blackmagic Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 W dniu 22.05.2021 o 11:53, dapunk20 napisał: Szczególnie widać to po tym sezonie, gdzie Curry jest pierwszym od 35(?) lat finalistom MVP który nie zrobił playoffów A Lillard to jest w sumie chyba największy underperformer w PO jeśli mówimy o tym słynnym ligowym TOP10 czy nawet i TOP15 ale że ma kilka fajnych momentów to za bardzo nikt o tym nie pamięta No może dlatego że klaya nie ma a draymond gra kupe i gdyby nie curry to walczyli by o top pick a byli 2 minuty od popchnięcia suns i awans do drugiej rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Godzinę temu, blackmagic napisał: No może dlatego że klaya nie ma a draymond gra kupe i gdyby nie curry to walczyli by o top pick a byli 2 minuty od popchnięcia suns i awans do drugiej rundy co gra Draymond? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 10 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: co gra Draymond? No w ataku gra kupe więc ciężko żeby za atak gsw kto inny zbierał poklaski niż kura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 13 godzin temu, blackmagic napisał: No może dlatego że klaya nie ma a draymond gra kupe i gdyby nie curry to walczyli by o top pick a byli 2 minuty od popchnięcia suns i awans do drugiej rundy no faktycznie, wybitne osiągnięcie dla gracza który przez wielu jest uważany za najlepszgeo w lidze - zrobić "prawie playoffy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 21 minut temu, dapunk20 napisał: no faktycznie, wybitne osiągnięcie dla gracza który przez wielu jest uważany za najlepszgeo w lidze - zrobić "prawie playoffy" KAJ, który czasem stawiany jest jako numer 1 all-time potrafił nie robić playoffów w swoim prime w 70's (lata gdzie było chyba najmniej talentu w lidze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 3 godziny temu, julekstep napisał: KAJ, który czasem stawiany jest jako numer 1 all-time potrafił nie robić playoffów w swoim prime w 70's (lata gdzie było chyba najmniej talentu w lidze) I jako jedyny dostał MVP nie wchodząc do Playoffs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 btw kto do tej pory był najniżej wybrany w drafcie z graczy którzy wygrali MVP? pogooglowałem i wiem: Nash i Giannis https://www.yardbarker.com/nba/articles/if_nikola_jokic_wins_the_mvp_he_will_be_the_lowest_drafted_player_to_win_the_award/s1_16751_34531934#:~:text=Nikola Jokic is currently leading,held by Nash and Giannis.&text=Nikola Jokic could make history by winning the MVP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 2 minuty temu, rw30 napisał: btw kto do tej pory był najniżej wybrany w drafcie z graczy którzy wygrali MVP? pogooglowałem i wiem: Nash i Giannis https://www.yardbarker.com/nba/articles/if_nikola_jokic_wins_the_mvp_he_will_be_the_lowest_drafted_player_to_win_the_award/s1_16751_34531934#:~:text=Nikola Jokic is currently leading,held by Nash and Giannis.&text=Nikola Jokic could make history by winning the MVP. i co, szacuneczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 gdzie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 57 minut temu, rw30 napisał: btw kto do tej pory był najniżej wybrany w drafcie z graczy którzy wygrali MVP? pogooglowałem i wiem: Nash i Giannis https://www.yardbarker.com/nba/articles/if_nikola_jokic_wins_the_mvp_he_will_be_the_lowest_drafted_player_to_win_the_award/s1_16751_34531934#:~:text=Nikola Jokic is currently leading,held by Nash and Giannis.&text=Nikola Jokic could make history by winning the MVP. Moses był wybrany z 28. pickiem w ABA (czyli late 2nd w obecnej lidze). Pewnie się nie liczy do statystyk, ale jeszcze większy outlier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 9 godzin temu, dapunk20 napisał: no faktycznie, wybitne osiągnięcie dla gracza który przez wielu jest uważany za najlepszgeo w lidze - zrobić "prawie playoffy" No ja znam wielu graczy z top 10 ever i okolic co mieli sezony gdy po nie robili - czyli twój argument ssie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 (edytowane) ----- CJ McCollum: “Nikola Jokić walked in the locker room, he walked by me, walked by Carmelo Anthony and he tapped Dame on the leg and he said with a smile, 'Have a good game brother' And he walked out. He seemed so kind and sweet until he put us in a chamber again." Edytowane 4 Czerwca 2021 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 ale perełke znalazłem, są angielskie napisy, fanom kolan Biida polecam chińskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 https://www.denverpost.com/2021/06/06/nikola-jokic-improbable-nba-mvp/amp/?__twitter_impression=true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 13 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: https://www.denverpost.com/2021/06/06/nikola-jokic-improbable-nba-mvp/amp/?__twitter_impression=true O, też miałem dziś to wrzucać, bo jeden z lepszych tekstów jakie widziałem o Jokiciu, ale Singer to generalnie klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 (edytowane) Joker MVP wielkie brawa! Edytowane 8 Czerwca 2021 przez dannygd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba2midnight Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 1 godzinę temu, julekstep napisał: na 23-ciej stronie - przypadek? nie sadze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Czy ja przespałem ogłoszenie 6th dopty i rookasa? Mvp było zawsze ostatnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi