julekstep Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 15 minut temu, Alonzo napisał: Historia Wielkiego Dziedzictwa Iversona się właśnie tworzy oj coś w kościach czuję BARDZO UDANE campy w Seattle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Teraz, julekstep napisał: oj coś w kościach czuję BARDZO UDANE campy w Seattle Przecież zawsze ja mogę klikać campy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: oj coś w kościach czuję BARDZO UDANE campy w Seattle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 iverek doszedł do wniosku że kiedy jak nie teraz, albo ze pier.... i nikt go nie wyręczy, tak czy siak presja na magic tak wielka ze nawet jesli dalej sa zdecydowanym faworytem do zgarniecia całej puli to Julek juz ma pełno w gaciach Godzinę temu, Qcin_69 napisał: Wielki Rok Minnesoty Tytuł w Simce i Tytuł w beGM nadchodzą! jonasz przemowił znaczy sie twolves gdzie sie da utopią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 17 godzin temu, Krzemo napisał: o 21.00 simka Dzień 148 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Grizzlies vs Timberwolves (#6) Bilans serii: 0 - 3 Grizzlies 113 - Timberwolves 115 play-by-play (#1) Magic vs Pistons (#2) Bilans serii: 2 - 1 Magic 117 - Pistons 130 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Kahr mi psuje typera. Choć jak się z 0:3 zrobi 4:3 to jeszcze nie będzie tak źle. Magic - Pistons na razie zgodnie z przewidywaniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 17 godzin temu, SlaKB napisał: Przecież zawsze ja mogę klikać campy to juz niech Krzemo kliknie on tam chyba zadnych prospectow nie ma, najwyzej Zo i tinsley beda mieliśmy druga mlodość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 18 minut temu, elwariato napisał: to juz niech Krzemo kliknie on tam chyba zadnych prospectow nie ma, najwyzej Zo i tinsley beda mieliśmy druga mlodość jak Zo drugą młodość, to ja jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 27 minut temu, elwariato napisał: to juz niech Krzemo kliknie on tam chyba zadnych prospectow nie ma, najwyzej Zo i tinsley beda mieliśmy druga mlodość przecież już w poprzednim FA było full transparency - udostępnienie pliku 'przed' - klik - udostępnienie pliku 'po' (wszystko włącznie z generowaniem i wrzucaniem plików na serwer w ramach transmisji ofc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Eld napisał: Kahr mi psuje typera. Choć jak się z 0:3 zrobi 4:3 to jeszcze nie będzie tak źle. Magic - Pistons na razie zgodnie z przewidywaniami. Nie kahr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 1 minutę temu, kolader napisał: Nie kahr No prowadzi 3:0 więc on . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Eld napisał: Kahr mi psuje typera. Choć jak się z 0:3 zrobi 4:3 to jeszcze nie będzie tak źle. Magic - Pistons na razie zgodnie z przewidywaniami. Sobie też psuję... Chociaż mistrzostwem sobie tę gorycz osłodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 6 minut temu, kahR napisał: Sobie też psuję... Chociaż mistrzostwem sobie tę gorycz osłodzę. Ja dałem na Minnesote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 21.30 simka Dzień 149 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Grizzlies vs Timberwolves (#6) Bilans serii: 0 - 4 awans Timberwolves! Grizzlies 113 - Timberwolves 115 play-by-play (#1) Magic vs Pistons (#2) Bilans serii: 2 - 2 Magic 122 - Pistons 127 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: desagana diop - twolves - 8 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Gratulacje @kahR twoja drużyna zasłużyła na finał, a sądząc po gładkim 4:0 to nawet Hawks byliby trudniejszym przeciwnikiem niż moi. Memphis: coroczne wędki w dłoń! W tym roku wyjątkowo późno zaczynamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 2 minuty temu, kolader napisał: Gratulacje @kahR twoja drużyna zasłużyła na finał, a sądząc po gładkim 4:0 to nawet Hawks byliby trudniejszym przeciwnikiem niż moi. Memphis: coroczne wędki w dłoń! W tym roku wyjątkowo późno zaczynamy Dzięki! Mistrz z zachodu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 (edytowane) 1 minutę temu, kahR napisał: Dzięki! Mistrz z zachodu! Papierowy tygrys, ukryty clown. Do usług Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Big Shot Rob odpalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Ż E N A D A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Gratulacje dla @kahR @SlaKB musisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Były śmieszki z Suns, a Grizzlies też dostali łomot. Dziwny przypadek ta Sota w tym roku Btw, @kahR miał najtrudniejszą drabinkę jaką mógł mieć. Top3 drużyny zachodu odprawione z kwitkiem. W finale top2 drużyna wschodu, ogólnie same top5 zespoły RS. A idzie po swoje i to w jakim stylu. Chapeau bas. Magic i Pistons, bijcie się tam 7 meczów, żeby parę dni z kontuzji kolegi Diopa zleciało, ale w sumie to się bijecie tylko o wicemistrza tego sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi