falcao Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Hej potrzebuje jakaś dobra firmę zeby zrobiła mi stronę internetowa, nie musi być jakaś bardzo profesjonalna, tylko do mojego biznesu iptv znacie jakieś firmy? Najlepiej nie za miliony, ale za jakość zapłacę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 (edytowane) ibif.pl bardzo polecam. Edytowane 1 Marca 2021 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Nie chcę zakładać nowego tematu, pytam tu. Mam spory kłopot, ponieważ nie mogę otworzyć strony z cateringiem córki (wcześniej chodziła bez zarzutu). U mnie wyskakuje: Położenie nie jest prywatne. U żony na telefonie: Connection denied by Geolocation Setting. Reason: Blocked country: Germany. Pomocy! Może @eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 23 minuty temu, Pablo81 napisał: Nie chcę zakładać nowego tematu, pytam tu. Mam spory kłopot, ponieważ nie mogę otworzyć strony z cateringiem córki (wcześniej chodziła bez zarzutu). U mnie wyskakuje: Położenie nie jest prywatne. U żony na telefonie: Connection denied by Geolocation Setting. Reason: Blocked country: Germany. Pomocy! Może @eMeS Jakiej przegladarki używasz? Próbowałeś z wyłączonym antywirusem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 18 minut temu, eMeS napisał: Jakiej przegladarki używasz? Próbowałeś z wyłączonym antywirusem? Chroma na Androidzie. Nie wiem, czym jakiegokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Chroma na Androidzie. Nie wiem, czym jakiegokolwiek. Jak to nie problem podaj na priv lub tutaj linka do strony, zobacze jak u mnie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 8 minut temu, Pablo81 napisał: Chroma na Androidzie. Nie wiem, czym jakiegokolwiek. Spróbuj w oknie incognito (nie ładuje, nie zapisuje ciastek itd). Chrome tak ma. Wypróbuj ff-sa najlepiej w starszej kompilacji. Wyczyść/kasuj ciastka, otwieraj w oknie prywatnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) @Pablo81 Rozwiązanie: działa, ale chu**** bo darmowe: 1. Ściągnij Orbot: Tor for Android - to normalna aplikacja, wystarczy ze wpiszesz nazwe w sklep play na komorce i powinno wyskoczyc 2.Po włączeniu apki i przeklikaniu poczatkowych informacji powinno sie pojawic takie menu: 3. Z listy serwerow po lewej (tam gdzie jest napis Globalny) wybierz Niemcy 4.Włącz opcję "Użyj mostków" i wybierz "Połącz się bezpośrednio z Tor" tak jak na screenie ponizej 5.Wróć strzałką u góry obok napisu "Mostki" do Menu głównego i kliknij zębatkę na dole ekranu przy napisie "VPN wyłączony". 6.Po naciśnięciu zębatki powinno się pojawić takie menu: Apki mogą być inne, ale ważne jest tylko żebyś zaznaczył Chrome. Wroć strzałką w lewo do menu głównego 7. Powinna pojawić się ikona google chrome na dole ekranu. Upewnij się, że suwaki przy "Tryb VPN " i "Użyj mostków" są aktywne(przesunięte w prawo) jak na screenie poniżej 8.Kliknij start, poczekaj az bedzie 100%, a potem kliknij ikonę chrome na dole ekranu - powinna się otworzyć przeglądarka. Wpisz adres strony i sprawdz czy działa. Jeżeli nie to wyłącz aplikację i włącz ponownie. Może być potrzebne kilka razy, żeby znalazł dobry serwer, ale powinno zadziałać. Edytowane 12 Kwietnia 2021 przez eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Dzięki wielkie. Jutro z rana wypróbuje i dam znać. Kosztowało Cię to pewnie trochę czasu - naprawdę doceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Dzięki wielkie. Jutro z rana wypróbuje i dam znać. Kosztowało Cię to pewnie trochę czasu - naprawdę doceniam. Nie ma za co, mam nadzieje ze zadziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 21 godzin temu, eMeS napisał: Nie ma za co, mam nadzieje ze zadziala Wszystko super:) Dzięęęki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Poleci tez ktoś firmę zajmująca się pozycjonowaniem i kampania Google ads? Macie jakieś doświadczenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) Jesli chodzi o pozycjonowanie to zaczalem korzystac z w tym miesiacu z uslug firmy Icea. Polecam umowic sie z nimi na darmowy audyt seo, gdzie zgarniesz feedback od nich apropos twojej strony. Do niczego ta rozmowa nie zobowiązuje. Ja jednak postanowiłem skorzystać i na razie komunikacyjnie współpraca wygląda bardzo dobrze, na efekty zaś trzeba czekac, wiec tu nic nie moge powiedziec jeszcze. Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez karl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi