Koelner Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 jeśli chodzi o USA to polecam loty z Oslo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 z dupy pytanie: czy ktoś przypadkiem w najbliższych dniach nie będzie na lotnisku w Berlinie? jest dziwny fuck up, moja torba ze sprzętem do kitesurfingu tam utknęła (ja jestem w Brazylii), nic nie potrafię załatwić z infolinią ani z pracownikami TAP Portugal tu w Brazylii i myślę sobie, że może ktoś asertywny & wygadany na miejscu w Berlinie coś mógłby załatwić? oczywiście odwdzięczę się w ustalony sposób, alkoholem, $$$ czy ustawieniem meczy w NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Korzystał ktoś z Tripadvisor ? Chce lecieć z dziewczyna do Meksyku na święta i nowy rok a mieszkam w Kanadzie i ludzie odradzali mi biura podróży. Tripadvisor jest chyba legitny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 ale jako co, jako miejsce do porad nt gdzie jechać a gdzie nie czy czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 @ignazz zwolnij skrzynkę 2 minuty temu, rw30 napisał: ale jako co, jako miejsce do porad nt gdzie jechać a gdzie nie czy czego? Miejsce zeby wykupić wycieczkę w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 a to nawet nie wiedziałem, że majo takie coś, nieraz na forum tam wchodzę jak potrzebuję jakichś informacji w Europie to chyb mało popularne, nigdy nie słyszałem żeby ktoś 'był na wakacjach z TA' ale może panowie z UK których jest tu kilku się nie zgodzo.... ale czekaj, UK to nie Europa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 53 minuty temu, falcao napisał: @ignazz zwolnij skrzynkę Miejsce zeby wykupić wycieczkę w dobrej cenie Już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 (edytowane) Poleca ktoś jakieś fajne miejsce na wypad w okresie świąt BN ? Zależy mi najbardziej na ciszy i spokoju. I ładnych widoczkach... I zwierzęta też spoko ( agroturystyka czy coś mile widziana). Edytowane 26 Października 2022 przez MA23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Lepiej lecieć norweckimi liniami czy niemieckimi do Miami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 24 minuty temu, RappaR napisał: Lepiej lecieć norweckimi liniami czy niemieckimi do Miami? Norweskimi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 14 godzin temu, RappaR napisał: Lepiej lecieć norweckimi liniami czy niemieckimi do Miami? Norweskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 (edytowane) W dniu 29.10.2022 o 16:56, RappaR napisał: Lepiej lecieć norweckimi liniami czy niemieckimi do Miami? obojętnie. Jeśli cena i godziny ci pasują / nie grają roli, to patrzyłbym na to, jakim samolotem ma być wykonywany 'Twój' lot (co ostatecznie i tak może się zmienić), bo to trochę zmienia odnośnie komfortu lotu. Edytowane 31 Października 2022 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Lecę z Oslo do Miami 28.12-20.01 za 3200 w dwie strony z bagażem, w planach zwiedzanie Florydy, Karaiby i Kolumbia, bilety jeszcze dostępne jak ktoś chce się napić w sylwestra szampana po drugiej stronie globu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Mam pytanie do kogoś ogarniętego w klimatach Londynu jestem w Lądku i z dziećmi osiem 10 lat czy ktoś może polecić jakieś atrakcje w Londynie dla dzieciarni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 9 godzin temu, mayor napisał: Mam pytanie do kogoś ogarniętego w klimatach Londynu jestem w Lądku i z dziećmi osiem 10 lat czy ktoś może polecić jakieś atrakcje w Londynie dla dzieciarni ? https://www.nhm.ac.uk/ Bardzo przystępnie dla dzieci zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 5 godzin temu, Pablo81 napisał: https://www.nhm.ac.uk/ Bardzo przystępnie dla dzieci zrobione. Były kilka razy w NATce nowojorskiej , dlatego to muzeum odpuściliśmy .Wczoraj zaliczone British M i Transit plus Buck Pałac i park.Trochę ciężko się przemieszczać po Londku ulice zakorkowane a metro słabe i jeszcze strajkują bo oni maja ciemno w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Coś z tego? https://www.familytickets.com/collections/attractions?gclid=Cj0KCQiAgribBhDkARIsAASA5bvUROnTOoyRK6dEIhPDQaAItjrjf86i-I_23e9YZHPr7z9fJg5qwlIaAim3EALw_wcB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 22 godziny temu, mayor napisał: Mam pytanie do kogoś ogarniętego w klimatach Londynu jestem w Lądku i z dziećmi osiem 10 lat czy ktoś może polecić jakieś atrakcje w Londynie dla dzieciarni ? kiedys w metrze tam byly za free mapki z zaznaczonymi wszystkimi glownymi punktami 'turystycznymi' (naniesionymi na mape metra, wiec od razu wiedziales jak trafic) cos takiego - https://www.pinterest.co.uk/pin/782430135248711628/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Jakie są ceny w Abu Zabi, ogólnie w emiratach arabskich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Ogólnie uzależnienie przelicznika od dollara sprawia ze drożej niż rok temu a mityczne niskie ceny w potężnych centrach handlowych to mit. Kawa z kardamonem i ewentualnie wyroby ze złota. Ale tak poza tym tanio nie jest. Ale miasto dużo ładniejsze niż Dubai. Ma to swój urok. Bo jest tam ład urbanistyczny i dużo wysmakowanych miejsc. W obecnej sytuacji gospodarczej raczej nie w tym kierunku znajdziesz dobre ceny. Ale wchodząc do Dubai Mall masz wszystko co chcesz dostępne. AD ma trochę z Monako przez GP F1. Restauratorzy podnieśli ceny przez cały rok korzystając z 1 weekendu F1. Bilety wstępu wysokie. Taxi tanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi