Alonzo Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 21 minut temu, Pablo81 napisał: Ważna wygrana Sonics. Wiadomo, że GS bez KG, ale @Alonzo ma szansę nawet na 2 seed na Zachodzie Nie wiem, czy ostatnim dealem nie rozwali sobie zwycięskiego ekosystemu 2 seed nawet mi się nie marzy w tym sezonie ale oczywiście walczymy o playoffy i jak najlepsze rozstawienie - dlatego DeMar i Goran muszą to zrozumieć To nasz 6 łin z rzędu- takiej passy jeszcze w Simce nie miałem. Blaylock i Grant wyglądają na trafione inwestycje Twoja rada o przesunięciu McGradyego na sg, Millsapa na sf i Lopeza na pf była tu kluczowa - masz u mnie zgrzewkę browarków za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Coś brakuje Heat. Nie mogę wyczaić co trzeba dodać do słonecznego eliksiru aby był żar z dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 3 minuty temu, ignazz napisał: Coś brakuje Heat. Nie mogę wyczaić co trzeba dodać do słonecznego eliksiru aby był żar z dupy. Obawiam się ze czynnik X zgarnie przed Tobą CambyGOAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Ja też tak właśnie usiadłem przed simką i po kolejnym losing streaku zacząłem się zastanawiać czego brakuje tej drużynie. I doszedłem do wniosku, że zespół jest kompletny, tylko komisze kiepsko sędziują w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 36 minut temu, ignazz napisał: Coś brakuje Heat. Nie mogę wyczaić co trzeba dodać do słonecznego eliksiru aby był żar z dupy. ze mną dealu jakbyś się na koniec nie obsrał w majty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Simowanie idzie rano. Jak wyniki idą ok to wtedy jedzie z odtworzenia. Stad opóźnienia. Bo jak komisz przegrywa 100/100 to trzeba kręcić dalej. Dlatego nieregularne godziny simki. Raz wyjdzie wynik już o 8:00 a czasem do 14:00 nie idzie komiszowi. W skrajnych wypadkach pod przykrywka zajęć prywatnych simka jest jedna zamiast dwóch. proste. a w domach komiszow najcieplejsze miejsce to nagrywarka video. Klawisz again już wyślizgany 3 minuty temu, Koelner napisał: ze mną dealu jakbyś się na koniec nie obsrał w majty Słaba propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 simka o 21! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 zapraszam kibiców, żeby mi zaraz @MarcusCamby nie płakał że oszukiwałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: zapraszam kibiców, żeby mi zaraz @MarcusCamby nie płakał że oszukiwałem xD Ja na telefonie jestem. @eMeS czyń honory! Liczę na Ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 6 minut temu, MarcusCamby napisał: Ja na telefonie jestem. @eMeS czyń honory! Liczę na Ciebie! mamy nawet lepszego arbitra! @Qcin_69 najlepszy simkowy kibic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 4 minuty temu, julekstep napisał: mamy nawet lepszego arbitra! @Qcin_69 najlepszy simkowy kibic! Zgadza się, tylko wyniki c***owe, sory Camby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 5 minut temu, julekstep napisał: mamy nawet lepszego arbitra! @Qcin_69 najlepszy simkowy kibic! Z Qcinem jako arbitrem to byś nawet moją porażkę z Hawks przepchnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Dzień 53 (na pierwszym miejscu goscie) Mavericks 101 - Pistons 106 play-by-play Heat 119 - Bucks 120 play-by-play Warriors 107 - Timberwolves 123 play-by-play Magic 113 - Hornets 84 play-by-play Clippers 96 - Nets 100 play-by-play Hawks 111 - Bulls 131 play-by-play Celtics 91 - Trailblazers 87 play-by-play Jazz 113 - Suns 116 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Troy Murphy (Jazz) - 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu @Koelner @elwariato trejd wklepany, składy do ustawienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 A teraz cztery wyjazdy o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 (edytowane) ludzie serio nie doceniają jakim samograjem stali się Magic po ostatnim trejdzie z Indianą (na którym Indiana również - jak widać - skorzystała, klasyczne win-win) w 50% (jak nie lepiej) próbnych simek to Magic zostają mistrzem xD także ten, dzięki @MarcusCamby że nie zdecydowałeś się na trejd Calderon - Ridnour Edytowane 27 Lutego 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: także ten, dzięki @MarcusCamby że nie zdecydowałeś się na trejd Calderon - Ridnour Calderon był dwa razy w All-NBA team i dwa razy z rzędu wygrał klasyfikacje asyst. Dawał legitną trójkę, a w ofensywnych statach był lepszy nawet niż CP3. Niestety w tym sezonie dołuje Drugie campy z rzędu zjechał i widać to po jego grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Jakim sposobem Lakers u Was mają rozegrane tylko 27 meczów podczas kiedy są teamy już z +40? Drugie pytanko to co za artysta prowadzi Hawks? Skurczybyk jest cztery razy gorszy niż słynni Bobcats z 2012 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 1 minutę temu, Eld napisał: Jakim sposobem Lakers u Was mają rozegrane tylko 27 meczów podczas kiedy są teamy już z +40? Drugie pytanko to co za artysta prowadzi Hawks? Skurczybyk jest cztery razy gorszy niż słynni Bobcats z 2012 roku. Niejaki CvbeWORST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 4 minuty temu, Eld napisał: Jakim sposobem Lakers u Was mają rozegrane tylko 27 meczów podczas kiedy są teamy już z +40? własnie co za macher ten grafik ustala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 6 minut temu, Eld napisał: Jakim sposobem Lakers u Was mają rozegrane tylko 27 meczów podczas kiedy są teamy już z +40? Drugie pytanko to co za artysta prowadzi Hawks? Skurczybyk jest cztery razy gorszy niż słynni Bobcats z 2012 roku. Jestem najlepszy w byciu najgorszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi