Krzemo Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Dzień 155 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Grizzlies vs Timberwolves (#2) Bilans serii: 0 - 4 awans Timberwolves! (#1) Magic vs Pistons (#6) Bilans serii: 4 - 3 awans Magic! Pistons 95 - Magic 103 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Albo mi się wydaje albo Magic w drugiej połowie nie zaliczyli, ani jednej straty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 btw. w kluczowym meczu najlepszym graczem Pistons Big Shot Rob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 2 minuty temu, SlaKB napisał: btw. w kluczowym meczu najlepszym graczem Pistons Big Shot Rob Ale chyba też on w ważnym momencie meczu głupio faulował Kirilenke przy rzucie za trzy. To było jakoś po tym jak Pistons doszli na trzy punkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 8 minut temu, MarcusCamby napisał: Albo mi się wydaje albo Magic w drugiej połowie nie zaliczyli, ani jednej straty. zaliczyli zaliczyli pierwsze z brzegu: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quarter: 4 Time Remaining: 1:50 Magic 101, Pistons 95 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Magic ball: Andrei Kirilenko inbounds the ball to Steve Blake Steve Blake passes the ball to Andrei Kirilenko (Right wing). Andrei Kirilenko passes the ball to Steve Blake (Left wing). Steve Blake passes the ball to Josh Smith (Inside). Josh Smith passes the ball to Kendrick Perkins (Inside). The Pistons attempt to trap him. Kendrick Perkins throws the ball into the stands. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: Ale chyba też on w ważnym momencie meczu głupio faulował Kirilenke przy rzucie za trzy. To było jakoś po tym jak Pistons doszli na trzy punkty. Niby tak, ale i tak zrobił duzo więcej niż można było oczekiwać - reszta (może poza Nelsonem) poniżej oczekiwać w tym meczu. PS. Martin dwa ostatnie mecze ostra kupa w gaciach, ma szczęście że biega obok niego madafaka Blake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 4 minuty temu, julekstep napisał: zaliczyli zaliczyli Tak na oko rzuciłem, bo po pierwszej połowie szedłeś na poziom jakiś 20 strat, a stanęło na 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 dobra - a tak na poważnie to mocno obsrany byłem przez większość meczu xD ciągle na styku + gorsze zarządzanie kondycją grajków przez mojego kołcza (w Pistons tylko Al oddychał rękawami - u mnie Blake i Perk) i była nerwówa w opór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Ciekawe byłyby +/- z tego meczu @eMeS Biorąc pod uwagę run Pistons w drugiej kwarcie, to nie zdziwiłbym jak Iverson skończył mecz na minusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Ciekawe byłyby +/- z tego meczu @eMeS Biorąc pod uwagę run Pistons w drugiej kwarcie, to nie zdziwiłbym jak Iverson skończył mecz na minusie w przegranym meczu tu dość normalne chyba że masz na myśli 'największy minus w zespole' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Ciekawe byłyby +/- z tego meczu @eMeS Biorąc pod uwagę run Pistons w drugiej kwarcie, to nie zdziwiłbym jak Iverson skończył mecz na minusie No, Iverson tragedia dziś.. szkoda, bo do tej pory grał fenomenalną serię, a tu powoli jego czas się kończy więc tym bardziej to g7 może boleć Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) 33 minuty temu, SlaKB napisał: PS. Martin dwa ostatnie mecze ostra kupa w gaciach, ma szczęście że biega obok niego madafaka Blake ostatnie dwa? on w tej serii w 4 meczach miał poniżej 20tu punktów (w tym 7 punktów w g5, tutaj głównie przez foul trouble.....ale to wciąż spory przypał ) generalnie fatalna seria w jego wykonaniu - oby w finale przeciwko Rayowi się lepiej pokazał Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Teraz, julekstep napisał: ostatnie dwa? on w tej serii w 4 meczach miał poniżej 20tu punktów (w tym 7 punktów w g5, tutaj głównie przez foul trouble.....ale to wciąż spory przypał ) Generalnie to nie wiem po co wystawiłem w g1 Manu, bo patrząc na mecze w RS to Martin jakiegoś szału nie robił vs Nelson i jak widać w tej serii sobie też z nim nie poradził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 2 minuty temu, SlaKB napisał: Generalnie to nie wiem po co wystawiłem w g1 Manu, bo patrząc na mecze w RS to Martin jakiegoś szału nie robił vs Nelson i jak widać w tej serii sobie też z nim nie poradził Nelson to Perkinsa krył akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: Nelson to Perkinsa krył akurat No tak tak, ale Nelson grający w S5 a nie Manu to lepsza defensywna taktyka Pistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 ogólnie gdyby ai al zaliczyli standardowe wystepy to by pistons byli w finale, ale i tak gratki @SlaKB za walkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 2 minuty temu, elwariato napisał: ogólnie gdyby ai al zaliczyli standardowe wystepy to by pistons byli w finale, ale i tak gratki @SlaKB za walkę No właśnie i dlatego tym bardziej szkoda tego g7 Trudno, spróbujemy za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Cos tam zaktualizowalem w SimHistory @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 @julekstep @SlaKB Gratuluję pięknego pojedynku w Finale Konferencji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 @julekstep @kahR Jak jesteście chętni to mogę za jakieś 15-20 minut zrobić transmisję z g1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi