Skocz do zawartości

Offseason 2009

badboys2

Rekomendowane odpowiedzi

choc cena wysoka jak na rezerwowego sg/sf. zatem najprawdopodobiej lakers ograja go w sezonie. podbija jego cene i wyciagna pewnie jakies drafty i inne.

A co do Morrisona to ja właśnie jego bym zostawił, a Vujacica opchnął.

Dobra panowie. Fajnie się gada, ale czas wrócić do realnego świata. Prędzej Lakers będą musieli dołożyć draft, żeby ktokolwiek wziął Morrisona. Vujacic? Yeah, right :]

Na ESPN to pochwalili Lebrona za to ze kazał zabrać tą taśme, bo nie bedzie z niego polew :) ale to jednak zabawne ze jakaś firma produkująca ciuch wymyśla ci ksywki, kradnie dla ciebie taśmy, mówi co możesz podpisywać czego nie :) Jordan to przynajmniej mógł wtrącić swoje trzy grosze a Lebrona to pewnie krótko trzymają :)

Powinno być nowe hasło tego campu w San Diego za rok: " Wpadnij zadunkować nad królem" :) :) :) mogę się założyć że frekwencja byłaby spora.

Allen Iverson asked for the $5.8 million midlevel exception from the Heat in a one-year deal, but Miami has been reluctant to pay him much more than $2 million, if that. Iverson also is exploring Memphis and Charlotte, but Miami would be his preference if money is equal

Czy "najlepszy koszykarz w historii" i obronca "rowny klasie Kobego Bryanta" mogl nizej upasc? :twisted: Nie ma co ukrywac ze u wielu taki rozwoj sytuacji powoduje wyjatkowo zlosliwy usmiech na twarzy, zwlaszcza po tylu latach zbednych ochow i achow nad tym grajkiem.

Z drugiej strony niestety jest to upadek swietnego niegdys zawodnika i troche przykro patrzec jak gdzies, nagle rozmienil swoja kariere na drobne. Kurde, on nawet do contendera nie idzie za drobne :roll:

Przykro się na to patrzy, chyba haterzy też niebardzo w takiej sytuacji, bo jednak parę ładnych lat Answer dawał wszystkim temat do dyskusji :roll:

Problem w tym, czy Iverson rozumie swoją sytuację, on to nie Kidd nie znajdzie drugiego Cubana który zapłaci mu taki kontrakt na tyle ile by chciał, bo jak nie patrzeć, coraz ciężej Iversona wpasować w zespół, chociaż w Detroit nie było jego winy tyle ile się pisało :wink:

Właściwie to nikt poza Memphis go nie chce. A Grizz widzą go jako gościa, który przyciągnie trochę ludzi na mecze. W sumie dziwię mu się, że 'leci na kasę' - swoje zarobił, powinien pokornie przyjąć te 2 bańki od Heat i przynajmniej powalczyć o coś. W Grizz i Bobcats będzie 'gwiazdorzył' ale o jakichkolwiek sukcesach nie ma mowy. Nie wiem czy nie rozwaliłby Miami od środka, Wade AI B-Easy i JO - wszyscy chcą mieć dobre średnie punktowe a piłka jest tylko jedna :D Chociaż swoją drogą, Allen Iverson, HOF z sercem do gry do wzięcia za 2 bańki... :P

To detroit doprowadziło do tego ze jest jak jest, i zadna w tym wina A.I

Czekalem tylko ktory z fanow Pinballa sie pojawi aby wyjechac tutaj z podobnymi madrosciami :) Brakuje mi w tej wypowiedzi jeszcze słów w stylu "Dlaczego? Bo ponieważ", które by dopełniały powagi posta i jego wysokiej merytorycznej wartosci.

Czekalem tylko ktory z fanow Pinballa sie pojawi aby wyjechac tutaj z podobnymi madrosciami :) Brakuje mi w tej wypowiedzi jeszcze słów w stylu "Dlaczego? Bo ponieważ", które by dopełniały powagi posta i jego wysokiej merytorycznej wartosci.

no to sie doczekałes..

Nie moge Cie sluchać bez kitu !!czytajac te twoje mądrości az mnie skreca od srodka, poczekamy do poczatku nowego sezonu i na jego zakończenie wtedy zobaczymy czy A.I upadl tak nisko jak ci sie wydaje...

no to sie doczekałes..

Nie moge Cie sluchać bez kitu !!czytajac te twoje mądrości az mnie skreca od srodka, poczekamy do poczatku nowego sezonu i na jego zakończenie wtedy zobaczymy czy A.I upadl tak nisko jak ci sie wydaje...

Z miłą chęcią będę szukał powyższego cytatu w owym czasie, aby go wyciagnac na wierzch 8)

PS. Mi sie wydaje? Rzetelnie sprawe ujmujac powinienes napisac "wydaje sie tobie i wszystkim klubom nba".

