ely3 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 47 minut temu, RonnieArtestics napisał: A tak swoja droga skoro liderzy nie mogą grac bo kwarantanna to czemu rezerwowi mogli. Oni nie trenowali z nimi czy co?? @ely3 albo ktoś ? W 76ers poszli ci którzy siedzieli przy wspólnym stoliku na odprawie. Z Bostonu ci którzy byli obok siebie w szatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Niezły mindfuck z tymi zasadami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Odkąd pamiętam Jazz wygrywa z Pistons nawet jak Detroit było znacznie lepsze. NA razie Detroit wygląda słabo ale pamiętam ich mecz z Suns więc nic nie można być pewnym.. Sekou jakoś nie wyglada tak fajnie jak rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 (edytowane) Westbrook nie gra. Phoenix powinno się martwić. Tak żałosnej gry Phoenix w tym sezonie jeszcze nie widziałem. Nikt nie trafia rzutów dystansowych. Carter nie rozgrywa tylko rzuca i nic nie trafia. Strasznie brakuje dziś Payne'a. Booker szybkie dwa faule, Bridges już 3. Ayton dziś znów wygląda jak żelkowy misiek. Phoenix powinno go jak najszybciej wymienić póki ma jakąś wartość. Jones dziś wszedł za Aytona...i nie wiem co ten koleś robi w NBA, bo z nim na parkiecie to Phoenix gra w 4. Bertrans ma 5/5 za 3. Lopez robi w pomalowanym Phoenix co chce. Edytowane 12 Stycznia 2021 przez Qbajag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 przykręcony dotąd do ławki Bol Bol wychodzi w s5 za Harrisa Malone ma ten swój świat jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 48 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: przykręcony dotąd do ławki Bol Bol wychodzi w s5 za Harrisa Malone ma ten swój świat jednak Ten moment kiedy twój SF ma 2.20 wzrostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 11 minut temu, ttr napisał: Ten moment kiedy twój SF ma 2.20 wzrostu i dał naprawde dobre minuty, maszynka wygląda na to, że zaczyna hulać, obym tylko nie zapeszył, ale z takim Jokiem to trzeba mierzyć wysoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 (edytowane) 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: i dał naprawde dobre minuty, maszynka wygląda na to, że zaczyna hulać, obym tylko nie zapeszył, ale z takim Jokiem to trzeba mierzyć wysoko pls Nets są teraz w takiej rozsypce (wszystkim smutno i tylko LeVert udaje superstara ) przez Gamonia Irvinga że ten mecz jest mało miarodajny Edytowane 13 Stycznia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 (edytowane) 28 minut temu, julekstep napisał: pls Nets są teraz w takiej rozsypce (wszystkim smutno i tylko LeVert udaje superstara ) przez Gamonia Irvinga że ten mecz jest mało miarodajny k**** następny, w rozsypce to jest pół ligi, widać, że ławka klika nawet Hartenstein ogarnia się powoli a Ci będą biadolić i czekać na Lakers z Jabbarem i Magicem tylko ten Murray, nie wiem, mam nadzieje, że to efekt redukcji wagi bo telewizora nie zmieniałem a jest ewidentnie mniej nabity niż w bańce 28 minut temu, julekstep napisał: Nets są teraz w takiej rozsypce ... 4 - 29 przynajmniej będzie na Cb Edytowane 13 Stycznia 2021 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 (edytowane) Julek, nie zapomnę Ci tej nocy!!! Edytowane 13 Stycznia 2021 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 56 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: przynajmniej będzie na Cb także teges xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 (edytowane) Widzę, że Durantowi przestało być smutno i Nets otarło łzy. Edytowane 13 Stycznia 2021 przez ttr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Teraz, ttr napisał: Widzę, że Durantowi przestało być smutno. ewidentnie mamy jednego contendera mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: ewidentnie mamy jednego contendera mniej Porter Jr zaraz ustawi Malone jak w bańce i zacznie klikać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 (edytowane) 2 minuty temu, ttr napisał: Porter Jr zaraz ustawi Malone jak w bańce i zacznie klikać. ja tam nie wiem, coraz bardziej mi się zdaje, że nic już nie wiem a pisałem o Nets, Nuggets to nie contender Edytowane 13 Stycznia 2021 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Dotson przeciwko nyk swoje true colors O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 ale fajny powrót OKC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Fajny blok tego Tate. Będzie miał chłopak do hajlajtów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Nie pamiętam kiedy ostatni raz widziałem Hardena tak zasuwającego w obronie. Do tego chyba w pierwszym meczu chce udowodnić, że z dzieleniem się piłką nie będzie żadnego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi