ignazz Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 @Krzemo ty mi zawsze kogos kasujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 11 minut temu, Pablo81 napisał: Czyli znowu sobie meczu nie mogę przewinąć, bo już wiem, że w plecy. Już 2x prosiłem. ok od tego momentu nie wypowiadam się totalnie nt. Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 kojarzę że derek smith to był przyzwoity koszykarz a simce to nadworny obciągacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 1 minutę temu, Koelner napisał: kojarzę że derek smith to był przyzwoity koszykarz a simce to nadworny obciągacz Jego czas w simce juz minął. Parę sezonow temu chyba w Suns kręcił średnio cos prawie 30 pkt na mecz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 w sumie za 15 min mogę simnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 5 minut temu, julekstep napisał: w sumie za 15 min mogę simnąć Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Dzień 68 (na pierwszym miejscu goscie) 76ers 117 - Kings 121 play-by-play Clippers 112 - Rockets 91 play-by-play Knicks 86 - Suns 110 play-by-play Celtics 101 - Nuggets 107 play-by-play Jazz 92 - Timberwolves 91 play-by-play Warriors 102 - Nets 100 play-by-play Hornets 104 - Heat 114 play-by-play Pistons 85 - Magic 115 play-by-play Lakers 114 - Spurs 123 play-by-play Sonics 112 - Raptors 102 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Jim Jackson (Nuggets) - 9 Roy Tarpley (Lakers) - 21 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Przerwa na oszukany asg zaszkodziła moim Nets bo przegrywają xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Chciało by się komuś z Was podrzucić wypisać kto prowadzi jaką drużynę, albo macie jakiś zbiorczy link z nickami? Wpadł bym od czas do czasu i pocisnął będę z jakiś wtop Magic, albo pośmiał bym się z niektórych którzy przegrali z Hawkś? Ot będę sobie taką jednosobową lożą szyderców . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Przecież jest zakładka GRACZE na stronce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 2 minuty temu, Eld napisał: Chciało by się komuś z Was podrzucić wypisać kto prowadzi jaką drużynę, albo macie jakiś zbiorczy link z nickami? Wpadł bym od czas do czasu i pocisnął będę z jakiś wtop Magic, albo pośmiał bym się z niektórych którzy przegrali z Hawkś? Ot będę sobie taką jednosobową lożą szyderców . Pierwszy post. Nie to, że popieram szyderę, ale jak ktoś grzecznie prosi to pomagam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 2 minuty temu, Tecu napisał: Pierwszy post. Nie to, że popieram szyderę, ale jak ktoś grzecznie prosi to pomagam. Ale Suns to już są dawno moi, a nie Sylwka Btw, czy to częste w tej gierce, że jakiś zespół nie trafia żadnej trójki w meczu? Dzisiaj Knicks się to udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Teraz, Braveheart22 napisał: Ale Suns to już są dawno moi, a nie Sylwka Btw, czy to częste w tej gierce, że jakiś zespół nie trafia żadnej trójki w meczu? Dzisiaj Knicks się to udało Grałem w tym roku duetem Rondo-Payton, wiec bardzo możliwe! 1-13 miałem w 1 meczu chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 3 minuty temu, Braveheart22 napisał: Ale Suns to już są dawno moi, a nie Sylwka Btw, czy to częste w tej gierce, że jakiś zespół nie trafia żadnej trójki w meczu? Dzisiaj Knicks się to udało Spierdalaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 1 godzinę temu, Koelner napisał: kojarzę że derek smith to był przyzwoity koszykarz a simce to nadworny obciągacz On chyba jednak w simce machnął znacznie lepsza karierę, tak czy siak RIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 swoją drogą @Krzemo zaktualizuj pls listę obecności (Suns, Knicks) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 1 godzinę temu, Tecu napisał: Pierwszy post. Nie to, że popieram szyderę, ale jak ktoś grzecznie prosi to pomagam. Przyjacielu a jak inaczej mógł bym zareagować na to jak ktoś przegra z Hawks albo Julek w przegra z jakimś tankerem? Masz inny sposób prócz konfetti? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 3 sezony temu jak zaczynałem przygodę z simką Hawks mieli ciekawy skład: Tinsley - Wade - Hughes - SAR - Gasol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 13 minut temu, Pablo81 napisał: 3 sezony temu jak zaczynałem przygodę z simką Hawks mieli ciekawy skład: Tinsley - Wade - Hughes - SAR - Gasol. Dokładnie, i wyciągnąłem z nimi drugą rundę PO czyli absolutnego maxa i trzeba było coś zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 13 minut temu, cvbe napisał: Dokładnie, i wyciągnąłem z nimi drugą rundę PO czyli absolutnego maxa i trzeba było coś zmienić I chyba Gasol był wtedy lepszy Pamiętam, jak robiliśmy deal i zamiast Hughesa wybrałem Wade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi