo się zdziwię jak Derrick dostanie QO po sezonie.

Teraz, Pablo81 napisał:

Przecież Rose, za którego oddales AK, ma już praktycznie po byciu kimś znaczącym w tej lidze, a taki Smith stanął w miejscu.

Bardzo się zdziwię jak Derrick dostanie QO po sezonie.

w tej próbnej simce Rose był w ASG i robił te 20 ppg na dobrej skuteczności, więc tragedii nie ma

Teraz, julekstep napisał:

w tej próbnej simce Rose był w ASG i robił te 20 ppg na dobrej skuteczności, więc tragedii nie ma

W ASG przy 20 PPG? Kurde, ten CPU to jednak mistrz taktyki 

Na PG-SG na wschodzie jest Iverson, Roy, Bryant, Curry, Lowry, Arenas, Pierce, Deron czy nawet Westbrook więc na ASG przy 20 PPG to nie ma szans. Wgl Rose nie ma szans na ASG, jakiś cud by musiał się wydarzyć. 

Ale oczywiście Magic mieli neutralne campy, nie ma co dramatyzować