Niby niewielki ruch ale Denver pozyskali za future 2nd round Afflalo i Sharpe'a z Pistons. Dumars zaoszczędził na tym 1.8 mln. Moim zdaniem kompletnie nieudany ruch z jego strony, Afflalo to bdb obrońca z rzutem. Młody, perspektywiczny. Będzie idealnie pasował do S5 Nuggets w miejsce Jonesa. Zapewne Pistons szykują jakiś większy trejd ale żeby za darmo pozbywać się Arrona? Dziwna sprawa...

Pistons już wyczerpali limit większych trade'ów :P nie no żarcik. Pistons mają na dwójce i Gordona i Ripa, może Dumars uznał że trzeciego SG mu nie trzeba, pomimo że zaoszczędził troszkę. Czy ja wiem czy S5? Może być tak że do tej S5 wskoczy Smith, a wtedy Afflalo będzie jego zmiennikiem

Brakuje mi w tej wypowiedzi jeszcze słów w stylu "Dlaczego? Bo ponieważ", które by dopełniały powagi posta i jego wysokiej merytorycznej wartosci.

Pomijając już temat wskaż mi jakiekolwiek twoje posty, mające merytoryczną wartość w obojętnie jakim temacie. Tak z ciekawości pytam.

Brakuje mi w tej wypowiedzi jeszcze słów w stylu "Dlaczego? Bo ponieważ", które by dopełniały powagi posta i jego wysokiej merytorycznej wartosci.

Pomijając już temat wskaż mi jakiekolwiek twoje posty, mające merytoryczną wartość w obojętnie jakim temacie. Tak z ciekawości pytam.

Obojetnie? Ostatnio "Filmy" ;-) W NBA sezon ogórkowy wiec i ogórkowe posty ;-)

Nie przesadzalbym z tym ze tam nie bylo zadnej winy AI, ale tez trafil na mega chu... sytuacje w Detroit. W zasadzie kazdy wiedzial ze to byl trade finansowy byle tylko spuscic kontrakt Billupsa, psujac przy tym chemie i poziom sportowy w Pistons. AI to zupelnie inny gracz niz Billups, trener geniuszem tez sie nie okazal, Dice i Hamilton niezbyt "fajnymi" nowymi kolegami itd. Ale swoje AI tez ma za uszami, badzmy sprawiedliwi.

edit:

Widze ze Byki dalej beda szukac partnera do trejdu Hinricha, podpisali Pargo, przedluzyli Huntera, czas Kirka w Chi-Town juz chyba minal bezpowrotnie.

Ja widziałem kilka spotkań Pistons to wiem że to żadna wina Iversona że tak ta gra tam wyglądała, przecież tam wogóle pomysłu na to co robić na parkiecie nie było, a chłopak przynajmniej na początku starał się ja tylko mógł, jakoś nikt nie gada jak to możliwe ze Billups odżył w Denver, na serio nikogo to nie dziwi że w Detroit sie kisił a w Nuggets został kandydatem na mvp, tylko się wszyscy czepiają AI. Ja tam w kolesia wierza jeszcze swoje pokaże i dobrze ze niektórzy na nim psy wieszają bo w sumie ja się niczego innego nie spodziewam po kimś kto się nie wstydzi mieć ava z Kobe :)

Widze ze Byki dalej beda szukac partnera do trejdu Hinricha, podpisali Pargo, przedluzyli Huntera, czas Kirka w Chi-Town juz chyba minal bezpowrotnie.

ja to odbieram bardziej jako :

a)Pargo łatanie dziury po odejsciu gracza rzucającego zza łuku

b)Hunter to bardziej już trener niż gracz, przejmuje rolę nauczyciela/mentora dla młodszych i naprawdę bardzo fajnie że dostał kolejną umowę. Sądzę że LH zostanie w BUlls na dłużej tylko przesiądzię się z dresu w gajerek i zostanie wkrótce asystentem w trenerskim stuffie Bulls.

Nie wiem czy Bulls w tym offseasons dadzą radę pchnąć Kirka, są pasywni przekroczyli już próg podatkowy (na szczęcie mają jeszcze pare umów niegwarantowanych). Wszystko mi to bardziej wygląda na zmiany w trakcie sezonu i czekanie na rok 2010.

Iverson rozmawia z Clipss :twisted: Ciekaw jestem jakby miał współpracować duet B-Davis AI. Obydwu na parkiecie nie widze. Chyba że Baron zająłby się głównie rozgrywaniem a rzucanie głównie zostawił Answerowi. LAC juz sa dogadani z QR dodatkowo maja młodego Gordona na sg więc zamiar sprowadzenia MVP2001 conajmniej dziwny. Chyba że byłby zmiennikiem Davisa, ale wątpie zeby gm clipss miał go do takiej roli sprowadzać.

Z drugiej strony za MLE (albo i mniej) za takiego gracza. Sam zysk z koszulek będzie, a Los Angeles na pewno Iversonowi będzie sprzyjać.