Alonzo Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 1 minutę temu, SlaKB napisał: Za 5 minut zaczynam wklepywac taktyki! Jedziemy z tym koksem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 4 minuty temu, julekstep napisał: ale on na prawdę ma team na PO w tym sezonie.... w ogole nie rozumiesz ideii tankowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 7 minut temu, julekstep napisał: ale on na prawdę ma team na PO w tym sezonie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 @julekstep w roosterze mam nowych graczy, natomiast w taktyce starych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 4 minuty temu, Pablo81 napisał: @julekstep w roosterze mam nowych graczy, natomiast w taktyce starych. już powinno być ok (jeśli chodziło o tą wymianę Miller - Grant) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 W dniu 15.05.2021 o 12:10, julekstep napisał: 76ers, Celtics, Grizzlies, Heat (ok tutaj może być na remis, bo oni się mogą mocno łamać w tym sezonie), Hornets, Lakers (podobny case jak Heat), Magic, Nets, Pistons, Raptors, Sonics, Suns, Timberwolves (tutaj na styk, ale jednak ci mają legitne opcje ofensywne), Trailblazers, Warriors czyli generalnie pół ligi Dlaczego w tym poście napisałeś, że moja s5 jest 16 w lidze, a z rankingu wynika, że jest 6? A tak serio, to ranking nie do końca opisuje rzeczywistość Bezpodstawnie umniejsza np. InsSc u guardow, czy JumSh i 3P u podkoszowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 (edytowane) 35 minut temu, Pablo81 napisał: A tak serio, to ranking nie do końca opisuje rzeczywistość Bezpodstawnie umniejsza np. InsSc u guardow, czy JumSh i 3P u podkoszowych pierwsze zgoda, drugie niezgoda Edytowane 18 Maja 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Nie rozumiem dlaczego niektórzy tak bardzo przykładają wagę do tego rankingu.. fajnie, że julkowi się chciało, jest to fajna ciekawostka, coś tam mówi o sile drużyn, ale nie za wiele. Według tego rankingu Iverson nie jest najlepszym PG w lidze, a Howard jest praktycznie na poziomie Shaqa. Z całym szacunkiem dla młodej gwardii, ale jeszcze trochę im brakuję. Dodatkowo brak jakiś punktów za fit np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Teraz, julekstep napisał: pierwsze zgoda, drugie niezgoda Formuła zaniża wartość takich graczy jak np. Roy, Wade, Hughes (G) czy Brad Miller, Nowitzki (PF). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Rona Artesta chyba też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 .. i Ersan Ilyasova Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 9 minut temu, Alonzo napisał: .. i Ersan Ilyasova O widzę koncepcja z BeGM Przez 2 tygodnie będą pojawiać się losowe posty wychwalajace Ersana, a potem ogłoszenie: "Przy odpowiedniej ofercie jestem w stanie rozważyć sprzedaż Ilyasovy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 9 minut temu, Pablo81 napisał: O widzę koncepcja z BeGM Przez 2 tygodnie będą pojawiać się losowe posty wychwalajace Ersana, a potem ogłoszenie: "Przy odpowiedniej ofercie jestem w stanie rozważyć sprzedaż Ilyasovy" No! Za Ersana za 2-3 1st picki ktoś będzie musiał położyć + jakiś prospect pewnie Tanio go nie oddam. Taki kozak byłby gamechangerem w każdym contenderze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 2 minuty temu, Alonzo napisał: Taki kozak byłby gamechangerem w każdym contenderze Taki kozak a nawet nie powąchał parkietu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 10 minut temu, Tecu napisał: Taki kozak a nawet nie powąchał parkietu To moja tajna broń na dalszą część sezonu. Nie chce za szybko odkrywać wszystkich kart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 13 minut temu, Alonzo napisał: No! Za Ersana za 2-3 1st picki ktoś będzie musiał położyć + jakiś prospect pewnie Tanio go nie oddam. Taki kozak byłby gamechangerem w każdym contenderze No idealnie! Tylko zamiast Dozier jest Ilayasova Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Teraz, Pablo81 napisał: No idealnie! Tylko zamiast Dozier jest Ilayasova Czemu Dozier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 5 minut temu, Alonzo napisał: Czemu Dozier? Coś mi się kojarzy, że była konkretna akcja promująca tego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 7 minut temu, Pablo81 napisał: Coś mi się kojarzy, że była konkretna akcja promująca tego gracza. .. ale to w BeGM u Jaśka, bo tu chyba żadnego Doziera nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Dopiero zauważyłem, za Favorsowi skoczyl potencjał do 100. Może być kawał grajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi