ely3 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 22 minuty temu, josephnba napisał: Czy ja przespałem ogłoszenie 6th dopty i rookasa? Mvp było zawsze ostatnie... Przespałeś np rezerwowego bo tu Clarkson otrzymał z rak.......Inglesa który był drugi w głosowaniu i wręczał mu nagrodę na wizji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 18 minut temu, ely3 napisał: Przespałeś np rezerwowego bo tu Clarkson otrzymał z rak.......Inglesa który był drugi w głosowaniu i wręczał mu nagrodę na wizji No ok a reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Najdalszy pick w historii, pierwszy center od Shaqa, trzeci Europejczyk. Duma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 7 minut temu, josephnba napisał: No ok a reszta? Trener był dwa dni temu. Piątek jeszcze nie ogłaszali . REzerowego też nie.. Debiutanta też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 2 minuty temu, ely3 napisał: Trener był dwa dni temu. Piątek jeszcze nie ogłaszali . REzerowego też nie.. Debiutanta też nie. Rezerwowego ogłosili DPOTy chyba nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 7 minut temu, Lucas napisał: Rezerwowego ogłosili DPOTy chyba nie. Sam pisałem wcześneij ,że ogłosili Clarkson. Tu miało być obrońce ale wpisałem rezerwowego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Kurde jakaś dziwna ta kolejność w tym roku Trenera oczywiście widziałem, 6th mi umknął, dzięki ely. Tak teraz rzuciłem okiem na wyniki i brak w piątce Jamesa trochę jednak zaskakuje. Choć z drugiej strony patrząc ciężko byłoby któregokolwiek z nich usunąć (choć ja bym wyjebał Antka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Jest już rozpiska kto jak głosował? Bardzo ciekaw jestem tego głosu na Derricka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Super przemowa po odebraniu nagrody królu https://streamable.com/1qh1cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 No i pięknie! Swoją drogą świetna decyzja z przesunięciem ogłaszania nagród na okres PO - większość kibiców nawet nie wie, że pojawiły się już decyzje, zawodnicy się specjalnie nie ekscytują bo trzeba się skoncentrować na meczach, istna rewelacja. Równie dobrze Silver mógł przekazać gratulacje smsem. Przesunęliby wszystko na te przerwę przed PO, to by było i zainteresowanie i hype na PO i smaczki w samych pojedynkach pomiędzy nagrodzonymi a nienagrodzonymi. Na co czekać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 6 godzin temu, josephnba napisał: brak w piątce Jamesa trochę jednak zaskakuje. Choć z drugiej strony patrząc ciężko byłoby któregokolwiek z nich usunąć (choć ja bym wyjebał Antka) Do piatki to Jamesowi sporo brakło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 5 godzin temu, josephnba napisał: Bardzo ciekaw jestem tego głosu na Derricka... to był głos fanów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 (edytowane) Randle i Rose wyżej w głosowaniu na MVP niż LeBron... Nie sądziłem, że kiedykolwiek coś takiego zobaczę... o.o Edytowane 9 Czerwca 2021 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba2midnight Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 1 minutę temu, Raven2156 napisał: Randle i Rose wyżej w głosowaniu na MVP niż LeBron... Nie sądziłem, że kiedykolwiek coś takiego zobaczę... o.o Lebron juz zostal pogrzebany po 1st round exit. Teraz jest zerowisko na zwlokach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Myślałem, że bardziej docenią ten sezon w wykonaniu CP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepItDirty Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Lepiej późno niż wcale. Marzyłem o kimś innym, ale bezdyskusyjnie Jokic był najlepszym graczem w tym sezonie. Od początku do końca. Gratulacje dla zagorzałych die hard fanów, na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mSala Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Gobert DPOY po raz 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 (edytowane) W dniu 9.06.2021 o 16:19, nba2midnight napisał: Lebron juz zostal pogrzebany po 1st round exit. Teraz jest zerowisko na zwlokach. głosowanie zakończyło się przed 1rd PO. Odpadnięcie nie ma tu nic do rzeczy. Edytowane 10 Czerwca 2021 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 (edytowane) 2020-21 All-NBA teams: First: Nikola Jokic, Giannis Antetokounmpo, Stephen Curry, Luka Doncic, Kawhi Leonard Second: Chris Paul, Damian Lillard, Joel Embiid, Julius Randle, LeBron James Third: Kyrie Irving, Bradley Beal, Rudy Gobert, Jimmy Butler, Paul George niesamowite jak dalej dymany jest Gobert Edytowane 16 Czerwca 2021 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał: 2020-21 All-NBA teams: First: Nikola Jokic, Giannis Antetokounmpo, Stephen Curry, Luka Doncic, Kawhi Leonard Second: Chris Paul, Damian Lillard, Joel Embiid, Julius Randle, LeBron James Third: Kyrie Irving, Bradley Beal, Rudy Gobert, Jimmy Butler, Paul George niesamowite jak dalej dymany jest Gobert Gobert nie mógł być wyżej niż Embiid czy Jokic, stąd jego obecność w trzeciej piątce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi