the_secret Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 tak, to ESPN to robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 4 minuty temu, mac napisał: Te motywy jak LeBron czy CP3 zachaczają o rękę rywala ( czyli de facto inicjują kontakt ) i udają że chcą rzucać to dla mnie coś bardzo nie vajnego Podziękuj pewnemu gibonowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Drummond jest jechany jak ostatnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Ayton robi jesień średniowiecza Drummondowi. Jak Davis nei wróci to moze być dziś słabo dla Lakers bo nie mają żadnej odpowiedzi na Aytona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Drummond Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Niesamowity Paul. On gra jedną ręką praktycznie i właśnie rzuca sobie jedną ręką i trafia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Drummond mam nadzieje, że jest done for the night już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 pAYNE ma niezłe limo pod okiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 16 minut temu, ely3 napisał: Ayton robi jesień średniowiecza Drummondowi. Jak Davis nei wróci to moze być dziś słabo dla Lakers bo nie mają żadnej odpowiedzi na Aytona ale tez niesamowity postęp koszykarski jaki on zrobił, biorąc pod uwagę NCAA i 1sezon. Ludzie słusznie wypominają, że nie ma jakiegoś super atletyzmu, ale przy tym wzroście Atletyzm ma dobry, ale nie wyróżniający się na tle NBA imo. Natomiast Jego zwinność i zwrotnośc to coś niesamowitego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 LeBron nie byłby w stanie mnie minąć na pierwszym kroku, starość, nie radość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Nie wygląda dobrze ale jeszcze nie ma co skreślać Jamesa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 2 minuty temu, BMF napisał: LeBron nie byłby w stanie mnie minąć na pierwszym kroku, starość, nie radość. if you say so Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Ale cp3 nabija asysty, rzucił beznadziejnie do Aytona ale ten skończył jakimś cudem ( i to z asysta kuzmy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 drugiej strony Payne mija Jamesa niczym TGV więc albo rzeczywiscie starość dopadła LeBrona albo kontuzja go tak spowolnilła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 2 minuty temu, ely3 napisał: drugiej strony Payne mija Jamesa niczym TGV więc albo rzeczywiscie starość dopadła LeBrona albo kontuzja go tak spowolnilła tu akurat więcej było nieporozumienia raczej i się rozeszli jak stare portki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 9 minut temu, Me Myself and I napisał: if you say so Wrzuć jeszcze te głupie uśmieszki z g3. Kiepska seria btw, tak sportowo, coś a'la Pistons-Celtics '91, ostatnio oglądałem fragmenty, podobny vibe, obie strony nie za bardzo z różnych względów mogą. Ale CP3 chyba będzie postawiony na nogi przed jej końcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 ilość niedolotow jest porażająca, na podwórku wstyd na całego a tu co któraś akcja to taki kartofel że glowa mała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zapowiada się szybki i przyjemny win. Lakers bez energii, masa strat, PHX nabuzowani żeby wrócić na prowadzenie w serii. Byle opanować emocje i grać w tym stylu do końca meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Stawiałem na zwycięstwo Słońc dziś, ale czegoś takiego się nie spodziewałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 (edytowane) Chciałem żeby sobie spokojnie te 10 pkt utrzymywali, a Ci na 30 flopersom odjechali w połowie Edytowane 2 Czerwca 2021 przez Qooniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi