kolader Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 2 godziny temu, elwariato napisał: Simka daje i odbiera ja wczoraj z nets w podobny sposób przejerdzielilem G. prawda mówiłem że ci wyjdzie na zdrowie, plus żeby wygrywać kałunem to już totalna granda ... tak obrzucać innych Tym bardziej dziękuje za przekonanie mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 simka za 10 min! zapraszam kibiców! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Dziś nie pytam czy wygrałem, tylko jak wysoko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Dzień 77 (na pierwszym miejscu goscie) Cavaliers 106 - Jazz 100 play-by-play Mavericks 90 - Grizzlies 97 play-by-play Bucks 113 - Heat 118 play-by-play Nuggets 90 - Trailblazers 95 play-by-play Raptors 106 - Hornets 111 play-by-play Clippers 120 - Bulls 111 play-by-play Celtics 100 - Spurs 118 play-by-play Warriors 111 - Pistons 127 play-by-play Magic 116 - Knicks 87 play-by-play Lakers 108 - Suns 110 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Vince Carter (Jazz) - 9 Richard Jefferson (Raptors) - 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 W 1 kwarcie prowadzenie a później drukowanie @julekstep prośba uruchom mi te sign/cuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Ale ten mvp gierki to serio jest losowy ptb vs nugs no dajcie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Daj pan spokój, mecz komedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Teraz, Krzemo napisał: Daj pan spokój, mecz komedia. Się rzuca Alonzo na PFa to się ma! Wielki Bynum udowodnił niedowiarkom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 16 minut temu, MarcusCamby napisał: Dziś nie pytam czy wygrałem, tylko jak wysoko! Niezbyt wysoko, ale win to win Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 8 minut temu, Koelner napisał: W 1 kwarcie prowadzenie a później drukowanie @julekstep prośba uruchom mi te sign/cuty masz już w składzie nowych grajków - możesz ustawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 28-11 w 4kw. Dramat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 12 minut temu, Alonzo napisał: ? ja u tesciow, dopiero wieczorem pewnie odpale lapka (no chyba ze wjedzie woda, wtedy pewnie tez nie) moze Krzemo simnie 'poranna' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Ja niestety nie znajdę też czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 32 minuty temu, julekstep napisał: ja u tesciow, dopiero wieczorem pewnie odpale lapka (no chyba ze wjedzie woda, wtedy pewnie tez nie) tym bardziej jak po wódzie , nie można odkładać pojedynku Byrona Scotta ze swoim dawnym klubem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 @SlaKB w tym roku nie simuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Jest tu w ogóle jakiś gospodarz XD zróbmy zatem przerwę covidowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Może simne za jakieś 30 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Wbija ktoś na discorda? Dzień 78 (na pierwszym miejscu goscie) Lakers 101 - Heat 99 play-by-play Raptors 87 - Magic 123 play-by-play Trailblazers 95 - Wizards 91 play-by-play Warriors 100 - Mavericks 116 play-by-play Pacers 106 - Knicks 87 play-by-play Hornets 120 - Celtics 106 play-by-play Pistons 99 - Suns 112 play-by-play Clippers 92 - Grizzlies 106 play-by-play Nets 76 - 76ers 122 play-by-play Timberwolves 121 - Rockets 103 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Stephen Curry (Raptors) – 7 dni ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Brawo @MarcusCamby! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi